Šta je novo?

Windows 11

• Začetnik teme Začetnik teme Deleted member 46590
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Jos bolje, decetnralizacija torrent aplikacije, ali to je druga tema.
Sto se ovoga tice, qbit apsolutno najbolji.
Transmission i deluge su mi bili prvi izbor ranije, ali su mi nekako bili bezveze i izgledali zastarelo. Mislio sam da ce qbit da bude isti, ali izgleda dobro i ima brdo opcija.

Kasno Majkrosoft na računar dođe.

Video sam taj MS blog o unapređenju W11 i komentare. Treba neko da im kaže da ne može od babe devojka i da se vrate za crtaću tablu
Odlična prilika da predstave Windows 12 jer mora sve ovo iz 10 i 11 napolje. Lepo se vrate na 8.1 i modernizuju šta mora i to je to, 11 neka ostane taj AI OS pa da vidimo ko će da ga koristi. Ali avaj, ništa od toga.

Odlična prilika da predstave Windows 12 jer mora sve ovo iz 10 i 11 napolje. Lepo se vrate na 8.1 i modernizuju šta mora i to je to, 11 neka ostane taj AI OS pa da vidimo ko će da ga koristi. Ali avaj, ništa od toga.
Svaki sledeći OS će biti "AI OS". Sav novi hardware će biti Ai optomizovan.

2026-03-27 09_46_26-Settings.png

Probo Samsunga Browsera i obriso. Prvo koplikovano je ono prijavljivanje a kada posle petog puta ubode prozor kolapsira bez traga ne moš se prijaviti Sh*t. Drugo pušta reklame sa YouTuba ko probušeno sito sh*t takođe obriso ga. Običan trash da prostite. Nema nikakvu prednost u odnosu na Hrom i Brejva. Ja sam probao sve prgledače koji postoje i onaj DuckGo i Vivaldi, Opera, Možila, i baš sve i nijedan nema nikakvu prednost nad Brejvom. To što su ga okrečili da šljašti meni ne znači ništa ako nema funkcionalnost bre.

To je valjda opšte poznato 🙂
U prethodnom komentaru se potencira Brave koji je isto Chromium, uostalom kao i Edge koji dolazi sa Windows-om. Nema tu mnogo izbora - 2 velika igrača i to je to!

Kome je privatnost na prvom mestu browser mu je najmanji problem u celoj priči 🙂

Poslednja izmena:
Vratio se na trident?

@Pauk Bolje da si napisao šta ti misliš kada kažeš "chromium code", pošto ovo što si napisao je netačno.

Kojom aplikacijom mogu najlakše strimovati sa PC Win11 na TV?
Može sa fabričkim Medijskim player, mana je što ne prebacuje titlove koji su naknadno dodati kao fajl skinuti sa sajta. Probao sa VLC isto ne prebaci titl. Probao sa Plex i tu se nisam ništa snašao osim da online njihov sadržaj prebaci.

Poslednja izmena:
Da streamujes ekran ili imas media fajl koji zelis da pustis na TV?
Ako je android tv, najbolje je da na kompu uradis share foldera, a na androidu da koristis neki normalan player koji podrzava pustanje fajlova sa mreze.
Mogao bi da probas i plex/jellyfin, mada je to vise za neki 24/7 server, ali i ovako je upotrebljiv.

Kojom aplikacijom mogu najlakše strimovati sa PC Win11 na TV?
Može sa fabričkim Medijskim player, mana je što ne prebacuje titlove koji su naknadno dodati kao fajl skinuti sa sajta. Probao sa VLC isto ne prebaci titl. Probao sa Plex i tu se nisam ništa snašao osim da online njihov sadržaj prebaci.
Vlc radi posao odlicno samo da,gimnastika sa titlovima ako ti trebaju. Uglavnom svi imju eng pa meni dosta.

Jeste android TV, koji player podržava?

Koja je gimnastika sa VLC i titlovima? Sa VLC ili fabričkim Medijskim playerom je prosto prebaciti film na TV na dva klika, ali nema titlova.

Pa ne uvlaci ih nego ih posebno povlacim sa druge lokacije.

Instaliro VLC app na TV preko koje sada pustim, na PC sam folder označio da može da deli i tako dobio cast i filma i titla.
Hvala svima, qBittorrent završava sve što reba, prost i lagan.

Da li je ko imao problema sa ovim martovski azuriranjem?
Meni kad je instalirao prestalo da radi win dugme i nisam mogao da udjem u azuriranja kad sam ga obrisao preko plavog ekrana sve je proradilo.
Azuriranje sam odlozio na mesec dana.

Da li je ko imao problema sa ovim martovski azuriranjem?
Meni kad je instalirao prestalo da radi win dugme i nisam mogao da udjem u azuriranja kad sam ga obrisao preko plavog ekrana sve je proradilo.
Azuriranje sam odlozio na mesec dana.
Takodje, sve normalno na vise racunara.

Cim instaliram jedan vpn client koji mi je neophodan prestane da mi radi internet na racunaru. Obrisem ga i vrati se sve u normalu. Nzm jesam li lud ali sve sto su ai i google predlagali sam pokusavao i nista se ne desava. Jel imao neko slicnih problema ?

Nazad
Vrh Dno