Nemam ništa protiv glumaca u godinama, mislim da je negde oko 70, ali baš loše izgleda. Pritom verovatno ima kilo šminke, nije se čuvao, koliko se sećam mnogo je potrošio supstanci u životu. Klint Istvud je sa 70 izgledao kao mladić za njega, ili Džin Hekman npr. da ne nabrajam dalje.🤣🤣🤣🤣
To sam i ja pomislio.
Gledao do kraja, jedva prolazan. Zapravo u većini drugih slučajeva škartirao bih ga smesta, a ovom prilikom sam bio u opuštencija fazonu i nije me iritirao.War Machine
Potrudio sam se , ako nista zbog Richera, i krenulo ok, al nisam izdrzao dugo
Jeste neka stara već prežvakana milion tema. Pola filma sam mislio da je neka akciona drama o razvoju marinaca, dok nisu naišli na "njega". A zašto ej jurio samo njih, pa pretpostavka da je "on"bio zadužen samo za taj sektor jer su ostali posejali druge delove...War Machine
Мени одличан, уживао сам. Алан Ричсон много готиван лик. Баш добра забава, нисам баш много очекивао, јер сам читао овде коментаре, али испало је одлично. Жељно ишчекујем други део. Једина замеркаоно чудо их јури цео филм, а може да оде у неки град и убије 100 пута више људи.
Sad možeš ovaj od čiče Klinta
Da, Anđelina totalno atipična u odnosu na njene femme fatale uloge ali odlična.. Zanimljivo da je Strazinski godinu dana studirao slučaj čitajući sudske transkripte, policijske izveštaje i novinske članke, i napisao scenario sa veoma visokim procentom istine. Klint pročitao i aminovao bez i jedne korekcije.Хвала за препоруку, управо одгледао. Одлична режија, фокус ми је и овде био на макс. И поред тога што ми није пријатно да гледам ову мученицу Џоли за ову улогу је била доследна.
Kad sam video da Juno igra, reko ne mogu opet da gledam onu njenu facu, ali ste me ipak ubedili da stavim na spisak.![]()
Do ja.. je film. Nepredvidiv skroz.
Gledajte do kraja, srećno, zabavite se i nemojte umreti.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari