Ne rade. Mora ti zigbee hubJel ovi zigbee bejahu ne rade bez svog rutera tj. ne rade samo s telefonom?
Ja mislim da ne, da je moguće iskoristiti samo jednom pojedinačne kupone.Uzeo bih 3 zigbee plug uredjaja, ali zasebne kupovine, pa da mi prodavac posalje sve zajedno. Jer kad stavim 3 komada, pokazuje mi dooosta vecu cenu.
Imam pitanje, prvi cu platiti 3.74$ nakon upotrebe uslikanih kupona i coinsa. A da li cu moci i za drugi i treci da iskoristim kupone, ili ne? Koliko ce me kostati drugi i treci komad? Da vidim da li ima racunice.
Prvi 3.74, drugi 5.74, treci verovatno isto, ako im pises mozda i spoje u jedan paket. Meni nisu jer sam zaboravio da trazimUzeo bih 3 zigbee plug uredjaja, ali zasebne kupovine, pa da mi prodavac posalje sve zajedno. Jer kad stavim 3 komada, pokazuje mi dooosta vecu cenu.
Imam pitanje, prvi cu platiti 3.74$ nakon upotrebe uslikanih kupona i coinsa. A da li cu moci i za drugi i treci da iskoristim kupone, ili ne? Koliko ce me kostati drugi i treci komad? Da vidim da li ima racunice.
Kačio je neko skoro, ko zna šta je u toj kanti ☠️Jel izašla još nekom vegeta sponzorisano, na instagramu, na aliexpress-u?
Добио поруку на ВиберPoslat kumi gw6 sat
Broj za pracenje je AP
Jel to neka nova oznaka za pracenje ili ce se promeniti?
Kako ti paketi prolaze preko carine Niš, obavezno 20% + 260din globa?
Pre je Orico bio ok, sad ne znam, usb na sata adapter preporucujem i ja ako imas 3.5 BD drive, zavrsice ti za oba.@Lanikor , mozes li preporuciti 2.5' 3.5' enclosure, ima ih dosta ali ne znam koji valjaju, maticna mi nova ima citava 2 sata porta, sve drugo usb
A ne znam ni kakvi su sata na usb adapteri, verovatno mi je to jedino resenje za BD drive da nakacim
Добио поруку на Вибер
221 дин, БГ.
Број за праћење промењен на ПЈ***РС.
А била је ЦН па само бројеви, без словне ознаке на крају, не види се на поштином сајту.
Једино не знам да ли ће донети поштар или....
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari