plivajuci_zamorac
Slavan
- Učlanjen(a)
- 10.11.2006
- Poena
- 415
Pa nije oprečna informacija kad je gore kolega @dejajankovic citirao odgovor Telekoma da je migriran na cenu od 8000. To nije nagađanje, to je činjenica
kako povezuju sa orionom ljude koji nikad nisu imali mts?Zvanicno ce biti kad ti stigne racun u mts aplikaciji sutra ili prekosutra
Hm, da li je bolje pitati ili čekati zvaničnu informaciju do zadnjeg časa? Prijatelju, oni su trebali da daju zvaničnu informaciju pre mesec i više dana. Ti kao da ne živiš ovde
Zbunio si me sa ovom porukom gore, da li čekati ili pitati, ako je zvanično nema šta da se pita nego da se traži raskid ugovora, jer kao što rekoh dobio sam smanjenu brzinu, sa CGNET-om po 50% skupljoj ceni, meni takvo nešto ne treba.Pa nije oprečna informacija kad je gore kolega @dejajankovic citirao odgovor Telekoma da je migriran na cenu od 8000. To nije nagađanje, to je činjenica
o tome pričam...zvanično je kad dobiješ mail ili pismo/razglednicu poštovani, vi ste sada mts, imate ugovor sa orion do tada i tada, cena ostaje ista, ili ne ostaje ista, ukoliko se menjaju uslovi ugovora imate pravo na raskid ugovora, bla bla....Ja sam bio malopre u poslovnici. Radnica me je nasla prema JMBG i 10 min je pokusavala da vidi gde su me migrirali i nije uspela, kaze ovde samo pise GPON, na kraju je zvala seficu i objasnila joj situaciju, inace je privatno poznajem, i odmah je rekla da cena ostaje ista dok traje ugovorna obaveza. Ja sam takodjw sibnuo e mail i cekam odgovor, ovo se ne zna ko pije ko placa, dal ovo znaci da singl net pakete nece dirati ili mozda ni sefica ne zna sta prica pojma nemam...
kako povezuju sa orionom ljude koji nikad nisu imali mts?
Takođe jedna od mojih brojnih dilema u vezi sa ovom situacijom, nisam nikada imao Mojmts nalog niti želim da ga imam 🙂kako povezuju sa orionom ljude koji nikad nisu imali mts?
Sa kojim nalogom da se logujemo na moj MTS ako ga nismo imali 😀
Zelimo ti dobrodoslicu u svet vrhunske TV zabave i novih mogucnosti! Pocev od 2. 4. tvoja TV platforma bice zamenjena novom platformom MOVE, koja donosi moderni interfejs i brojne napredne funkcionalnosti. MOVE mozes da gledas na svom TV-u, putem MOVE mobilne aplikacije, kao i MOVE aplikacije za smart TV uredjaje. MOVE aplikaciju preuzmi sa Google Play ili App Store-a nakon sto ti nova platforma bude dostupna na TV-u. Aplikaciji pristupas putem Moj mts naloga, unosom korisnickog imena XXXXX i lozinke. Za promenu lozinke Moj mts naloga idi na moj.mts.rs. Vise o MOVE platformi i aplikaciji saznaj na mojasupernova.mts.rs. Uzivaj u novom TV iskustvu!
I ja sam za grupnu tuzbu.Kakvo divljaštvo. Pisao sam im i ja sada , ako im ovo prođe treba da se organizujemo za zajedničku tužbu. Ne pada mi na pamet da im platim x3 ili x4 za nešto za šta ni obavestili nisu. Ovo obaveštenje sa linka je smejurija
Meni ne radi još uvek, zvao sam ponovo korisnički kažu radi se migracija biće u sto kraćem roku 🤣Jutros od 6 do pola 8 nije radio. Kad je proradio, proradio je kroz Supernova a ne Orion infrastrukturu.
Aktivno rade migraciju.
Nazvao sam i call centar. Javila se radnica koja mi je prvo rekla da sacekam da proveri, da bi mi rekla da ostavim kontakt telefon i da ce me neko zvati od njenih kolega. Ono sto mi jw bilo cudno, pitala me jw da li sam sa nekim razgovarao pre nje hahaa. Ko zna sta mute, tacno cu da odem do poslovnice i da trazim raskid dok nije istekao rok. Nwcu ni da cekam da mw zovu jer ocito da nas vacare...o tome pričam...zvanično je kad dobiješ mail ili pismo/razglednicu poštovani, vi ste sada mts, imate ugovor sa orion do tada i tada, cena ostaje ista, ili ne ostaje ista, ukoliko se menjaju uslovi ugovora imate pravo na raskid ugovora, bla bla....
mislim, tako bi trebalo da bude a ne da mi tumaramo okolo i tražimo da nas nađu, ili da na forumu imamo dodatnu zbrku od nezvaničnih informacija...
ali ovde na forumu već stižu informacije da drugaricama i nekima dižu cenu na 7500 🙄Ja sam ubeđen da će do isteka ugovora ostati ista cena a nakon toga će nam ponuditi njihovu komercijalnu ponudu kao i ostalim korisnicima, možda uz neki popust od šest meseci ili manje.
Jel možemo da čujemo informaciju kako je ta ponuda za Orion biznis paket izgledala? Jel bilo nekih dž meseci ili tipa neki popust 25, 30, 40% celu UO?Ja sam imao jednu ponudu da me prebace na Orion za poslovne korisnike ali na žalost nemam firmu pa nisam ni pitao koji su uslovi za takvu ponudu.
Ne znam, jer sam rekao da nemam firmu ni pib pa nisam ni dobio konkretnu ponudu, na njihovom sajtu za poslovne korisnike su cene sasvim korektne.Jel možemo da čujemo informaciju kako je ta ponuda za Orion biznis paket izgledala? Jel bilo nekih dž meseci ili tipa neki popust 25, 30, 40% celu UO?
Nemam ni ja firmu ali mogao bih u teoriji da krenem da smaram ceo komšiluk i svu rodbinu dok ne nađem nekog ko ima PIB i hoće da mi učini 😅
Jesu u poređenju sa Supernova dranjem (i pošto sadrže i Static IP adresu), all uzmi u obzir i to da su to na sajtu cene bez PDV-a.Ne znam, jer sam rekao da nemam firmu ni pib pa nisam ni dobio konkretnu ponudu, na njihovom sajtu za poslovne korisnike su cene sasvim korektne.
ko što vidiš, gomila šarenih informacija...koliko se sećam upravo je na primeru oriona ranije rečeno da informacije na sajtu i u medijima nisu validne, već da svi korisnici moraju posebno da se obaveste o promenama...ima li ovde jos Orion korisnika sa 5 / 1 Gbps paketom?
imam sve TV kanale, plus dva smarta i 3 stb-aJos uvek sve radi i brzina je jos uvek ista.
zna li se sta ce biti sa nasim paketima / ugovorima?
gde si video promene, u mts aplikaciji?Nemam 5 ali imam 4.5, migrirali su me na neki nepostojeci super xxxxxxxl koji kosta 8100 dinara, naravno da sam podneo zahtev za raskid.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari