Šta je novo?

Raiffeisen bank

Jedino da pises kontakt centru pa da oni nadju u sistemu od kog datuma je transakcija i onda da je ti na osnovu datuma nadjes u aplikaciji.
Da, naravno... zašto bi olakšali klijentima da lakše utvrde gde im idu pare.

Zdravo, postoji štedni račun za štednju po viđenju u rajfajzenu, ali samo u dinarima. ja sam otvorio pre nekoliko meseci posle više odlazaka i to tek kad sam im pokazao dokument na rajfajzenovom sajtu, nisu imali pojma da postoji i default odgovor im je da to nemaju u ponudi. besplatan je, može uz iračun, nema provizije za interni prenos.

Ovo u mom slučaju ne radi. Danas sam bio u većoj ekspozituri banke u centru NS. Objasnio sam šta želim i pokazao im linkovani, odštampani pdf dokument (ponudu) za otvaranje depozitnog računa u dinarima. Rekli su mi da sednem i sačekam da provere, a zatim, nakon 10ak min čekanja ljubazna službenica je objasnila da je taj depozit moguće otvoriti ali da uplate i podizanja novca idu isključivo preko šaltera i da se transakcije nikako ne mogu obaviti, odnosno povezati sa iRačunom putem internog prenosa. Jednostavno kod ovog tipa "ulaganja" , zapravo najobičnijeg deponovanja, ništa ne ide online.

Tako da, ako neko ima drugačija iskustva, da je ovaj tip računa otvorio i uspeo da ga puni i prazni online, internim prenosom preko iRačuna, neka javi. Kako, gde, kada...

Ovo u mom slučaju ne radi. Danas sam bio u većoj ekspozituri banke u centru NS. Objasnio sam šta želim i pokazao im linkovani, odštampani pdf dokument (ponudu) za otvaranje depozitnog računa u dinarima. Rekli su mi da sednem i sačekam da provere, a zatim, nakon 10ak min čekanja ljubazna službenica je objasnila da je taj depozit moguće otvoriti ali da uplate i podizanja novca idu isključivo preko šaltera i da se transakcije nikako ne mogu obaviti, odnosno povezati sa iRačunom putem internog prenosa. Jednostavno kod ovog tipa "ulaganja" , zapravo najobičnijeg deponovanja, ništa ne ide online.

Tako da, ako neko ima drugačija iskustva, da je ovaj tip računa otvorio i uspeo da ga puni i prazni online, internim prenosom preko iRačuna, neka javi. Kako, gde, kada...
I brat je juče isto ovo pitao i rečeno mu je malte ne isto tako.

Nemoguće je prebaciti sredstva sa tog štednog računa na tekući online/putem aplikacije. Mora da se najavi dan pre nego što želiš da prevaciš sredstva sa tog računa na iRačun/tekući ali i to ne može putem telefona ili mejla već isključivo na šalteru banke. Vikendima je tek nemoguće ista uraditi.

Nije dobar za svrhu držanja novca u koliko sklanjate novac sa tekućeg da ne bi bio vezan za karticu.

Šta se dešava sa mBank aplikacijom, ide neki update ili?! Malo malo pa mi se interfejs promeni na novo, pa opet na staro, i tako već danima 😛

I brat je juče isto ovo pitao i rečeno mu je malte ne isto tako.

Nemoguće je prebaciti sredstva sa tog štednog računa na tekući online/putem aplikacije. Mora da se najavi dan pre nego što želiš da prevaciš sredstva sa tog računa na iRačun/tekući ali i to ne može putem telefona ili mejla već isključivo na šalteru banke. Vikendima je tek nemoguće ista uraditi.

Nije dobar za svrhu držanja novca u koliko sklanjate novac sa tekućeg da ne bi bio vezan za karticu.
evo iz moje aplikacije, meni skroz instant ide prebacivanje preko internog prenosa, u oba smera. moguće je da su skroz izbacili iz ponude u međuvremenu, ili promenili od tada, ima nekolilo meseci otkad sam ga otvorio.

Prilozi

• IMG_4518.jpeg
    IMG_4518.jpeg
    55.8 KB · Pregleda: 49
Ako ne znaju da inače takav račun postoji, ima logike i da ne znaju šta je sa njim moguće raditi. Verovatno je neka situacija kao sa ovih minimalnih 300 dinara, zvanično je propisano, ali u praksi nije tako. Ako jednom članu radi interni prenos preko aplikacije, ne vidim zašto ne bi radio i drugima. Ali opet, morao bi još neko da otvori i proba.

Šta se dešava sa mBank aplikacijom, ide neki update ili?!
Pa da, pominjao je to već neko, a i deo opisa najnovijeg ažuriranja (koje nije pušteno svima) jeste novi izgled početne strane.

Verovatno je baza aplikacije sa starim UI, a da puštaju interni update koji ima novi UI (ovo je omogućeno otprilike 2015. kada je Facebook menjao dizajn aplikacije i ljudi su vraćali staru verziju, ali server je forsirao prelazak na novi pa je puno njih zbog toga bilo razočarano).

Verovatno je baza aplikacije sa starim UI, a da puštaju interni update koji ima novi UI (ovo je omogućeno otprilike 2015. kada je Facebook menjao dizajn aplikacije i ljudi su vraćali staru verziju, ali server je forsirao prelazak na novi pa je puno njih zbog toga bilo razočarano).
ima li neko slike ovog novog dizajna? meni se ništa ne pojavljuje

Napomenuh u prethodnoj poruci, kada se izvrši IPS plaćanje klikom na "zatvori" se usmerava na novu početnu stranicu

Nazad
Vrh Dno