NightCrawler
Znamenit
- Učlanjen(a)
- 15.03.2005
- Poena
- 1,025
Prosek, više od 6 ne zaslužuje.
Možda sam ipak trebao da gledam originalnu verziju

Film kao film, nikakav. Verovatno je ljudima zanimljivo - smesno... to psovanje, pa dizu ovaj promasaj od filma u nebesa. A mogla je odlicna drama da se snimi...https://www.imdb.com/title/tt31514146/
Nista, al' ni da me dirne. Zanimljiva prica, ali realizacija je zakazala. 5/10
U bioskopu.@Nidzo U bioskopu? Ili si gledao krš telecine video sa torenta?
Upravo ga odgledah, sa mozgom na ispaši...nije bio dosadan, a koliko vidim biće i broj 2.War Machine(2026)
Džinovski vanzemaljski robot tepa rendžere. Klasični blokbaster, dobri efekti i gluma. Mozak na ispašu i zabava je zagarantovana.
Baš tako...dobra priča, interesantan razvoj događaja, ali baš kao da nešto nedostaje da bi bio kompletan...ne mogu da kažem da je film loš, nije mi bio dosadan, ali na kraju, kad sam ga odgledao, utisak...ne znam, nemam utisak.Pogledajte prilog 530907
Vizuelno prelep film. Sto i ne cudi jer je nam dolazi od jednog Pixar-ovog animatora koji je napravio jedan Wall-e, Finding Nemo...![]()
In the Blink of an Eye (2026) - Awards - IMDb
In the Blink of an Eye (2026) - Awards, nominations, and winsm.imdb.com
Zanimljiva SF drama. Film sa tri price smestene u razlicitim razdobljima covecanstva. Mozda suvise ambiciozan projekat. Ne kazem da je realizacija losa... Ali ipak mi tu nesto fali da bi mi utisak o ovom filmu bio veci.
6/10.
🤣🤣🤣🤣Odgledao sam War Machine, solidan no brainer, Denis Kvejd više nije za film po meni, izgleda kao podgrejan leš.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari