Pera-kojot
Poznat
- Učlanjen(a)
- 15.11.2023
- Poena
- 40
Jel nekom stigao račun na klik za EPS Beograd?
Zar nije sutra zadnji dan za plaćanje?
Zar nije sutra zadnji dan za plaćanje?
Da li postoji način da dođem iznosa koji treba da platim za kreditnu karticu pre nego što izrade izvod?

Trenutno takva opcija ne postoji, što jeste bez veze, ali tako je kako je.Da li postoji način da se jednostavno otplate sredstva sa kreditne kartice (sva), a da ne mora da se piše iznos sa strane pa da se prekucava?
Imalo bi sasvim smisla da im pišeš i tražiš da ponište tu slučajnu transakciju.Ne mogu da vratim ili poništim transakcju bez da mi uzmu proviziju.
Što da ne, ima više potencijalnih razloga. Npr. limit ti je 50k, a hoćeš da kupiš nešto za 60k. Dodaš svojih 10k i platiš bez problema.Zašto uopšte postoji opcija da može na kreditnu da se uplati više nego što je zadužena?
Imalo bi sasvim smisla da im pišeš i tražiš da ponište tu slučajnu transakciju.
Imam neki kredit, juče uplatim ceo iznos, onoliko koliko je stajalo u aplikaciji, neki dinar manje od 50k. Jutros vidim stanje kredita 173 dinara. Jel to sad neka zaostala kamata, šta mu to dođe. Jel da uplatim i to?
danas je OTP banka imala servisne radove na svom sistemu i zbog toga na nivou drzave nije radio IPSOpet neki problemi - izgleda da je do njih/aplikacije - stanje na racunu se ne poklapa. Mislim da kad platis preko IPS-a da aplikacija odmah prikaze novo stanje bez potvrde sta je rekao sistem, ili bez jos jednog requesta ka upitu za stanje, jer bukvalno u aplikaciji pise jedna cifra a na sajtu druga. Kad se logoutujes i ponovo udjes pise ova druga cifra.
Neke probleme sam prijavljivao gde sam se cudio da ne znaju, npr - nisi mogao da se ulogujes u aplikaciju prvi put kad je instaliras jer je sertifikat istekao (naravno nigde da ti napise da je to problem) - ja sam morao da saljem mailove i objasnjavam ljudima da je problem do aplikacije (a ne do mog telefona) da sam na 3 telefona testirao (da reinstall ne pomaze) - gde bi na kraju jedna jedina osoba zapravo procitala sta pisem i potvrdila problem.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari