Da li je iko kontaktirao Efektivu?
Kontaktirao sam ja Efektivu danas mejlom u vezi sa situacijom, objasnio ukratko i tražio mišljenje. Nisu mi još uvek odgovorili. Javljam kada budu.
Sa druge strane, oko 20h večeras poziv sa 0800100100, veoma ljubazan momak, kaže vidim da ste se raspitivali nešto
😀 Jok, poslao sam jedno 3 mejla i 3 puta vas zvao za 2 dana
😀 Ja mu kažem, dada, zvao sam vas u vezi sa situacijom sa Orionom, imam samo net, najjači paket, ugovorna obaveza do jula 2027. Sve on to vidi tamo. Kažem, pa dobro jel vi možete da mi kažete dal ćete ispoštovati UO do kraja i nećete menjati uslove i kako će mi stizati od sada računi. Sledi hit: kaže on mrtav ladan, dada, vidim ovde su vam stavili MALO višu cenu - 8099 RSD (pitam jel to mesečno il godišnje
😀). Ja mu kažem da sam plaćao 1700 RSD i da samo ako nastavim toliko da plaćam želim da ostanem do kraja UO, u suprotnom odmah raskid. On kaže, ja ću odmah da podnesem prigovor i čim dobijete odgovor možete da odnesete opremu (ako bude negativno rešen). Stvarno mi je stigao SMS odmah da je moj prigovor poslat pod tim i tim brojem. Internet mi i dalje radi normalno, nije bilo nikakve migracije. Ovo postaje sve zanimljivije
🙂