Ma isteklo mi vreme za edit, ostali mi linkovi u clipboardu... inače google is your friend, u ovom slučaju brave search:Kako je ova slika na tu temu?
Ne može ni da se klikne da pročitamo detalje. Možeš li da nam objasniš šta znači "elevated ELF-MF exposure"? Da li ima neki zaključak ovog istraživanja?
Po ovome što vidim, više se odnosi na struju nego na "smart", a ne vidim puno, pošto nema nikakav link ili bar opis ili mišljenje.
FUD?
Moras da instaliras Cloude Desktop na kompu, na njemu se logujes/kreiras nalog, i pratis uputstva sa YouTubea kako se doaje ha-mcp.@ikac2000 pokusavam da povezem direktno sa claude.ai, ali izgleda nema opcije za custom connector u free verziji za MCP server. Znaci mora Pro verzija bar?

Ja ga koristim samo za razvojne stvari, dakle kada sedim za kompom. Meni je MCP vezan za desktop aplikaciju. Ne znam moze li online nesto da uradi., nemam jos taj Usecase.Cekaj, to znaci da ne mozes da koristis to ako ti je komp ugasen npr?
Zato sam hteo direktno da ga vezem za claude.ai, ali mora da se plati. Pre je bilo da imas 1 besplatan connector, sad nema nijedan..

Mucio sam se nesto sa claude desktop, ali na kraju sam uspeo direktno na claude.ai da povezem. Pojavila se opcija za custom connector.Moras da instaliras Cloude Desktop na kompu, na njemu se logujes/kreiras nalog, i pratis uputstva sa YouTubea kako se doaje ha-mcp.
Zigbee je na kanalu 25.@offline71
Možda si prelaskom uzeo drugi kanal za Zigbee pa je zato proradilo?
Da se podsetimo rasporeda kanala:
Pogledajte prilog 533033
@CarnX
Ako ti nije teško, proveri i napiši nam koji kanal ti koristi WiFi (ako ti je uključen 2,4GHz) i šta ti stoji u HA za Zigbee kanal. A probaj da staviš nove obične alkalne baterije u jedan od problematičnih uređaja. Čisto da eliminišeš i to.

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari