shin-bojan
Čuven
- Učlanjen(a)
- 14.10.2004
- Poena
- 925
Probao sam sve to. Ventilator tandrce, mozda nije dobro montiran.Par stvari koje 99.9% ti neće rešiti problem ali gledaj ništa te ne košta da probaš. Promenis utičnicu i/ili obrneš pinove u uticnici. To jest samo okreneš utikač za 180 stepeni. Meni je to rešavalo neke probleme sa wooferom, znam nije ista stvar ali ne košta da probaš.
Pokrenuo sam igru, stopirao ga stapicem i buka je postala skoro pa nepostojeca (blagi whine se cuje kada sam pored konzole, na 2m se ne cuje uopste).
Iskreno, razocaran sam kvalitetom izrade. Malo je glupavo sto odmah po kupovini moram da narucujem rezervni vent, koji srecom nije previse skup (30tak dolara).
Mogao sam da vratim konzolu, ali nema garancije da bih dobio bolju, a propustio bih Saros (glavni razlog sto sam kupio).
Sa druge strane, pssr2 je odlican. Nije dlss kvalitet, ima dosta vise djubreta po ekranu, ali je slika drasticno ostrija kada se ukljuci.
Za neke igre sam krenuo da razmisljam da li da ih odigram na pcu sa 5070ti ili ps5, sto je najveci moguci kompliment od strane nekoga ko se uglavnom igra na pcu.
Naravno, igre koje imaju PT izgledaju drasticno bolje na pcu, na konzoli ne moze da se popravi hdr...ali sve u svemu, ocekujem da ce ps6 biti odlicna masina.