Na onoj temi "Aliexpress-Šta da kupim" se više pričalo o Kumi GW6 nego ovde ali ajde da ne bude tamo offtopic.
Na mom je baterija u prva dva punjenja trajala tipa 15-20 dana, ja se oduševio a posle toga je naglo palo trajanje
na 4-5 dana, čak nekad ode i za 3 dana! Nije mi jasno u čemu je problem, kao da konstantno traži konekciju sa
telefonom pa na to potroši bateriju jer, ako se ne varam, telefon "uspava" BT ako ne "vidi" da se nešto tu dešava pa
onda s vremena na vreme dobijem poruku da sat nije konektovan, zapravo, i sat i telefon u aplikadiji kumijevoj
prikazuju da su konektovani i sinhronizuje se broj koraka i ostalo ali kad odem u BT opcije na telefonu tu sat nije
konektovan i većinom odbija da se konektuje, tu postoje dve opcije, da se konektuje za pozive ili za audio, ako
aktiviram "za pozive" konektuje se normalno, na satu pocrveni levi deo "spajalice" ali ako probam konekciju za audio
to neće i na satu u onom "plejeru" izbaci "Audio Bluetooth is not connected." !
Sat je "uparen" sa službenim telefonom (Samsung A13), za testiranje, i izbacuje mi poruke sa watsapp-a, vibera,
info o pozivima isl ali nekad ostavim telefon u kanc. i odem do magacina recimo pa se pitam da li mu možda to
smeta što se tiče baterije, češće traženje konekcije sa telefonom!
Jednom se i zaglupio zapravo, kada se podigne, upali ekran i prikaže vreme ali ekran nije reagovao na svajp
niti dugmići, dugo držanje krunice ga restartuje.
Par puta je i aplikacija zabagovala, nije moglo da se pristupi watch face-ovima, samo je izbacila poruku aplikacija
da ne može da osvari vezu sa serverom ili nešto u tom smislu...
Ne mogu da kažem da sam puno očekivao od sata koji je plaćen tipa 8$ ali me u startu, kad sam ga dobio,
oduševio pa se nisam nadao da će ovako brzo potonuti.
Pa, kakva su vaša iskustva?