Šta je novo?

Poslednji odgledani filmovi 2026

Dhurandhar

James Bond sa karakteristikama Bollywooda, tek tek ponegde ali skroz okej film.
Tri i po sata odlične akcije u totalno drugačijem pakovanju. 👍
Kako dodjete na ideju da pogledate neki indijko-pakistanski film na primer? Pogotov.od dva ipo sata.
Nemam nista protiv vaseg izbora, mozda i pogledam ovaj navedeni, samo me zanima, kako? 😁

Pazi kada ne mogu da verujem. 😆
Malo pre odgledao prvi a sada se spremam da gledam drugi.

"Wuthering Heights" (2026)

Uživao sam u filmu i sad jedva čekam i knjigu.
Baš, baš mi se svideo film.
8/10

Zna li neko naziv filma, msm da je evropska produkcija, gde neki random lik upozna zenu sa kojom ima samo seksualni odnos, uglavnom na nekom neutralnom mestu. O njoj ne zna nista, nit ona otkriva. Kasnije on ima osecanja prema njoj ali ona nestane iz cele price!?

@Martin Mystere Inače prvi film koji sam gledao u bioskopu 😊 Ćale vozio u grad mene i druga. Posle sam baš dugo bio pod utiskom tog celog doživljaja.

Mislim da je prvi film koji sam ja gledao u bioskopu bio Warriors (Ratnici podzemlja) i isto gledao sa ćaletom ali zato što smo svratili neplanirano (čovek koji je cepao karte bio ćaletov prijatelj pa nas je pustio gratis) a ne zato što je bila namera da me vodi da gledam tako nešto.

Mislim da je prvi film koji sam ja gledao u bioskopu bio Warriors (Ratnici podzemlja) i isto gledao sa ćaletom ali zato što smo svratili neplanirano (čovek koji je cepao karte bio ćaletov prijatelj pa nas je pustio gratis) a ne zato što je bila namera da me vodi da gledam tako nešto.
"The Warriors" top 10 na mojoj listi 👍

Al si mator 😁

Ih, šta mator...?

Ima nas koji smo gledali Velikog Gazdu, matine, nedelja u 10, bioskop od 200 sedišta, uđe 150 klinaca, rekao bi normalnih, a posle satipo iskoči okolo 50 nindži!
To se leti po trgu, pljušte mavašiji, đako zukiji i, uopšteno, svi maigeriji, sve uz kiaije... Spektakl veći negoli film!

Moj prvi u životu i prvi sa ćaletom, Star Wars - A New Hope, rahmetli bioskop Slavija.

Ko bi ga znao, verovatno prvi "IT vanzemaljac", znam da sam još bio u vrtiću.

Otrov crne mambe.

Send Help za mene tek 6/10. Na stranu Rejčel i njena odlična gluma, scenario u većem delu maši poentu koju povremeno pokušava da natukne. Jako retko se oseti da je ovaj koji glumi šefa njen zatvorenik, čini mi se da je bilo potrebno mnogo više scena gde ga ona psihofizički zlostavlja, a i slabo je dočarana ta njena želja da ostane tu gde je onaj na vrhu lanca komande/ishrane. Previše filma prolazi u toj nekoj rutini preživljavanja, a premalo je smislenijih razgovora između njih dvoje, poput onog gde ona opisuje detalje iz svoje prošlosti.
Vizuelno sve mi je previše šareno za ovakvu temu. Onaj CGI mutirani vepar izgleda potpuno apsurdno, kao i preterano prskanje krvi u mnogim scenama.

Send Help - потписујем горе написано. 6/10 је максимално.

Send Help za mene tek 6/10. Na stranu Rejčel i njena odlična gluma, scenario u većem delu maši poentu koju povremeno pokušava da natukne. Jako retko se oseti da je ovaj koji glumi šefa njen zatvorenik, čini mi se da je bilo potrebno mnogo više scena gde ga ona psihofizički zlostavlja, a i slabo je dočarana ta njena želja da ostane tu gde je onaj na vrhu lanca komande/ishrane. Previše filma prolazi u toj nekoj rutini preživljavanja, a premalo je smislenijih razgovora između njih dvoje, poput onog gde ona opisuje detalje iz svoje prošlosti.
Vizuelno sve mi je previše šareno za ovakvu temu. Onaj CGI mutirani vepar izgleda potpuno apsurdno, kao i preterano prskanje krvi u mnogim scenama.
Meni se cini da je ovde bilo potrebno malo vise spoiler taga, al ajde 😉

Ja cu svoje svakako dodati u spojler.

Uglavnom, to sto kazes da se retko oseti "ko je gazda", mislim da mozda nije slucajno, jer je ona u startu predstavljena kao neka dobrica, pa kroz ceo film pokusava da zadrzi takav identitet iako je sve samo ne to. Znaci ovo ti je neki Misery fazon, ali glavni lik je na prvi pogled dobar, iako to nije slucaj.

Sto se nerealnosti tice, ima tu vise stvari koje ukazuju na to, ali opet rekao bih da vecina nije slucajna, jer je ideja filma da bude apsurdan do neke mere.
CGI divlja svinja je zaista lose ispala, kao i scena/scene sa istom.

Kao sto rece Mare, nije ovo ozbiljan film, pa ga ne treba posmatrati kao takvog.

Meni se generalno svideo film, osvezenje naspram vecine novijih filmova. Jeste da je pokupio ideje iz vise filmova, neki su vec spominjani, kao npr Triangle of Sadness, ali kad se sve sabere, ja zadovoljan. Lepo se zabavio, doduse vecina tzv tvistova mi je bila ocekivana.
Pored pohvale za Rejcel, jedan od najjacih detalja mi je bio onaj njegov "evil" smeh 😄

Nazad
Vrh Dno