mi treba jos mnogo da radimo da bismo do dosli do statusa banana drzave...jos mnogo da napredujemo, daleko je banana od nasDo sad je otkupnina na app1.carina uvek racunata kao suma pdv+260 pa sam se ponadao da treba da platim 500 dinara za 5 paketa, kad ono 1800. Banana drzava
Meni uvek PostExpress (tj ostave u lokalnoj posti, sto mi i odgovara)Temu pošiljke PT-RS kako stižu na krajnju adresu, Bex, Postexpress, kako kada ili neka treća kurirska?
RandomTemu pošiljke PT-RS kako stižu na krajnju adresu, Bex, Postexpress, kako kada ili neka treća kurirska?
mozes li ovde da proveris kada je ocarinjena, ima datum?I meni je danas stigla pošiljka LA******HU poručena 23.02 onda je došla u Srbiji po Kineskom praćenju stigla je 27.02 kod nas, i nije je bilo više na praćenju sve do 13.03.
Da piše u digitalnom dokumentu koji preuzimaš sa uprave carina, pošiljka je primljena i obrađena 11.03.2026mozes li ovde da proveris kada je ocarinjena, ima datum?
Stigao istog dana kada je TrackChecker napisao da je na isporuci. Nije naplaćeno ništa, iako je uredno carinjen (na carini piše 20 din PDV).Kako aplikacija TrackChecker može da prati UC...HU pošiljku, a kada istu ukucam na sajtu pošte piše da pošiljka nije pronađena?
Na Track Checker app vidim da je bila na carinjenju i sada piše da je zadužena za dostavu od rs_post. Da li postoji neki drugi broj za praćenje pošto vidim neki CNG?
Pojavio se dva dana kasnije znači 15.02a tog statusa nema na Postinom pracenju?
+1, kutija za baterije poručena 23.02. praćenje uredno na Postal Ninja/17Track za CNGxxxxxx do 03.03.2026 kada se na Pošti pojavljuje prvi put kao LAxxxxxxxHU i od tad tišina za CNG, a ovaj LA....HU nisam ni pratio... 😀I meni je danas stigla pošiljka LA******HU poručena 23.02 onda je došla u Srbiji po Kineskom praćenju stigla je 27.02 kod nas, i nije je bilo više na praćenju sve do 13.03.

Imaš ovde https://app1.carina.rs/info/portal/posta da preuzmeš nekadašnji papirni izveštaj od carine šta i kako su obračunali + dodaš sam 200+60 za 'uslugu' i proviziju i to ti je to.@bojke1 jel me zezaš da je upisao olovkom? Pa, mogao je da ti upiše i crvenu, pa da mu to platiš? Strašno, ovo je krivično delo i mogao bi neko da se pozabavi sa advokatom da se tuži poštar za početak, a osnov na osnovu čega se upisuje cena i da se to traži na uvid. Ljudi, za ovo se odgovara ozbiljno, jer ako se dokaže da je tako, znaš koliko ljudi je tu prevareno na isti način. Jadni ovi penzioneri koje cepaju, a oni i ne znaju da ih cepaju po džepu.
Ma verovatno je to postar napisao da zna koliko da naplati.Meni je od poste stigla poruka koliki je otkup posiljke i tu je pisalo 360 dinara.@bojke1 jel me zezaš da je upisao olovkom? Pa, mogao je da ti upiše i crvenu, pa da mu to platiš? Strašno, ovo je krivično delo i mogao bi neko da se pozabavi sa advokatom da se tuži poštar za početak, a osnov na osnovu čega se upisuje cena i da se to traži na uvid. Ljudi, za ovo se odgovara ozbiljno, jer ako se dokaže da je tako, znaš koliko ljudi je tu prevareno na isti način. Jadni ovi penzioneri koje cepaju, a oni i ne znaju da ih cepaju po džepu.
Ne naplaćuje se. Ima praćenje samo preko ove app, ne i preko sajta pošte. Meni je isto stigla UC pre par dana.Pogledajte prilog 532315
Jedna UC pošiljka, ostavljena u sandučetu, to se ne naplaćuje izgleda? A ima praćenje
Ima praćenje i na sajtu pošte, sad sam uneo, izlistalo je sveNe naplaćuje se. Ima praćenje samo preko ove app, ne i preko sajta pošte. Meni je isto stigla UC pre par dana.
Jel se zna na sta se menja tj. da li se menja na nesto gde se ne placa 260 kinti.Promeniće se opet
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari