Hardware Quark
Cenjen
- Učlanjen(a)
- 29.04.2012
- Poena
- 195
Steta za taj bagoviti lian li. Moj hydroshift malo baguje, al bar pumpa radi kako treba. Inace je cena za komplet sa TL120 LCD ventovima malo i jeziva.
Porucio ponovo isti model u drugi Shop dobili na Lager juce i jeftinji 40 Fr od prehodne kupovine,pa javljam dali ce biti isti problem😆Steta za taj bagoviti lian li. Moj hydroshift malo baguje, al bar pumpa radi kako treba. Inace je cena za komplet sa TL120 LCD ventovima malo i jeziva.
To su obrtaji pumpe,koristim Nocta g2 Ventove3000rpm nije bucno?
znam
nije ti bucna pumpa na
Ne,Imao pre par Godina od Rog aio nemu se setiti model pumpa se cula ko Turbina,i na ovaj prvi LL pumpa je bas zujala od 2500 do max obrtaja,imao i BeQ Phanteks Fractal Msi i TR pumpe su necujne na max rpm,inace aio pumpe normalno treba biti uvek na max rpm.znam
nije ti bucna pumpa na 3000rpm?
koji model AIO u pitanju,ja sa ovih sto sam imao pumpe su necujne sem ovog Roga bas se cula pumpa ko Turbina.ne mora na max, ali neki constant rpm 🙂 naravno na max pomera najvecu kolicinu vode. samo sto ja ne mogu da spavam jer cujem pumpu kada vrti na 3000rpm 🙂
Zaboravio za to😁pa i ventovi se cuju na malim obrtajima samo hucku😀EK Nucleus, pise u my gear 🙂
ne cuje se kao turbina, ali ako je ostavim na 100% to je nekih 3200-3300rpm uvece kada legnem i kada je totalna tisina cujem nju 🙂 na 2000rpm je totalna tisina
narucio TR Stream Vision 360 BLACK,ali odustao zbog isporuke,inace Pumpa ogroman obrtaj 6400 RPM 😆EK Nucleus, pise u my gear 🙂
ne cuje se kao turbina, ali ako je ostavim na 100% to je nekih 3200-3300rpm uvece kada legnem i kada je totalna tisina cujem nju 🙂 na 2000rpm je totalna tisina

ja vratio dva komada LL,uzeo Thermalright Frozen Vision 360 ARGB Black V2 takodje LCD kao kod LL magnetni skida se,ali je razlika prikljucka LCD-a ,kod LL povezivanje displeja ide jedan kabal samo na USB,kod TR povezivnje displeja jedan kabal dva izlaza koji ide jedan u USB a drugi SATA kacenje,moja prepostavka da LL displej zbog toga i bagujeSteta za taj bagoviti lian li. Moj hydroshift malo baguje, al bar pumpa radi kako treba. Inace je cena za komplet sa TL120 LCD ventovima malo i jeziva.
Da mada ja montirao bequiet na prehodni hladi superM25? I dalje koriste te fanove na hladnjacima umesto T30...?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari