Šta je novo?

Samsung Galaxy S23

Javi ako nadjes rešenje. Mozda bi pomogao wipe cache, probaću neki dan. Mada nisam primetio zadnjih dan-dva da se dešava

Previše se snimaka koji upoređuju S23U i S26U pojavilo na YouTube uz masovne komentare da nije vredno prelaska, pa je red da krenu da nam ubijaju telefon. 🥲

Veceras sam drzao S26 Ultru i nije mi se dojmio nesto , lepši mi i taj S 23 Ultra i S 25 Ultra , koja sam oba imao i prodao iz radoznalosti

I dalje nemam 5G

Kod mene dve kartice (MTS i Yettel) S23U,na obe imam 5g (naravno signal varira u zavisnosti od lokacije).

Na A1 je bio 5G od prvog dana. Definitivno nešto ima veze sa relacijom Telekom-Samsung, Flip7 koji imamo u kući nema 5g na MTSu i dalje.
Ako vam je lakše ništa spektakularno ne propuštate, ja na poslu recimo (kada mi treba veća brzina od bežičnog koji imamo u firmi) nemam dobru 5g pokrivenost i ručno moram da ga podesim na 4g da bih koristio. Tako da dok ne 'oprave svuda 5g da to liči na nešto stabilno nije frka.
Sa druge strane, sramota u XXI veku da imaš telefon koji podržava 5g i da postoji razlika u dostupnosti te funkcije među operatorima, posebno da "glavni među najglavnijima operator" ne pruža tu uslugu.

viber_image_2026-04-07_01-18-24-693.jpg

S23 Ultra u Nemackoj. Sim kartica je mts-ova, a eSim sa internet paketom je Holafly i povezana na o2.
Toliko o praznim pricama MTS-a kako nije do njih nego je do Samsunga problem oko 5G.

Bravo za imbecile iz šljamsunga, Gemini live ne radi posle aprilske zakrpe, probano i na s10

Ne znam da li je neko imao sličan problem, koristim s23 ultra, u google walletu mi je dodata unicreditova master kartica, i nameštena kao podrazumevana pri beskontaktnom plaćanju. Uporedo s njom, koristim i RaiPay, koji bi trebalo da kada se otvori automatski plati raiffeisen visom, medjutim nekad se to desi, a nekad "povuče" unicredit master preko novčanika. Ne znam kako to da razdvojim i da budem siguran da ću svaki put i platiti RaiPay-em kad ga otvorim.

Nazad
Vrh Dno