3/3 samo što se u ove Smart TV računaju i njihovi box uređaji.@laca12 @Rostilj xD @nenadjow
@ZorMi
Koliko smart a koliko ne-smart Move "slotova" se dobija uz te YuNet TV pakete?
3/3 samo što se u ove Smart TV računaju i njihovi box uređaji.@laca12 @Rostilj xD @nenadjow
@ZorMi
Koliko smart a koliko ne-smart Move "slotova" se dobija uz te YuNet TV pakete?
To nemaš ni kod MTS korisnika tj i MTS i Supernova korisnici brišu uređaje isto tako iz same Move TV aplikacije kao i svi ostali.Nisu u sistemu aplikacije moj MTS niti imaju neku svoju aplikaciju gde ti upravljaš svojim nalogom.
Zvao danas i dobio ip adresu. Proradio internet odmah. Hvala na pomoci svima.
Oprema jeste njihova. To je Xiaomi AX3200, imam ga ali ga ne koristim.Jel to sve njihova oprema? To neki Asus?
Hvala za info, na sajtu nigde ne vidim ovu akciju.Akcija za nove korisnike, izgleda su se setili da doskoce A1 iako su oni podigli cene.
![]()
Yunet International
Gejming bez laga? Moguće je. Yunet optički internet ti daje brzinu, stabilnost, ultra nizak ping i cenu paketa 500/250 za SAMO 1990 DIN! Igraj kao profi. 🕹️🔥 *za prijave do kraja martawww.facebook.com

Jesam ja novi korisnik ako nisam pod UO? Da li bi mi dali to na max 6 meseci UO,kao sto sam uzeo i pre godinu i kusur? Nisam vern nikome 24 meseca😁Pogledajte prilog 531018
Izvor: https://yunet.rs/internet-paketi-akcija-mart-7021/
Plaćaš manje, dobijaš i više nego duplo više!
Nudimo vam da bez uslovaljavanja bilo kojom dodatnom uslugom, uzmete samo internet brzine 500/250 Mb/s po neverovatnoj ceni od 1990 din! Uz net, dobijaš i besplatnu statičku IP adresu, NOKIA wifi Beacon 3.1 ruter vrhunskih performansi i dizajna!
Otkrijte šta čini našu uslugu posebnom i zašto je baš optički internet sve što vam treba!
Akcija važi za sve nove korisnike do 31.03.
Hvala, povukao sam klizač, video sam formular, ali pošto objavu nisam video na njihovoj facebook stranici, ne želim da ostavljam svoje podatke tek tako.Kao sto je kolega gore napisao... A i malo da si povukao klizač na fb objavi mogao si isto formular za prijavu da vidiš.
Naravno da mozes da prikljucis svoju opremu... O tome je uveliko napisano na prethodnim stranama.
RingeRaja srecno sa ugradnjom. I ja sam upravo dogovrio ovaj paket, bukvalno nema bolje ponude. Prvo sam ishitreno dogovrio ugradnju mts box 600/600 (6300din + 700din staticka) ali jutros hvala bogu naisao na ovaj post i predomislio se. 500/250 ce mi zavrsiti posao jer mi treba upload bas oko 250mbps za neke moje servise, kao da su znali, plus je ova cena od 1791 rsd nepobediva, bukvalno na 24 meseca cu ustedeti 1000eur u odnosu na mts. Za te pare mogu na letovanje otici.Kontaktirali me i odgovorili na sva pitanja.
Pošto imam MTS optičku infrastrukturu, menjaju ont i dobijam ruter koji je u isto vreme i mesh, pa mogu da dobijem još jedan komad FOC i povežem za klinca koji je sprat ispod, a mogu i svoj ruter i svoj mesh, kako mi drago.
UO je na 2 godine, a iskoristiću i popust 10% na 12 meseci unapred plaćanja.
Statička je IP, nema problema sa pristupom kamerama i private trakerima spolja.
Izaćiće me na kraju tačno 1.791 RSD/mesečno 500/250, što koliko vidim ne postoji trenutno bolja ponuda ni približno.
I da dodam, odgovorili su mi na zvanično poslat zahtev preko njihove web stranice.
Postoji Orion prepaid optika 500/50 za 1800 din 😇Izaćiće me na kraju tačno 1.791 RSD/mesečno 500/250, što koliko vidim ne postoji trenutno bolja ponuda ni približno.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari