srkiller
Čuven
- Učlanjen(a)
- 25.08.2004
- Poena
- 995
Npr. Tuya prekidac koji radi na baterije
(imam jedan dupli prekidac, koji ima i single click i long press, na oba tastera) nisam uspeo da integrisem u tuya local.
Posle sati i sati frustracije, napravio sam detaljni Gemini upit, i on mi je odgovorio (sto jeste logicno),
da takvi uredjaji se ne vide na mrezi dok ih fizicki ne aktiviras, cak i kada ih aktiviras brzo se opet vracaju u deep sleep.
Odmah sam odustao i krenuo dalje..
Smart Plugovi i sve sto ima konstantno napajanje (preko usb-a ili smart uticnice preko 220V) rade i lako se namesta kroz local tuya integraciju
Pusta cak i 4K YT videe, a i photoshop sjajno radi 🙂
A trosi (kad ne radim za njim) 11W, presmesno.
(imam jedan dupli prekidac, koji ima i single click i long press, na oba tastera) nisam uspeo da integrisem u tuya local.
Posle sati i sati frustracije, napravio sam detaljni Gemini upit, i on mi je odgovorio (sto jeste logicno),
da takvi uredjaji se ne vide na mrezi dok ih fizicki ne aktiviras, cak i kada ih aktiviras brzo se opet vracaju u deep sleep.
Odmah sam odustao i krenuo dalje..
Smart Plugovi i sve sto ima konstantno napajanje (preko usb-a ili smart uticnice preko 220V) rade i lako se namesta kroz local tuya integraciju
Ja na dell optiplex 3070 (i5 9500 + 16GB rama + M.2 disk + WD 2TB purple) furam jednu virtuelnu masinu za HA, win server za 4 kamere, plus radim na njemu na vikendici.Imam neki Dell optiplex koji bih trebao da proverim da li radi i taman bih njega mogao da iskoristim za to
Pusta cak i 4K YT videe, a i photoshop sjajno radi 🙂
A trosi (kad ne radim za njim) 11W, presmesno.
Poslednja izmena: