Šta je novo?

Samsung Galaxy S23

Javi ako nadjes rešenje. Mozda bi pomogao wipe cache, probaću neki dan. Mada nisam primetio zadnjih dan-dva da se dešava

Previše se snimaka koji upoređuju S23U i S26U pojavilo na YouTube uz masovne komentare da nije vredno prelaska, pa je red da krenu da nam ubijaju telefon. 🥲

Veceras sam drzao S26 Ultru i nije mi se dojmio nesto , lepši mi i taj S 23 Ultra i S 25 Ultra , koja sam oba imao i prodao iz radoznalosti

I dalje nemam 5G

Kod mene dve kartice (MTS i Yettel) S23U,na obe imam 5g (naravno signal varira u zavisnosti od lokacije).

Na A1 je bio 5G od prvog dana. Definitivno nešto ima veze sa relacijom Telekom-Samsung, Flip7 koji imamo u kući nema 5g na MTSu i dalje.
Ako vam je lakše ništa spektakularno ne propuštate, ja na poslu recimo (kada mi treba veća brzina od bežičnog koji imamo u firmi) nemam dobru 5g pokrivenost i ručno moram da ga podesim na 4g da bih koristio. Tako da dok ne 'oprave svuda 5g da to liči na nešto stabilno nije frka.
Sa druge strane, sramota u XXI veku da imaš telefon koji podržava 5g i da postoji razlika u dostupnosti te funkcije među operatorima, posebno da "glavni među najglavnijima operator" ne pruža tu uslugu.

viber_image_2026-04-07_01-18-24-693.jpg

S23 Ultra u Nemackoj. Sim kartica je mts-ova, a eSim sa internet paketom je Holafly i povezana na o2.
Toliko o praznim pricama MTS-a kako nije do njih nego je do Samsunga problem oko 5G.

Bravo za imbecile iz šljamsunga, Gemini live ne radi posle aprilske zakrpe, probano i na s10

Ne znam da li je neko imao sličan problem, koristim s23 ultra, u google walletu mi je dodata unicreditova master kartica, i nameštena kao podrazumevana pri beskontaktnom plaćanju. Uporedo s njom, koristim i RaiPay, koji bi trebalo da kada se otvori automatski plati raiffeisen visom, medjutim nekad se to desi, a nekad "povuče" unicredit master preko novčanika. Ne znam kako to da razdvojim i da budem siguran da ću svaki put i platiti RaiPay-em kad ga otvorim.

Već treći put mi se dešava kad isprwznim tel do 0% on udje u neki panic liči mode, ne mogu da ga napunim odnosno upalim.
Kada ga stavim na izvor struje (punjača razne i kablove sam probao, pa i u kolima) on zavibrira ali ništa ne pokazuje da puni tel. Nijedno dugme ne reaguje. Probao hard reset ali ga ne nalazi na kompu uopšte da bi nastavio proceduru
Rešenje je da ga ostavim van punjača jedno dva dana i tek onda probam đ aga upalim kada će pokazati 0% na ekranu i krenuti punjenje.
Ideje, saveti iskustva?
Ovo se više odnosi da linje u pitanju hw bug ili feature? Vidim dosta pitanja po netu u vrzi ovog

Poslednja izmena:
Savet je da nikada ne prazniš telefon do 0%, najgora stvar za bateriju što možeš da uradiš.

Savet je da nikada ne prazniš telefon do 0%, najgora stvar za bateriju što možeš da uradiš.
uredjaj koristim, ne robujem mu. Nisam dovoljno metodican da ga stavim svaku noc kad je potrebno i sl.

Poenta je da se ovo nije ranije desavalo, a praznila se baterija i tad. Po ukljucivanju u napajanje, punio se normalno. Pitanje je da li ce se ovo sad stalno desavati, da li je do corrupt sw ili je hw problem zbog kog moram da pocnem da razmatram drugi tel...

Razmatraj drugu bateriju, satr'o si je.

Колико сам читао, није лоше батерију испразнити до нуле, с времена на време, тако се ваљда, боље калибрише.

Ja sam misljenja da ne valja ni prazniti na nulu ni puniti 100%.
Jednom nedeljno restart ili 2x mesecno.

Nazad
Vrh Dno