Šta je novo?

Poslednji odgledani filmovi 2026

Nirnberg -solidan mozda fali malo jos dubine
6.5/10

Crime 101- ocekivao sam zaplet koji je napravio chat gpt, ali je sasvim gledljivo , da ga je radio Netlfix dobili bi genericku akciju/triler.
Ovako je dobra postava Mark Rufalo i Hale Beri odlicni, i Kris Hemsvort je dobar.
Ima nekih rupa i negativac nije nesto ubedljiv .
Iako se desava u LA sto malo podseca na Heat uz neke elemente The Town ali slabije od oba filma
6.5/10

nekoliko stvari koje su me zasmetali:
-Zna da mu je ostala krv potencijalno na sedistu a nije otisao do kola da ocisti, nego ga ostavio tamo u garazi. Ajde kao verovao da panduri nece otkriti
  • da li osiguranja imaju detalje o dolasku kurira i svega toga. Ne znam sta je to bitno za njih ako osiguravaju dijamante ,mozda zbog moguce pljacke
  • niko ne zna kako izgleda kurir niti imaju podatke, ni osiguranje, a ni glavni bogatas za koga radi, tako da je Rafalo mogao da preuzme ulogu
  • pandur menja prave dijamante za fake , a to ce se otkriti vrlo brzo da su fejk i da nedostaje kao dokaz u policiji, mozda bogatas nece smeti da prijavi zbog poreza a ostala mu je lova
-Nik Nolti marginalizovan lik iako organizuje posao. Dao ideju plavusanu da otme direktno od Hemsvorta. ( nije neki spoiler malo ni taj flow neubedljiv)
Ali sve u svemu ok je film , ima dobar tempo i glavni protegonisti su dobro odglumili.

MV5BYjNhNjQ2Y2ItMGM5ZC00OWE4LWEwZjItOWM5ZTdkYmYyZjE5XkEyXkFqcGc@._V1_.jpg
Vizuelno prelep film. Sto i ne cudi jer je nam dolazi od jednog Pixar-ovog animatora koji je napravio jedan Wall-e, Finding Nemo...
Zanimljiva SF drama. Film sa tri price smestene u razlicitim razdobljima covecanstva. Mozda suvise ambiciozan projekat. Ne kazem da je realizacija losa... Ali ipak mi tu nesto fali da bi mi utisak o ovom filmu bio veci.
6/10.

Megi Džilenhol režirala?

Iskreno, što se mene tiče ne znam šta je tu uopšte za Oskara!? Film koji je duže trajao nego što je ostao u sećanju nakon poslednjeg sudijskog zvižduka...

Његова глума јесте добра, и сценографија је добра. Остало, ништа специјално. Барем мени. Али тек малопре га одгледах, можда мора да се слегне 😁

Meni je totalni promasaj , bio sam strpljiv , cekao da se “izgradi” prica sa sporim tempom i na kraju dobio veliko nista. Hvale ga zbog odlicne muzike , ali nije mi ostavilo ni to nikakav utisak. Od sumraka do svitanja sa slicnom tematickom ,iako bez prevelikih pretenzija u umetnickom smislu, mi je mnogo bolji film, ako se mogu porediti.

From Dusk Till Down je horor komedija, omaž starim treš hororima sa namerno prenaglašenim splatter praktičnim efektima da bi bilo smešnije. Posle je to Tarantino uradio sa GrindHouse. Ovo je "ozbiljan" horor, makar to pokušava da bude. Meni je ok, svakako nije toliko dobar koliko ga neki veličaju ali i više nego solidan. Inače glumac koji glumi "glavnog" belog vampira je Džimi Kristal iz 28 Years Bone Temple, prilično mu leže takve uloge rekao bih.

Odgledao sam War Machine, solidan no brainer, Denis Kvejd više nije za film po meni, izgleda kao podgrejan leš.

War Machine(2026)

Džinovski vanzemaljski robot tepa rendžere. Klasični blokbaster, dobri efekti i gluma. Mozak na ispašu i zabava je zagarantovana.
Upravo ga odgledah, sa mozgom na ispaši...nije bio dosadan, a koliko vidim biće i broj 2.

Pogledajte prilog 530907
Vizuelno prelep film. Sto i ne cudi jer je nam dolazi od jednog Pixar-ovog animatora koji je napravio jedan Wall-e, Finding Nemo...
Zanimljiva SF drama. Film sa tri price smestene u razlicitim razdobljima covecanstva. Mozda suvise ambiciozan projekat. Ne kazem da je realizacija losa... Ali ipak mi tu nesto fali da bi mi utisak o ovom filmu bio veci.
6/10.
Baš tako...dobra priča, interesantan razvoj događaja, ali baš kao da nešto nedostaje da bi bio kompletan...ne mogu da kažem da je film loš, nije mi bio dosadan, ali na kraju, kad sam ga odgledao, utisak...ne znam, nemam utisak.

Odgledao sam War Machine, solidan no brainer, Denis Kvejd više nije za film po meni, izgleda kao podgrejan leš.
🤣🤣🤣🤣
To sam i ja pomislio.

War Machine
Potrudio sam se , ako nista zbog Richera, i krenulo ok, al nisam izdrzao dugo

Nazad
Vrh Dno