Šta je novo?

Yunet optika - mts

6 ukupno 3/3 i brišeš dodate uređaje direktno u move aplikaciji bilo ona TV ili ova za mobilne uređaje. Nisu u sistemu aplikacije moj MTS niti imaju neku svoju aplikaciju gde ti upravljaš svojim nalogom.

Ne gledam TV i imam samo YuNet internet.
Moji imaju Box 4 u Mtsu. Samo sam isprobao Move aplikaciju i radi i na YuNet netu bez problema. Zauzeo sam 1/1 slotova za TV uređaje, i ostalo 0/3 slotova za mobilne uređaje.

Pozdrav, imam problem naravno nedelja nema ni call centra.
Jutros ustajem nema interneta odem do rutera vidim da na kutiji Zeleno GPON imam linka a na xiaomi Internet narandzasto...
Izvuko sve iz struje opet nema interneta.
Desilo se jednom odkad koristim Yunet isto tako nazvao call centar oni standard izvuci iz struje naravno nije se vratio kaze poslacemo MTS u na proveru posle 2sata se vratio net, zvali me iz Yunet pitaju dal sve u redu reko sam da, pitam ih sta je bio problem nisu znali da objasne nesto do Mtsa i sad nedelja isti problem, drugar u istoj ulici 300metara dalje yunet radi... Šta mogu da probam? Neki savet?
Hvala.

Prilozi

• Screenshot_2026-03-01-09-29-29-122_com.android.chrome~2.jpg
    Screenshot_2026-03-01-09-29-29-122_com.android.chrome~2.jpg
    61 KB · Pregleda: 114
Jel to sve njihova oprema? To neki Asus?

Tehnicka podrska bukvalno nikad ne zna sta je problem u ovim slucajevima kada nista ocigledno ne ukazuje na problem.

Ako se LOS ne pali i PON svetli, jedini nacin je drugi uredjaj umesto xiaomi da se ukljuci u media converter da se vidi da li je do rutera ili kabla. Ako nista ne pomogne operater. Mozda neplacen racun... 😉 Vecinu kvarova i onako zavrsava MTS a oni su samo nepotrebni delay. Meni je jednom nestalo radnim danom 24h do uspostave. Bila je navodno grupna smetnja do mts-a. Trebao sam odmah pisati mts-u.

Akcija za nove korisnike, izgleda su se setili da doskoce A1 iako su oni podigli cene.

E sad meni je pitanje, da li uzeti ovu akciju za 2k dinara ili isto kod yettela kod kojih sam već. Do sad nikakvih problema pa ono cimanja ne bi bilo oko prelaska jedino što me nervira što su paketi poskupljeli pa moj sadašnji od 3000 košta 4100, to bi mi bio jedini razlog da predjem. Ako bih ostajao downgrejdovao bih paket i sa 12x1din popustom bi me ispala ista cijena kao yunet, al za njih ne znam ništa kakvi su mimo ove teme..

Akcija za nove korisnike, izgleda su se setili da doskoce A1 iako su oni podigli cene.

Hvala za info, na sajtu nigde ne vidim ovu akciju.
Razmišljam da uskočim sad, iako mi SBB ugovor ističe u junu, jer ovo je super cifra.
Pošto vidim da se dobija statička IP, pretpostavljam da nema problema sa private torentima i kamerama, jer trenutno nisam iza CGNAT-a, sve mi radi, pa ne bih da se zeznem. Inače, imam MTS otpičku infrastrukturu u stanu, a poslao sam im i upit da mi potvrde da može da se instalira.
I još jedno pitanje...Da li može da se koristi ruter u sopstvenoj režiji, na koji će da bude vezan Mesh? Da li daju Mesh možda na rentu?

Moze li screenshot te ponude pls? Ne mogu da je otvorim a na sajtu ne mogu da nadjem

Najnormalnije se otvori kolikom na link, proveri popup kredencijale u okviru pretraživača.

Iako, sad kad uđem na njihovu facebook stranu nigde nema ove objave, tako da mislim da je u pitanju fejk.

Prilozi

• Screenshot 2026-03-08 at 10.14.45.png
    Screenshot 2026-03-08 at 10.14.45.png
    498.1 KB · Pregleda: 64
Tesko da oni nesto daju,prilicno su jaki i kruti sa cenama.

Screenshot_20260308-121614_Chrome.jpg
Izvor: https://yunet.rs/internet-paketi-akcija-mart-7021/

Plaćaš manje, dobijaš i više nego duplo više!

Nudimo vam da bez uslovaljavanja bilo kojom dodatnom uslugom, uzmete samo internet brzine 500/250 Mb/s po neverovatnoj ceni od 1990 din! Uz net, dobijaš i besplatnu statičku IP adresu, NOKIA wifi Beacon 3.1 ruter vrhunskih performansi i dizajna!

Otkrijte šta čini našu uslugu posebnom i zašto je baš optički internet sve što vam treba!

Akcija važi za sve nove korisnike do 31.03.

Kao sto je kolega gore napisao... A i malo da si povukao klizač na fb objavi mogao si isto formular za prijavu da vidiš.

Naravno da mozes da prikljucis svoju opremu... O tome je uveliko napisano na prethodnim stranama.

Prilozi

• Screenshot_20260308_121933_Lite.jpg
    Screenshot_20260308_121933_Lite.jpg
    92.2 KB · Pregleda: 30
Pogledajte prilog 531018
Izvor: https://yunet.rs/internet-paketi-akcija-mart-7021/

Plaćaš manje, dobijaš i više nego duplo više!

Nudimo vam da bez uslovaljavanja bilo kojom dodatnom uslugom, uzmete samo internet brzine 500/250 Mb/s po neverovatnoj ceni od 1990 din! Uz net, dobijaš i besplatnu statičku IP adresu, NOKIA wifi Beacon 3.1 ruter vrhunskih performansi i dizajna!

Otkrijte šta čini našu uslugu posebnom i zašto je baš optički internet sve što vam treba!

Akcija važi za sve nove korisnike do 31.03.
Jesam ja novi korisnik ako nisam pod UO? Da li bi mi dali to na max 6 meseci UO,kao sto sam uzeo i pre godinu i kusur? Nisam vern nikome 24 meseca😁

Kao sto je kolega gore napisao... A i malo da si povukao klizač na fb objavi mogao si isto formular za prijavu da vidiš.

Naravno da mozes da prikljucis svoju opremu... O tome je uveliko napisano na prethodnim stranama.
Hvala, povukao sam klizač, video sam formular, ali pošto objavu nisam video na njihovoj facebook stranici, ne želim da ostavljam svoje podatke tek tako.
Ako možeš pokaži mi gde se na njihovoj FB stranici vidi ova objava, jer ja je ne vidim.
A i na web stranici se nigde ne vidi, jedino da znaš da otkucaš link, pa će se pojaviti.
A nigde ne piše da li je UO ili samo ugovor, iako cenim da je UO na 24 meseca.
Promocija im je po sistemu, imamo je, ali bi voleli da je malo ko nađe.

Aha, a gde je link kad se uđe na home page?
Jer ja ga ne vidim, pa kako da znam gde da kliknem i vidim tu martovsku akciju.

Najbolje ih kontaktiraj pa reci gde želiš da klikneš 😄 Ja sam ukucao u google "yunet akcija" i tako našao.

Još samo da piše godina, bilo bi super.

Kontaktirali me i odgovorili na sva pitanja.
Pošto imam MTS optičku infrastrukturu, menjaju ont i dobijam ruter koji je u isto vreme i mesh, pa mogu da dobijem još jedan komad FOC i povežem za klinca koji je sprat ispod, a mogu i svoj ruter i svoj mesh, kako mi drago.
UO je na 2 godine, a iskoristiću i popust 10% na 12 meseci unapred plaćanja.
Statička je IP, nema problema sa pristupom kamerama i private trakerima spolja.
Izaćiće me na kraju tačno 1.791 RSD/mesečno 500/250, što koliko vidim ne postoji trenutno bolja ponuda ni približno.
I da dodam, odgovorili su mi na zvanično poslat zahtev preko njihove web stranice.

Poslednja izmena:
Dodatak: dobio sam i TV 6 meseci FOC 😋
Ali ne planiram da ga koristim i eventualno doplatim posle 6 meseci da mi bude pušten signal do kraja UO.

Kontaktirali me i odgovorili na sva pitanja.
Pošto imam MTS optičku infrastrukturu, menjaju ont i dobijam ruter koji je u isto vreme i mesh, pa mogu da dobijem još jedan komad FOC i povežem za klinca koji je sprat ispod, a mogu i svoj ruter i svoj mesh, kako mi drago.
UO je na 2 godine, a iskoristiću i popust 10% na 12 meseci unapred plaćanja.
Statička je IP, nema problema sa pristupom kamerama i private trakerima spolja.
Izaćiće me na kraju tačno 1.791 RSD/mesečno 500/250, što koliko vidim ne postoji trenutno bolja ponuda ni približno.
I da dodam, odgovorili su mi na zvanično poslat zahtev preko njihove web stranice.
RingeRaja srecno sa ugradnjom. I ja sam upravo dogovrio ovaj paket, bukvalno nema bolje ponude. Prvo sam ishitreno dogovrio ugradnju mts box 600/600 (6300din + 700din staticka) ali jutros hvala bogu naisao na ovaj post i predomislio se. 500/250 ce mi zavrsiti posao jer mi treba upload bas oko 250mbps za neke moje servise, kao da su znali, plus je ova cena od 1791 rsd nepobediva, bukvalno na 24 meseca cu ustedeti 1000eur u odnosu na mts. Za te pare mogu na letovanje otici.

Telefon fiksni mi realno ne treba poslednji put koristio pre 10 god, a za tv eon i mts aplikacije vec imam naloge preko rodjaka koji ne koriste pa su mi dali.

Nazad
Vrh Dno