Šta je novo?

Maske, futrole, stakla i ostala dodatna oprema za Samsung

Свака препорука за Питаку, одлична. Имам је на 2 телефона, скупа, али вреди. И изгледа премијум.

Али само оригинал са кутијом и упутством јер је на Кп много превараната који продају фејк Питаке. Оригинал буквално не можеш да савијеш и да хоћеш лагана и танка , 20гр а фејк пуца као од шале иако их солидно копирају...Идеално је да се поручи са званичног сајта има мислим да је 49 долара и 10 долара достава и без ризика од преваре.

Odakle porucujete Spigen? Da li je Mytrendyphone legit u smislu da li prodaju original ili valjaju kopije neke?
Cena je ista kao da uzimam sa Amazona ili Aliexpressa, pa ako ne moram da cekam 100g bolje onda tu.

Edit: vec jedno 3g koristim Nillkin Nature sto na s23u i sad na s25u ali me je malo smorilo to sto malo povecava telefon, pa reko da promenim...
AliExpress. Meni je mytrendy u trenutku kupovine odgovorio da će mi maska stići za 3 nedelje, što je isto kao i AE pa sam ipak išao na siguricu. Stigao za 17 dana u Beograd.

Стигла са Амазона ова талас маска, наручио лепшој половини за ајфон, па рекох да узмем и себи за S24U, морам рећи да је одлична и јако фина за руку, са добрим тастерима.
IMG-20251214-WA0004.jpg

Spiegen Tough Armor Pro za Fold7...blagi uzas od kvaliteta. Toliko se pod rukom oseca kao jeftina plastika, a cena veoma visoka. Bas sam se razocarao. Uzeo sam i original Samsung carbon koja je pod rukom mnogo bolja ali tanka kao papir. Pritom Samsung nije predvideo prednju zastitu.

Jel ima negde danas da se kupi original silikonska maska za S24 ultru i ako neko koristi jel se isplati uzimati original umesto neke na AE?

Pitaka s25u..

Mnogo mi se svidja sto je tanka i lagana. Kad se gleda u telefon, prosto se i ne vidi.
Grip je bas dobar, ne klizi u ruci sto je takodje bitno.
Osim toga i ne deluje kao neka premium futrola.. nista WOW

Cena.. ne znam sta na njoj moze da opravda 50-60e. Obicno parce plastike.

Sve u svemu, nisam odusevljen.

Prilozi

• IMG_4137.JPEG
    IMG_4137.JPEG
    179.9 KB · Pregleda: 105
Pitaka s25u..

Mnogo mi se svidja sto je tanka i lagana. Kad se gleda u telefon, prosto se i ne vidi.
Grip je bas dobar, ne klizi u ruci sto je takodje bitno.
Osim toga i ne deluje kao neka premium futrola.. nista WOW

Cena.. ne znam sta na njoj moze da opravda 50-60e. Obicno parce plastike.

Sve u svemu, nisam odusevljen.
Да ли би је продао? 😂😂

Шалу на страну, мислим да црна одаје већи премијум утисак. Мени су оне добре јер су баш танке и лагане, а имају и онај магнет.

Додуше, за ту цену би требало да пруже бољу заштиту. Али ок, не може и јаре и паре.

Ja sam porucio dva Pitaka klona sa Alija i bas mi je cudno nekako. U odnosu na pravu Pitaku oseti se razlika u materijalu ali telefon izgleda znacajno kompaktnije.
Ono u sta nemam poverenja je da unutrasnjost maske nece da izgrebe telefon...

Sta uzeti za S25 FE, Ringke Onyx ili Spigen Rugged Armor? 16e i 17e cene na amazon.de. Na temi pominjani Spigen Liquid Air nema za FE.

Da li imate neku preporuku za zastitu ekrana za s22 ultra . Hvala

Jel ima negde danas da se kupi original silikonska maska za S24 ultru i ako neko koristi jel se isplati uzimati original umesto neke na AE?
Ja sam uzeo na nemackom Amazonu za S25U, vidim da ima i za S24U.
Inace telefon je stalno u Spigen Liquid Air od kad je kupljen i pre neki dan iskoci na amazonu Samsungova silikonska za 5e (sa 15e):

1772306301109.png

1000026198.jpg
1000026203.jpg
1000026202.jpg

Originalna Clear Case PVC maska,odlična,pokupih na nekoj rasprodaji od lika sa KP,1000din....prezadovoljan kako je legla!

Svaka vam cast kad dajete 50E za maske. Ja kupim za par dolara na AE/Temu i to samo zasto sto eto kad vec narucujem da narucim jos nesto a nosim iz razloga jer ne mogu da se naviknem na telefon bez maske

@sinda
Zaista su najbolje te providne maske, najlepše izgledaju. Šteta što već posle mesec dana požute

Stigla Benksova maska, leži dobro u ruci, ne kliza. Cena oko 30 dolara.

Prilozi

• 20260414_122751.jpg
    20260414_122751.jpg
    218.8 KB · Pregleda: 31
  • 20260414_122919.jpg
    20260414_122919.jpg
    269.1 KB · Pregleda: 32
  • 20260414_122927.jpg
    20260414_122927.jpg
    273.5 KB · Pregleda: 37
  • IMG-09d14a6cbfbb6fe917779e7e40644028-V.jpg
    IMG-09d14a6cbfbb6fe917779e7e40644028-V.jpg
    125.4 KB · Pregleda: 37
Inace ne preporucujem one fabricke samsung folije , ostaje linija preko sredine ekrana kako kod da lepite, da ne bacate novac.

Da li neko ima preporuku za staklo za S24 Ultra ali da ide totalno od ivice do ivice, bez crnog okvira? Koje god staklo da sam probao, i skuplje i jeftinije, svakome fali nekih 0.5mm u širinu. Ajde može i sa tim nesretnim crnim okvirom ali da ne pokriva deo ekrana, jednostavno vidim taj crni okvir i užasno me nervira... Hidrogel je za ove stvari najbolji ali sam nosio neko vreme ekran bez zaštite i navikao se na osećaj stakla pod prstom.

Нисам сигуран да ли постоји такво стакло, мислим да мора мало да буде мање од екрана. Провери.
Ја имам Spigen, и исто је мало мање. Имам и Whitestone Dome glass, исти случај.

Postoji staklo bez crnog okvira, ali je i ono malo manje od ekrana. Ja koristim Nillkin i zadovoljan sam

Ne žuti, imam ja na S24 Ultra istu tu. Plastična je, nije silikon.
Imao sam i ranije na prethodnim Samsung telefonima. To mi je obavezna maska za svaki Samsung.
Jedino sto se brzo umasti,pa malo zna da bude klizav...ali opet jako prijatna maska na dodir,i jako lepo izgleda na telefonu.

Nazad
Vrh Dno