Šta je novo?

Držač telefona za kola

• Začetnik teme Začetnik teme Markic
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Gledam ovaj Teyes već duže vrijeme.
Najviše me brine security strana, posto je Kinez i side load... Ko zna sta sve moze ga se uradi, pogotovo kada ti provale i ukradu uredjaj. Tako da definitivno ide poseban Google nalog na njega.

Krsteniji kinezi ne mogu da se sastave sa softverom, a ne ovo...

Ja i ne bih dirao fabriku, ako vec nemam podrsku za Android Auto sacekacu kad kupim novije auto.

Ја сам приметио да ми ти екрани и гимици само сметају у вожњи, кад возим хоћу да пратим пут и саобраћај, а не екран(е) са милион обавештења и информација које морају да се набадају на додир.

Što se tiče magnetnih, CELLY Ghost Super Plus mogu da preporučim iz ličnog i iskustva ljudi iz okruženja koji su ga kupili na moju preporuku.
Kvalitetne je izrade i ima 6 magneta. Služi odlično u i30, Astra J, Octavia i Yeti. Štipaljka jako steže rešetku ventilacije, nigde ne mrda niti sama otpušta vremenom.
U Škodi Yeti je preživeo razne offroad ture sa Note20Ultra i znatno težim S23Ultra. Kod oba sa pločicom samo ubačenom iza maske.
Lakše telefone bukvalno otima iz ruke 😀

Krsteniji kinezi ne mogu da se sastave sa softverom, a ne ovo...

Ja i ne bih dirao fabriku, ako vec nemam podrsku za Android Auto sacekacu kad kupim novije auto.
A sta ti podrazumjevas pod krsteniji kinezi? Daj neki link.
Ovo sto sam ja gledao i spomenuo je rang 500€ uredjaj.

Moze preporuka za gravity drzac i wifi punjac koji se kaci na ventilacioni otvor i da li takvi gedzeti mogu da se napajaju na 12v izlaz na autu ?

Da li je neko u Srbiji poceo da se bavi 3d stampom držaca za mobilni telefon ali ne univerzalnih već custom za odrejdeni model automobila ? Tipa ovako nesto sto ja pokusavam da nadjem za mog Seat Leona....

ili ovako nesto

Prilozi

• drzac za mob seta leon 3d 1.jpg
    drzac za mob seta leon 3d 1.jpg
    175.4 KB · Pregleda: 166
  • drzac za mob seta leon 3d.jpg
    drzac za mob seta leon 3d.jpg
    219.1 KB · Pregleda: 86
  • Screenshot 2025-12-30 163144.png
    Screenshot 2025-12-30 163144.png
    969.7 KB · Pregleda: 84
  • Screenshot 2025-12-30 163215.png
    Screenshot 2025-12-30 163215.png
    823.8 KB · Pregleda: 87
  • Screenshot 2025-12-30 163236.png
    Screenshot 2025-12-30 163236.png
    1.3 MB · Pregleda: 85
Nadji 3d model na netu i imas ljude koji usluzno stampaju, izacice te jeftinije od najjeftinijeg nosaca u radnji.

Nazalost nema 3d modela, precesljao sam tih nekoliko sajtova gde ljudi kace 3d modele ali nista. Kontakirao sam tog decka sa seatcupra fouma i zamolio ga mi posalje ako ima sacuvano ali ko zna da li ce on to videti i kada...

nedavno sam uzeo ovaj topk d48x i ne mogu biti zadovoljniji

guma je lepljiva+vakum, ni da mrdne. Plastika je kvalitetna, tvrda, ne izgleda jeftino. Sve je podesivo i uz drzac se dobiju dva magnetna ringa za lepljenje na masku telefona ili sam telefon.

Meni je i dalje ovaj drzac neprevazidjen sa crnom plocicom na crnoj masci. Drzac neupadljiv, neuporedivo zgodnije stvaljanje telefona naspram svih tih ostalih drzaca. Samo ako ga imate gdje zaljepiti, da telefon ne zaklanja nista bitno

Prilozi

• Syncwire-Magnetic-Car-Phone-Holder-for-Dashboard-Black.webp
    Syncwire-Magnetic-Car-Phone-Holder-for-Dashboard-Black.webp
    36 KB · Pregleda: 78
  • 71cXqaLfQUS.jpg
    71cXqaLfQUS.jpg
    163.6 KB · Pregleda: 59
Meni je i dalje ovaj drzac neprevazidjen sa crnom plocicom na crnoj masci. Drzac neupadljiv, neuporedivo zgodnije stvaljanje telefona naspram svih tih ostalih drzaca. Samo ako ga imate gdje zaljepiti, da telefon ne zaklanja nista bitno
Ovakav sam imao pre i desilo mi se mozda da je jednom spao telefon pri bas naglom kocenju. Novi drzi pa sigurno 3-4x jace.
Moj telefon nema magnet pa koristim masku.
Imaš neku sliku kako stoji?

Prilozi

• IMG_20251231_120558.jpg
    IMG_20251231_120558.jpg
    159.3 KB · Pregleda: 118
Svi ti sa magnetima u nekom momentu zakazu na dovoljno veliku rupu 😀
Ovaj ne mrda sve i da tocak otpadne 🙂
Nece da otpadne sa ovog metalnog držača koji je zalepljen za instrument tablu.

Pre će da padne taj sa ventilacije sa sve držacem i perajima ventilacije.

Ja svoj imam 8 godina i ne mrda. Mora se zaljepiti na glatku, dobro ociscenu porvsinu i tu povrsinu i onaj sloj lepila zagrijati fenom da bude poprilicno toplo i jako zaljepiti i nema mrdanja

Ja koliko vidim taj model sa kukom nema kod nas da se uzme, imaju sa istom tom oznakom LP 130 ali je drugacij kacenje. Znaci mora preko alija da se naruci....

Videh neka ekipa iz Nisa prodaje, ali kao sto kolega rece - nema sa kukom, porucih i ja sad sa alia

Ja sam imao taj sa kukom ali sam ga batalio koristiti jer kad okacim telefon pri voznji skripucka i imam utisak ako bih naisao na neku neravninu ili udario u rupu da bi iscupao resetke ventilacije.

Da ne otvaram novu temu,mada ni ovo bas nema puno veze sa drzacem za telefon,ali je ipak neki drzac 😀....tj da li neko ima iskustva sa nekakvim "držačima" i organajzerima stvari u gepeku?...vidim da se mogu naći po netu razne pregrade,trake,"sajle" kojima se prekrije sta god prevozite u gepeku (narocito kada su u pita nju neke sitnice) i to se onda kao ne mrda i ne pomera u voznji

Poslednja izmena:
Da ne otvaram novu temu,mada ni ovo bas nema puno veze sa drzacem za telefon,ali je ipak neki drzac 😀....tj da li neko ima iskustva sa nekakvim "držačima" i organajzerima stvari u gepeku?...vidim da se mogu naći po netu razne pregrade,trake,"sajle" kojima se prekrije sta god prevozite u gepeku (narocito kada su u pita nju neke sitnice) i to se onda kao ne mrda i ne pomera u voznji
Moj stari koji je ribolovac i ima 300 hiljada kutijica i djavola je oreko temua kupio masu tih guma i mreža na čičak i super je stvar tako da što da ne

Stigao mi je pre mesec dana ovaj nosac, doneli su mi rodjaci iz Neamcke. MOogu da potvrdim da je ODLIČAN bukvalno ne mrda sa mesta kad se stegne, u vožnji telefon ne mrda. ISto tako je praktičan i jednom rukom se sve završava. Ja imam Samsung A56 i onaj originalni Rugged case i knap staje u nosač. Jedino što ga ja nisam našao kod nas u prodaji...

Prilozi

• Screenshot 2026-03-14 003102.png
    Screenshot 2026-03-14 003102.png
    694.9 KB · Pregleda: 75
Preporuka za ovakav model sa Temu-a, koristim ga vec vise od godinu dana i odličan je, odlična izrada i lepi vakum i na hrapaviju tablu.

Prilozi

• Screenshot_20260403_143244_com_einnovation_temu_ContainerMaskActivity.jpg
    Screenshot_20260403_143244_com_einnovation_temu_ContainerMaskActivity.jpg
    147.1 KB · Pregleda: 40
Nazad
Vrh Dno