Šta je novo?

AliExpress - ŠTA DA KUPIM? (i komentari - iskustva u vezi predloženih proizvoda)

@dj13 porucih onaj zigbe juce, sa troskovima bice skuplji nego sto si ti platio prvi put, vidim da je la .. hu.

Makar ako je neka uteha da brze stize 😀

Koja beše android app radi dobro sa ovim obd? Imam ga već neko vreme i nisam ga probao pa hajde za vikend da se i to obavi.
I just found this on AliExpress:
Double PCB Mini ELM327 V 1.5 Car Diagnostic Scanner OBD OBD2 Bluetooth V 1 5 PIC18F25K80 for Android Supports All OBD2 Protocol

Ja imam neki tako isto izgleda, samo je V2.1. Samo sam ovu aplikaciju koristio, meni se odlično pokazala, besplatna je, nema smaranja sa patchovanima aplikacijama.

Za vGate OBD koristim ovu iznad, meni ok radi.

Mada ja to povremeno pokrenem tako da nisam neka referenca

Stigao mi je KWS-X1, pa sam propustio kroz njega tri punjača koji su, koliko vidim, najpopularniji ovde...
Korišćen je TOOCKI 240w PD3.1 kabl sa e-marker čipom

TOOCKI 67w - u skladu sa specifikacijama
9.29$

IMG_3041.JPGIMG_3038.JPG

TOOCKI 65w - čak i malo bolje od specifikacije
1.96$

IMG_3040.JPGIMG_3039.JPG

TOOCKI 20w - u skladu sa specifikacijom
0.86$

IMG_3042.JPGIMG_3036.JPG

Za poređenje ANKER 100w Desktop Station daje vrednosti takođe potpuno u skladu sa specifikacijama...

IMG_3043.JPG

Toocki čičak organajzeri za kablove, razne boje ispod dolara sa coinsima.

Toocki 5M Cable Organizer Cable Management Wire Winder Tape Earphone Mouse Cord Management Protector For iPhone Xiaomi Samsung

Elektroničarske pincete - tweezers na 90%

Premium VETUS Acid-proof Tweezers with High Toughness Stainless Steel Tip Clamp Tool for Precision Work TS Series HRC30

Poslednja izmena:
Jel to Hr sada jeftinija za coinse preko Mkd?
Slicni su, jedan kolega sa foruma je izjavio da su proizvodi skuplji neko na MKD, ali kad se odabere Hrvatska moguce je naruciti eksterne baterije, dok preko MKD to nije moguce.

Koji ugreen punjac biste preporucili za s24 Ultru? Uzeo bih neki jaci (recimo od 65w) da bi mogla i devojka zajedno da puni njen s23.

Nazad
Vrh Dno