Šta je novo?

PlayStation - Akcije, promocije i PSN dopune

Ubacen je u katalog jos februara 2023. To je samo godinu dana nakon sto je izasao. Ostao nekih godinu dana pa izbacili oba Horizona.

Mislim da će Horizon u katalog negde krajem godine oko Black Friday/ Christmas perioda, ako budu pratili vremenske okvire kao do sada, oko 2 godine nakon izlaska Horizon Zero Dawn Remastered.
Mada Sony ima baš čudan odnos prema celoj Horizon franšizi, nikad se ne zna.

Horizon Forbidden West je bio u premium katalogu a ne kao ps+ igra.
Mada par meseci nisam imao ps+ pretplatu 2023g nije valjda da je bas tada bio kao ps+ igra ponudjen?

Bio je Forbidden West u PS Extra/Premium od februara 2023. do negde septembra 2024. U međuvremenu nije deljenja kao PS Plus igra.

Igre koje izgleda da dolaze 17. marta u PS Plus Extra katalogu:

• Warhammer 40,000: Space Marine 2(PS5)
  • Persona 5 Royal (PS5 | PS4)
  • Madden NFL 26 (PS5)
  • Metal Eden (PS5)
  • The Lord of the Rings: Return to Moria(PS5)
  • Astroneer (PS4)
Za PS Plus Premium je i Tekken Dark Resurrection.
Potvrđene.

Opa, još i Blasphemous 2 ubacuju, prvi deo mi je bio top, ovaj već duže vreme hoću da odigram.

Ako kupujete dopune ili ključeve na Gamivo sajtu, obratite pažnju da vam se prilikom poručivanja ne aktivira automatski i pretplata na njihov Smart membership koji naplaćuju 5 EUR mesečno.
Uhvatio sam kod prve naplate od kupovine a znam zasigurno da se nisam svesno pretplatio, kao što se ne bih pretplatio na kamen u cipeli. Poništio sam pretplatu i pokrenuo sam refund proces kod njih ali sam morao da se probijem kroz chatbot-a da bih došao do čoveka koji me onda obavestio da će mi chat biti ugašen ako pokrene refund jer je human chat dostupan samo pretplatnicima.

Namazaću ih gde god budem stigao a vi pazite i proveravajte šta plaćate i šta vam posle skidaju 😡
Slična stvar mi se desila juče. Uzimala sam dopunu i označila da ne želim pretplatu na Smart, međutim kad sam završila kupovinu stigao mi je mejl da sam se uspešno pretplatila. 😡 Definitivno aktiviraju automatski bez obzira na to šta se označi, a pretplatu je skoro pa nemoguće otkazati. Kad se klikne na Otkaži, mora da se potvrdi da si siguran da to želiš, pa da se unese razlog otkazivanja i na kraju izađe poruka da će poslati mejl sa linkom za otkazivanje u roku od 24h. Mejl naravno ne stiže. Danas sam uspela da razgovaram sa čovekom i on mi je otkazao, a pitanje zašto je aktivirano automatski je ignorisao. Način plaćanja je takođe teško ukloniti i promeniti. Kad se klikne na Promeni izlazi upozorenje da će se pretplata ponovo naplatiti/obnoviti. Rekli su mi da će način plaćanja biti uklonjen kad istekne pretplata, pa ću baš proveriti. Uopšte mi se ne sviđa da mi PayPal bude vezan. Obratite dobro pažnju ako kupujete tu, ali ja sigurno više nikad ništa neću tu kupiti.

Izbacuje me iz bo7,trazi plus a isti mi je na drugom nalogu
Probao sve gluposti,licence,download ali nista,kao da nesto menjaju oko sharinga

Vidim da je globalni event

Posto raspali Sony prodaje ovde konzole a nema ps store treba zvanicno reci koji lazni region da stavimo

Poceli su blokiranje psplus sharinga,verovatno nesto oko regiona

Imao sam isti problem danas u BF6 (tražio mi PS+ pretplatu iako je imam na drugom nalogu), odradio restore license, proradilo. Ne širite paniku bespotrebno.

Uradio 10x restore i bo7 ne radi

Globalni event,mozda bug a mozda Sony trazi da svaki acc ima psplus

Kriza,ovaj Marathon koji ih kostao skoro milijardu dobio ime Concord 3

Definitivno su nas zeznuli sa japanskim nalogom I poništavanjem kartica, evo htedoh da probam space marine 2 i on je 18+
Jel neko uspeo da reši i pokrene 18+ igre?

E šteta. Navukoše nas Japanci dobro. Sve što valja je 18+

Bukvalno nemam šta da igram, šta god da sam hteo, ne može 😅

Je l probao neko zadnjih desetak dana placanje putem apple pay sa nasom karticom na US nalogu?

E šteta. Navukoše nas Japanci dobro. Sve što valja je 18+
Nije Vas niko navukao. Bolja opcija je bila Indija. Em engleski, em iste cene. Bez limita za godine. I bez problema nase kartice. Mada, sad ne moze ni Indija. Ali je bila definitivno bolji izbor od Japana.

Ajd ako neko prmeti da su dostupni Indija vaučeri za PS na Amazonu, neka javi.
Hocu da uzmem godisnju PS pretplatu na Indiji, ali nikako da ulovim neki vaucer, uvek su nedostupni

Bolja opcija je bila Indija.
Oko crnog petka sam uzeo PS+ Premium na japanskom nalogu za malko više od 30 € godina. Dodao sam njihovu pripejd Visu (Vpreca) koja je i dalje na nalogu i uredno mogu da skidam sve igre. Na Playasia ih ima, istina ugrađuju se malo, kartica od 3000 jena izađe oko 4300. Slažem se da je van toga definitivno bolji izbor Indija, na indijskom sam nakupio oko 15k rupija kredita preko vaučera dok je ono jedno vreme bilo, miran sam duže vreme. Naravno, Indija je takođe trenutno nezgodna jer su najpovoljniji, pa vaučera nema ni za lek 🙁

Ne nalazim, piše mi unavailable.
Dal je moguće da se rasprodalo za 4min 🙁

Planulo dok si rekao keks

To je najveći problem kod Amazona, ne postoji notifikacija za iteme koji se vrate na stanje, već samo za iteme koji su na popustu. Bezveze

Upecao 2 komada od 5000, hvala!

Sad jos kad se pojave 1000 i 2000, par komada i miran sam neko vreme 🙂
Treba biti spreman kad puste GTA6 i Wolverina u prodaju

Imaj samo na umu da na japanskom nalogu moraš da imaš dodatu japansku platnu karticu da bi mogao da skidaš igre sa njihovom oznakom "Cero Z" (18+). Ja sam tako dodao i nalog mi je potpuno funkcionalan, istina, kao što kolege kažu, dosta stvari je na japanskom. Ima OVDE objašnjeno kako.
Ušao da nadjem tvoj post i pravo u centar na ovaj post naidjem iz prve. Uzeo portal pa mi je japanac za streaming dušu dao samo moram da rešim Cero Z.

Nazad
Vrh Dno