almoust evil665
Čuven
- Učlanjen(a)
- 12.03.2011
- Poena
- 595
Na tim sajtovima prolaze naše kartice?
Opaa...vidi stvarno. Hvala!$36 je na turskom a mozes da kupis dopunu kad god pozelis.
Na Turgame provereno prolaze, već nekoliko godina kupujem vaučere kod njih, Intesa MC.Na tim sajtovima prolaze naše kartice?
Na oba prolaze lagano, možeš i kriptom plaćati.Na tim sajtovima prolaze naše kartice?

Ista priča, ne vidi se save sa TR igre na US igri. Počeo Spidermana 1, zeznuo se pa skinuo TR verijzu igrao na mom US acc-u, kad sam upalio na Portalu morao sam ispočetka.Kakva je situacija sa save game iz turske? Da li su čitljivi na US nalogu?
Pre neki dan sam pokrenuo Returnal sa japanskog naloga I morao sam ispočetka da igram, a pre toga sam igrao preko diska koji je verovatno EU bio.
Ne, sve je to već podešeno tako (svi nalozi koje imam su primarni). Nije ista verzija igre za US i za TR region. Kad odeš na storage > saved data (ili kako već) postoje dva save file-a za Spider-man igru, te sistem povlači onu koju imaš instaliranu. Ne bi me čudilo da se mogu instalirati obe verzije 😂Ček, a ako uključiš console share, skineš igru sa japanskog ili turskog naloga, a onda je pokreneš sa US, trebalo bi da prepozna US save koji već imaš?
Što je najgore, znao sam za "jadac" i zeznem se počnem SP skinut preko TR, a ima ga u PS+ 🤣
E ja baš takve situacije imam i planirao sam da u nekom trenutku kupim na TR i nastavim. Nisam isprobao, ali koliko sam ukapirao, to uglavnom ne može.Pricate o situaciji gde ste npr zapoceli igru na US nalogu (npr bila u extra katalogu), pa ste je posle kupili na TR i hteli da nastavite da igrate na US, pa ne prepoznaje/ucitava save?
E ja baš takve situacije imam i planirao sam da u nekom trenutku kupim na TR i nastavim. Nisam isprobao, ali koliko sam ukapirao, to uglavnom ne može.
Kupio si isti igru tri puta?
blog.playstation.com

Ako možeš okači link, ja ne uspevam da nađem, piše mi unavailable.
Jedino ako je sve otišlo za par minuta..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari