AliExpress. Meni je mytrendy u trenutku kupovine odgovorio da će mi maska stići za 3 nedelje, što je isto kao i AE pa sam ipak išao na siguricu. Stigao za 17 dana u Beograd.Odakle porucujete Spigen? Da li je Mytrendyphone legit u smislu da li prodaju original ili valjaju kopije neke?
Cena je ista kao da uzimam sa Amazona ili Aliexpressa, pa ako ne moram da cekam 100g bolje onda tu.
Edit: vec jedno 3g koristim Nillkin Nature sto na s23u i sad na s25u ali me je malo smorilo to sto malo povecava telefon, pa reko da promenim...
I ja je koristim od kako sam uzeo s24u, sve pohvale.Ringke Onyx sa AE za S24U. Jedna od boljih koje sam imao, koristio.Pogledajte prilog 518806
Да ли би је продао? 😂😂Pitaka s25u..
Mnogo mi se svidja sto je tanka i lagana. Kad se gleda u telefon, prosto se i ne vidi.
Grip je bas dobar, ne klizi u ruci sto je takodje bitno.
Osim toga i ne deluje kao neka premium futrola.. nista WOW
Cena.. ne znam sta na njoj moze da opravda 50-60e. Obicno parce plastike.
Sve u svemu, nisam odusevljen.
Ja sam uzeo na nemackom Amazonu za S25U, vidim da ima i za S24U.Jel ima negde danas da se kupi original silikonska maska za S24 ultru i ako neko koristi jel se isplati uzimati original umesto neke na AE?

Za ovu kažu da ne žuti,zato što nije silikon,nego tvrda plastika. Videćemo svakako.@sinda
Zaista su najbolje te providne maske, najlepše izgledaju. Šteta što već posle mesec dana požute
Ja ne mogu da se naviknem na masku.. 5g nosim iphone sa apple care+ bez ikakvih futrola. Najbolja stvar ikad..jer ne mogu da se naviknem na telefon bez maske
Jel ne bi trebala ta linija da nestane posle par sati/dana?Inace ne preporucujem one fabricke samsung folije , ostaje linija preko sredine ekrana kako kod da lepite, da ne bacate novac.
Za ovu kažu da ne žuti,zato što nije silikon,nego tvrda plastika. Videćemo svakako.
Jedino sto se brzo umasti,pa malo zna da bude klizav...ali opet jako prijatna maska na dodir,i jako lepo izgleda na telefonu.Ne žuti, imam ja na S24 Ultra istu tu. Plastična je, nije silikon.
Imao sam i ranije na prethodnim Samsung telefonima. To mi je obavezna maska za svaki Samsung.
Jedino sto se brzo umasti,pa malo zna da bude klizav...ali opet jako prijatna maska na dodir,i jako lepo izgleda na telefonu.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari