Šta je novo?

Mali vodič vodenih hladjenja (CLC)

Steta za taj bagoviti lian li. Moj hydroshift malo baguje, al bar pumpa radi kako treba. Inace je cena za komplet sa TL120 LCD ventovima malo i jeziva.

Steta za taj bagoviti lian li. Moj hydroshift malo baguje, al bar pumpa radi kako treba. Inace je cena za komplet sa TL120 LCD ventovima malo i jeziva.
Porucio ponovo isti model u drugi Shop dobili na Lager juce i jeftinji 40 Fr od prehodne kupovine,pa javljam dali ce biti isti problem😆

Juce montirao,ovaj se potrefio bez bagovanja 🙂funkcionise bez ikakvih problema u odnos prehodnu kupovinu1000032301.jpg

Poslednja izmena:
3000rpm nije bucno?

znam

nije ti bucna pumpa na 3000rpm?

Poslednja izmena:
ne mora na max, ali neki constant rpm 🙂 naravno na max pomera najvecu kolicinu vode. samo sto ja ne mogu da spavam jer cujem pumpu kada vrti na 3000rpm 🙂

ne mora na max, ali neki constant rpm 🙂 naravno na max pomera najvecu kolicinu vode. samo sto ja ne mogu da spavam jer cujem pumpu kada vrti na 3000rpm 🙂
koji model AIO u pitanju,ja sa ovih sto sam imao pumpe su necujne sem ovog Roga bas se cula pumpa ko Turbina.

EK Nucleus, pise u my gear 🙂

ne cuje se kao turbina, ali ako je ostavim na 100% to je nekih 3200-3300rpm uvece kada legnem i kada je totalna tisina cujem nju 🙂 na 2000rpm je totalna tisina

ne cuje se kao turbina, ali ako je ostavim na 100% to je nekih 3200-3300rpm uvece kada legnem i kada je totalna tisina cujem nju 🙂 na 2000rpm je totalna tisina
Zaboravio za to😁pa i ventovi se cuju na malim obrtajima samo hucku😀

na 600rpm se ne cuju 😀

Konačno neko i ovo da testira...
Nije se proslavio na Intelu a i skup je.

Poslednja izmena:

narucio TR Stream Vision 360 BLACK,ali odustao zbog isporuke,inace Pumpa ogroman obrtaj 6400 RPM 😆
videh nekoliko modela ima TR Pumpa vrti do 6400 ObrtajaTR.jpg

ja vratio dva komada LL,uzeo Thermalright Frozen Vision 360 ARGB Black V2 takodje LCD kao kod LL magnetni skida se,ali je razlika prikljucka LCD-a ,kod LL povezivanje displeja ide jedan kabal samo na USB,kod TR povezivnje displeja jedan kabal dva izlaza koji ide jedan u USB a drugi SATA kacenje,moja prepostavka da LL displej zbog toga i baguje

Poslednja izmena:

1000036429.jpgNovitet od Phanteksa

M25? I dalje koriste te fanove na hladnjacima umesto T30...?

pa hoce ljudi da im svetli 🙂

Nazad
Vrh Dno