dedamrsoje
Čuven
- Učlanjen(a)
- 07.01.2002
- Poena
- 925
Temu cene su sa PDV-om
I vazi 15 poslednjih godina, ali ne za Beograd.Meni ce samo ostati misterija kako se ovoga nisu setili pre 10+ godina da uvedu...
Ocekujem i temu da rese nekako...Jos skuplje.
To je "samo" 16 litara mleka. Ne moze drzava da stiti svoje gradjane i seljake, samo lojaliste.Ovo vise nema nikakvog smisla,cene jesu vece popusti jos manje ima.
Ali da mi drzava naplati 400din za paket od 2.5$!
To je za EU, nije kod nas, naši to pročitali u vestima pa misle da je i ovde isto.Biće fixna naknada od 3 EUR
https://a.aliexpress.com/_ExL5ptE
Soundpeats Air 5 Pro+ sa najnovijim XMEMS drajverom. Meni izadje oko 53e mada nemam dovoljno novcica za 36% koji prikazuje. Naravno uz HOT555 kupon i kupon aliexpressa 13$ preko 99$
Ja dobio dve UC ove nedelje, obe ostavljene u paketomatu.Ne idu. Meni su oba UC...HU zaglavljena već dva meseca.

Mislim da ces uspeti neki da porucis, ako si prebacen na MKD, samo odaberi Hrvatsku, ali racunaj i na PDV kod nas.Preporuke za dobar powerbank?
Jel to Hr sada jeftinija za coinse preko Mkd?Mislim da ces uspeti neki da porucis, ako si prebacen na MKD, samo odaberi Hrvatsku, ali racunaj i na PDV kod nas.
![]()
Toocki Tragbare Powerbank 65 W 20000 mAh PD3.0 Digitale visualisierte Schnelllade-Powerbank für Laptop iPhone 17 16 Externer Akku - AliExpress 202192403
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.coma.aliexpress.com
![]()
Toocki PowerBank 10000 mAh magnetische kabellose 15 W USB C PD 22,5 W Schnellladung für iPhone 16 15 14 13 tragbare Powerbank für Magsafe - AliExpress 202192403
![]()
Toocki Tragbare PowerBank, integriertes USB-C-Kabel, 10000/20000 mAh, PD 22,5 W, Schnelllade-Powerbank für iPhone 16, 15, 14, 13 Samsung - AliExpress 202192403
![]()
Essager Power Bank, tragbar, 15.000 mAh, mit USB-C-Kabel, externer Ersatzakku für iPhone, iPad, MacBook, 65 W, Schnellladegerät - AliExpress 202192403
![]()
Essager Power Bank 20000 mAh PD 65 W Schnellladung Digitalanzeige Tragbare PowerBank mit 2 Kabeln für iPhone 16 Laptop MacBook - AliExpress 202192403
Slicni su, jedan kolega sa foruma je izjavio da su proizvodi skuplji neko na MKD, ali kad se odabere Hrvatska moguce je naruciti eksterne baterije, dok preko MKD to nije moguce.Jel to Hr sada jeftinija za coinse preko Mkd?
Ovako nešto i meni treba ako bi moglo kroz coinse, display za stariji Redmi...Baterija za tablet stigla za 22 dana ,Mkd+ coins. Treba tražiti...
Pitanje dal se isplati kad neznas kolika je globaOvako nešto i meni treba ako bi moglo kroz coinse, display za stariji Redmi...
Da, tačno, u pravu si, sad i ta stavka postoji.Pitanje dal se isplati kad neznas kolika je globa
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari