Da napisem i ja koju - baterija, na kraju dana vrlo akitvnog korisenja, 43 posto (90 posto celullar, 10 posto wifi. BT i lokacija upaljeni stalno, mnogo sati na Android autu i pustanja muzike preko YT Musica, 20-ak slika i standardno zezanje sa vampirima baterije (FB, Insta, Viber, WA, Telegram)). Kamere - ostavile u cudu drugare sa Ajfonima. Zvucnik - nista slicno na telefonima ne postoji, uporedivo sa BT zvucnikom. Performanse - na nivou koji se ocekuje, sve instant i bez nagosvestaja i najmanjeg stucanja. Ovo je u prvih dan i po, videcemo kako ce biti nadalje. Za sada, opravdao ocekivanja u vidu u performansi i zvucnika (ipak je to main selling point) i baterije (jako dobra, nije za dva dana, ali moze da izvuce dan i po meni, ako ga bas ne silim, kao sto sam do sada radio.) Ono sto je nadmasilo ocekivanja je ceo set kamera, u svim uslovima, zaista vrhunske. I da, dizajn i izrada su unikatni, a kvalitet flagship level. Sacekacu jos par dana, neki bug ce isplivati, ali za sada, ama bas ni jedan.