Šta je novo?

Gaming - bizarno, smešno, zanimljivo

Ali zato ljudski kida 😉
Bas pre sat vremena vozao malo gta 4 i Niko Belic, veteran rata u jugi, tezak krimos u liberty City-u, prokomentarise na srpskom "ti si djoka" dok sam presekao nekog autom kroz saobracaj...
Pomislih - da , ovo je puna imerzija i ozbiljan trud ulozen ne samo u prevod nego i u sposobnog voice actora...

Još uvek ima duhovitih ljudi u CD Project Red... 🙂 🙂

Još malo prvoaprilskih šala ( hvala HCL sajtu ):

Kada igru ARMA prebaciš na poljoprivredu dobiješ...

Čak je i Ubisoft pokušao...

Budi klasičan lik u Payday 3...

Uzalud DLSS, stiže CKSS

Imam jedno malo pitanjce... WTF is Slay the Spire 2?
Listam po stimu najprodavanije igre i naletim na ovo čudo, ocena za engleske recenzije Overwhelmingly Positive, trenutno je igra preko 300k ljudi, izašlo pre mesec dana.
Jel neko probao, igrao?

Probao sam keca nekoliko sati i nije me drzalo, sve je bilo nekako osrednje, osim grafickog stila koji mi je bio cista nula. Jedna od onih igara cija ce mi popularnost zauvek ostati potpuna misterija.

lose. ovakve borbe mogu da prodju iz izometrijske perpsektive kao rpg.
kao fpv ili iz treceg lica, izgleda retardirano.

zato sto su one pravljene da borbe izgledaju pristojno iz ugla iz koga se igraju.
diablo 1 (remake) nikad nije pravljen da se igra iz prvog lica i kao ni animacije udaraca tj borbe koje su em lose em ekstremno repetativne.
sad steta, sve moram da crtam, svima i uvek...
necu vise nista postovati. ikad vise. ne vredi.

skroz. na prvu sam znao da je on autor onog videa o L4D i turtle rocku vs steam.

Najveća glupost je izbaciti GTA 6, bar još jedno 3,4 godine. Možda bolje da su čekali next-gen kada je već ovakva situacija.

Ja ne znam da li će GTA 6 imati online odmah po izlasku... Još je gore (bolje) što ga zbog toga neće biti na PC.

Suska se da ce za PC da izadje vec u Februaru. Sto ima logike jer verovatno zele da sve bude spremno za online sto podrazumeva da ljudi na svim platformama imaj 6 i cekaju.

Ko zna sta ce jos da ispliva iz ovih dokumenata, ima oko 8 giga u leak-u.

oko 4 godine ukupno kroz 2 etape.
3 godina u prvoj etapi kad je radio full time neki drugi posao, i kasnije kada je na popravljanju potrosio jos godinu dana

eto sad moze da proda rockstaru za neki buduci gta VII 🤣

1776505876679.png

Nazad
Vrh Dno