Imaju "izazov" sa instant plaćanjem. Evo sad i meni, plaćanje na (moj) račun u drugoj banci nije išlo instant iako je tako uvek bilo, već sve redovno, kao kliring. Rezervisana sredstva, ide i obaveštenje da će biti realizovano u toku dana.
Kada odabereš tekući račun izlistaju se sve transakcije, odabereš tu transakciju, onda u gornjem desnom uglu imaš tri tačkice (kao dodatne opcije) i tu postoji "Preuzmite potvrdu o plaćanju" opcija.
Ako je u pitanju transakcija karticom, da, nema. Samo izvrseni nalozi u aplikaciji ili web-u se mogu preuzeti kao uplatnica. To je moje iskustvo.Ma jok, samo "podeli detalje plaćanja" gde mi bukvalno generiše screenshot bez ikakvih bitnih podataka koji bi teti šalteruši najtransparentnije moguće pokazali šta je plaćeno, na koji poziv na broj i ostale relevantne informacije a da joj ne treba šifrarnik 😛
Ugl, iscimala chat i kažu da iz nekog razloga (ladno na jedno uvo ušlo na drugo izašlo zašto tačno) kod onlajn plaćanja ne postoji više ta opcija. Mogu da mi u nekom trenutku na zahtev generišu besplatan izvod sa tom transakcijom, ali *** lakše/brže ne može.
Na svu sreću u međuvremenu mi na mejl stigla potvrda o izvršenom plaćanju od euprave tako da je to to. Nego čisto ako nekom zatreba format opšte uplatnice, da zna da nema 😛
Uh. Ovo moze da bude problem neki put. Dok se oni smiluju da generisu izvod...Ma jok, samo "podeli detalje plaćanja" gde mi bukvalno generiše screenshot bez ikakvih bitnih podataka koji bi teti šalteruši najtransparentnije moguće pokazali šta je plaćeno, na koji poziv na broj i ostale relevantne informacije a da joj ne treba šifrarnik 😛
Ugl, iscimala chat i kažu da iz nekog razloga (ladno na jedno uvo ušlo na drugo izašlo zašto tačno) kod onlajn plaćanja ne postoji više ta opcija. Mogu da mi u nekom trenutku na zahtev generišu besplatan izvod sa tom transakcijom, ali *** lakše/brže ne može.
Na svu sreću u međuvremenu mi na mejl stigla potvrda o izvršenom plaćanju od euprave tako da je to to. Nego čisto ako nekom zatreba format opšte uplatnice, da zna da nema 😛
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari