Šta je novo?

Google Pixel 6

Jel imao neko neki ekstremni battery drain skoro? Evo sad mi je baterija odbrojavala brze od sekundi, znaci imao sam 30%, i onda 29, 28, 27, sve do 5 dok nisam ubacio na punjač, za 15ak sekundi sa 30 na 5%.. Pre neki dan se isto desilo jer umesto alarma dočekao me mrtav telefon..

Jel se pominjalo nesto mozda, znam da ovo moze biti do milion stvari..

Edit:

Nasao neku temu na redditu gde kažu istu stvar i da im se baterija nabubrila kod ekrana, sad gledam i meni isto krivi se ekran malo na cosku.. Sjajno
Menjaj sto pre, koliko znam nadute baterije mogu da se zapale.

Poznati problem kod 6 i 6a serije, ode baterija. Ako imaš nekog da ti dovuče je iz DE, nova je oko 45e. Neki random servis verovatno oko 30ak evra da je zameni i to je to. Mada cenim da možeš i sam.

Imao sam isti takav problem pre dve godine, pisao sam na temi, otisla baterija. Provrti par strana unazad ako hoces i dalje da koristis taj telefon. Naruci bateriju preko aliexpress i zameni je u servisu kod arene, kosta oko 4,5k dinara da ti zamene bateriju i zalepe nazad displej.

Popi*deo sam i uzeo Pixel 10 istog dana na KP 😀 Planirao sam to ionako negde na leto (bilo bi 4 godine Pixela 6), al ovo je malo ubrzalo proces. Sad ne znam dal da se zezam sa porucivanjem baterije i popravkom, eventualno da poklonim nekom posle..

Popi*deo sam i uzeo Pixel 10 istog dana na KP 😀 Planirao sam to ionako negde na leto (bilo bi 4 godine Pixela 6), al ovo je malo ubrzalo proces. Sad ne znam dal da se zezam sa porucivanjem baterije i popravkom, eventualno da poklonim nekom posle..
Исто се размишљам али ми делује да сам одлучио да га поправим скроз и да га користим ко навигацију за моторин, након скоро четри године рада заслужио је мало уживања

Evo ja probao android 17 beta 3 na P6P i nema 5G. Verzija: yettel_rs-77000000002.74 2025-11-12

I sad ko ***** ne rade pozivi a radi LTE. Vidi se domet tj pun signal I LTE, al kad pozovem, spadne na H pa se izgubi mreza. Kaze iskljuci airplane mode. Naravno da je iskljuceno, probao reset networkinga, 5g, 4g mreze birao, disable/enable 2g fallback, sad moram da se vratim na zadnji android I da skinem betu.
EDIT: nisam jedini

Na Pixel 6 Pro posle apdejta od 5.4.2026. (Android 16) više ne može da se aktivira VoLTE sa Shizuku v13.5.4 i Pixel IMS v1.3.2. Odnosno, uspe da se aktivira, ali posle nekog vremena (sat vremena, nekoliko sati itd.) se opet deaktivira. Posle restarta je svakako opet deaktiviran.

Kada sam deinstalirao Shizuku i Pixel IMS, i restartovao, opet nije aktiviran.

Da li je neko uspeo ovo da reši?

Je l' si probao da isključiš Battery Optimization za Pixel IMS? Meni se ovo dešavalo sa samom Shizuku aplikacijom dok nisam podesio battery optimization na Unrestricted.

Nemoj koristiti Pixel IMS. Ima patch koji radi isto.

Skini sa:

i instaliraj.

Posle proveri u Shizuku da li je ova app autorizovana i to je to.

Kod mene radi volite sa ovim bez problema, 2.2 verzija patch-a (sada vidim da je izašla i 3.0 verzija), Yettel

1000043272.png
1000043273.png

Hvala, proradilo.
Instalirao sam ims v3.1 (app-release.apk) sa linka, pokrenuo Shizuku, autorizovao ims u Shizuku, pojavila se ikonica za VoLTE u sim settiing, aktivirao i pojavilo se LTE+ i IMS registered.
Radi posle restarta telefona.

Nazad
Vrh Dno