Koliko ja znam i vidim ni jednom ex-Orion korisniku se na MojMTS ne vidi internet usluga. Zašto je tako i 45+ dana kasnije i zašto i onima kojima su završili "migraciju" nemam pojma.vidim svoj korisnicki broj ali pod uslugama nema nista. Da li je mozda neko resio ovaj problem?

Pošalješ adekvatno pravničkim rečnikom sročen prigovor, ti ni u jednom trenutku sa njima nisi imao ugovorenu uslugu nego sa Orionom, na osnovu čega dakle penali? Pozoveš se na zakon...tako sam ja uspeo, situacija kao tvoja, još godinu dana UO.Dakle prosle nedelje podneo zahtev za raskid ugovora. Juce mi stigao SMS da ce mi nastavak koriscenja usluga biti omogucen bez promene iznosa mesecne naknade do isteka ugovorne obaveze(koja mi je jos godinu dana). Martovski racun ce korigovari. Uopste nisu uzeli u obzir sto mi je na Orionu bila druga veca brzina. Ima li neko ideju sta da radim? Moj zahtev je zatvoren. Objasnili su da moram ii platiti penale pa se tek onda moze raskinuti ugovor
Ista stvar, doduse ja sam podneo zahtev pocetkom meseca a cak su me zvali prosle nedelje da me pitaju da li sam i dalje za raskid ili da nastavim sa istom cenom iz UO(naravno da sam im potvrdio za raskid).Dakle prosle nedelje podneo zahtev za raskid ugovora. Juce mi stigao SMS da ce mi nastavak koriscenja usluga biti omogucen bez promene iznosa mesecne naknade do isteka ugovorne obaveze(koja mi je jos godinu dana). Martovski racun ce korigovari. Uopste nisu uzeli u obzir sto mi je na Orionu bila druga veca brzina. Ima li neko ideju sta da radim? Moj zahtev je zatvoren. Objasnili su da moram ii platiti penale pa se tek onda moze raskinuti ugovor
Nemas potrebe da zuris sa raskidom i vracanjem opreme.Meni je bio dual net i tv wifi 400 po ceni 2900.
Mts mi je ponudio Box 3 sas sve fiksnim cirka 5 iljada i 500 ili 800 din.
Zahvalio sam se i rekao da cu vratiti opremu.
Teta je napomenula da je otkazni rok mesec dana.
Upravo bio u poslovnici i tako su mi tamo rekli. Moze raskid ali uz placanje celokupnog iznosaIsta stvar, doduse ja sam podneo zahtev pocetkom meseca a cak su me zvali prosle nedelje da me pitaju da li sam i dalje za raskid ili da nastavim sa istom cenom iz UO(naravno da sam im potvrdio za raskid).
Zvao ih kad mi je stigao sms i iz call centra mi rekli da se vidi da je zahtev jos otvoren pa ce kao "urgentno" proslediti, doduse niko nije za sad pominjao nikakve penale.
Kako si saznao za penale?
Imas li neki primer?Pošalješ adekvatno pravničkim rečnikom sročen prigovor, ti ni u jednom trenutku sa njima nisi imao ugovorenu uslugu nego sa Orionom, na osnovu čega dakle penali? Pozoveš se na zakon...tako sam ja uspeo, situacija kao tvoja, još godinu dana UO.
imam, pošalji mi mail na pp i poslaću tiUpravo bio u poslovnici i tako su mi tamo rekli. Moze raskid ali uz placanje celokupnog iznosa
Imas li neki primer?
Meni je tako bilo na Orion-u. Sada je "Symmetric" 🙁Checkmynat.com mi sada izbacuje ''Port Restricted Cone NAT'' a bio je na ''Symmetrical NAT'', je'l to u redu, to nije totalno slobodna konekcija, treba li kod sebe u ruteru nešto da podesim i šta?
za P2P mislim da treba samo port forwarding da namestim...Meni je tako bilo na Orion-u. Sada je "Symmetric" 🙁
Dakle, mislim da je to ok.
Jok, Totalno nepredvidivo, haos.Ја сам био у Ориону на припејд оптици за 1200 дин, сад кад смо у мтс, није ми још стигао рачун за април, а до сада сам уплаћивао унапред. Да ли неко зна на који пакет нас пребацују и која ће бити цена за тај досадашњи пакет ?
Zvaničnih informacija nema nigde a i MTS zaposleni kad ih pitaš uglavnom ili izjave da ne znaju i "zvaće vas kolege koje rade baš sa Orion korisnicima" ili uzmu da lupetaju napamet.Да ли неко зна на који пакет нас пребацују и која ће бити цена за тај досадашњи пакет ?
ako su vam promenili brzinu interneta, znaci promenjena je usluga od prvobitnog ugovora, kako onda mislite da nemate pravo raskida bez penala? Ne uzimajte u obzir sta su vam rekli na telefon ili uzivo, njima je poenta da vas lazu (cak i preko maila to pokusavaju) , da vide koliko ste dosledni svog prava, nista drugo 🙂Ista stvar, doduse ja sam podneo zahtev pocetkom meseca a cak su me zvali prosle nedelje da me pitaju da li sam i dalje za raskid ili da nastavim sa istom cenom iz UO(naravno da sam im potvrdio za raskid).
Zvao ih kad mi je stigao sms i iz call centra mi rekli da se vidi da je zahtev jos otvoren pa ce kao "urgentno" proslediti, doduse niko nije za sad pominjao nikakve penale.
Kako si saznao za penale?
Tacno, ali to po zakonu i ugovoru ne mogu da ti naplacuju jer nisi ugovorio takav paket usluga, nego idu na blef da te tako prebace na postpade.Jer prepaid očigledno da više ne funkcioniše kao prepaid ako kad i ne platiš usluga nastavi da ti radi
U praksi smo već prebačeni i tako već funkcionišemo. Ako nisam prepaid tj ako ne funkcioniše više kako treba očigledno je šta sam tj šta MTS misli da sam i kako me tretira.nego idu na blef da te tako prebace na postpade.
Ostala je ista ali sam podneo zahtev onog trenutka kad su mi rekli cenu, sto mi je bilo logicno jer cg-nat, ukinut cinestar i ludacka cena i sve to bez i jednog prethodnog obavestenja.ako su vam promenili brzinu interneta, znaci promenjena je usluga od prvobitnog ugovora, kako onda mislite da nemate pravo raskida bez penala? Ne uzimajte u obzir sta su vam rekli na telefon ili uzivo, njima je poenta da vas lazu (cak i preko maila to pokusavaju) , da vide koliko ste dosledni svog prava, nista drugo 🙂
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari