Ovo je velika glupost Kineza, prvo što sam promenio.
Pa samo ga prebaci tu. Long press na recimo baš taj dynamic shot i prebaciš, reorganizuješ, izbaciš šta i kako hoćeš. Ako sam te dobro razumeo šta ti fali.A od prelaska na HyperOS 3 me nervira što HDR on/off opcija više nije dostupna na 1 klik u kamera aplikaciji, već su je premestili u settings, iako se jasno vidi prazan prostor gde bi HDR mogao da bude, ispod Dynamic shot.
Probao sam odmah čim su promenili to, ne može da se prebaci.Pa samo ga prebaci tu. Long press na recimo baš taj dynamic shot i prebaciš, reorganizuješ, izbaciš šta i kako hoćeš. Ako sam te dobro razumeo šta ti fali.
imaju malo problema sa logikom svakako.A od prelaska na HyperOS 3 me nervira što HDR on/off opcija više nije dostupna na 1 klik u kamera aplikaciji
Kod mene na base 17 može. MIXM verzija softveraProbao sam odmah čim su promenili to, ne može da se prebaci.
nisam znao da global ide sa mi dialerom, nije bio slučaj sa mojim 14u i 15u.Zanimljivo kako je global verzija (MIXM) bogatija opcijama od EU verzije. Pored ovog podešavanja za kameru ima i Mi dialer sa nativnim snimanjem razgovora bez notifikacije, Mi poruke...i možda još po nešto što do sad nisam ni znao da je razlika. Znam da auto noćni mod može da se isključi, samo nisam probao kako se onda uključuje kad treba
na isti način ga i uključiš.Znam da auto noćni mod može da se isključi, samo nisam probao kako se onda uključuje kad treba

Aha, mislio sam da za night mode hvata svetlo i preko proximity senzora ili čega već jošsreća pa ne možeš da staviš ruku preko kamere 🤣
Ne razumem !?Stigne mi danas mail za dostupnost telefona i otvorim sajt (A1)...popunim sve isto kao kada je bila promocija,ali pred kraj promocije nije vise ni bila mogucnost online porucivanja.Tada je bila cena sa "promocijom" oko 179.000,sada je sa istim paketom i uslovima 124.000...U principu,za tu razliku i trotinet i usisivac da covek kupi..ili mozda ja nesto gresim(zaokruzio sam na manji iznos,ali je to to)
Za neki paket Neo 5 + 5,ali da platis u kesu i da doneses stari uredjaj.Bez obzira,isto tako je bilo i za vreme promocije tj iste opcije sam birao i tolika je razlika...U principu,ispada da promocije nije ni bilo,razlika sa istim odabirom tada i sada je da za tu razliku moze da se kupi i trotinet i usisivac (skoro)...ili mozda ja nesto ti gresim?!Ne razumem !?
Jel to za neki paket ili za keš ili nešto peto !?
Ma to ko ima keša ...Meni je i na rate skupo ali moram da ga uzmem .Za neki paket Neo 5 + 5,ali da platis u kesu i da doneses stari uredjaj.Bez obzira,isto tako je bilo i za vreme promocije tj iste opcije sam birao i tolika je razlika...U principu,ispada da promocije nije ni bilo,razlika sa istim odabirom tada i sada je da za tu razliku moze da se kupi i trotinet i usisivac (skoro)...ili mozda ja nesto ti gresim?!
sad sam uporedio ženin globalni 17 i moj kineski 17u.Kinezi vole da lice bude belo, ako pogledas koliko sminke i koliko filtera stavljaju kineskinje, bice ti jasno...e sad, meni je to ok da bude tako za kinesku verziju softvera, ali za globalnu bi trebalo to da rese 😀

ženi na EEA bio update juče, sad i kod nje može da se edituje gornji tray, sad sam isprobao.Kod mene na base 17 može. MIXM verzija softvera
Da,da ..nego hocu da kazem da pod istim uslovima tada i sada je velika razlika (nisam ga ni ja kupio,samo gledam sada poredjenje istih uslova i cena sa i bez promocije)Ma to ko ima keša ...Meni je i na rate skupo ali moram da ga uzmem .
Da li ide maska uz fon ?Ja sam juce uzeo Xiaomi 17.Jednom se zivi 😁
Plastika ,platsitka ili nešto gore !?Ide. Plastika bezveze, lošija od one što je išla uz 15 ali ok je dok ne uzmeš neku dobru.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari