Nije zabranjeno. Moraš da budeš malo duže na forumu da bi shvatio zašto su neke stvari odradjene i zašto postoje neka pravila. Zato kažem, još si "mlad".Samo sam lepo pitao, jel to zabranjeno?
Ок схватио, 250 постова је лимит који нисам испунио (као што рекох ретко пишем, више читам)Prvo pročitaj pravila za male oglase.
Ko može da koristi oglase?
Pristup (čitanje) oglasa je dozvoljeno svim registrovanim članovima, ali postavljanje oglasa je omogućeno samo onima koji ispunjavaju neophodne kriterijume za status (ne uključujujući Zaposlenje). Neophodan status se automatski dodeljuje nakon postavljenih 250 postova i godinu dana staža.
Šta znače trajni poeni? Zašto su dobijeni?Trajni poeni
Ja sam takodje blokiran za slanje oglasa. Ne znam sta sam lose napravio.Ja evo i dalje gledam pravila, i gledam tudje oglase, i ne kapiram sto je meni ukinuto pravo na oglase. Takodje ne kapiram sto je tesko obavestiti me sta je problem.
Takodje bio bih zahvalan da mi ažužirate oglas za 3d štampač, da je srećno prodat kolegi forumašu. Ja bih prijavio oglas, ali jelte ne vidim oglase.
^^
pretpostaviću zašto je tako: bam 3 konfiguracije, prođe par meseci, bam 3 konfiguracije, prođe par meseci...
ne znači da sam u pravu...
zar te je toliko mrzelo da pročitaš pravila?Ne znam sta sam lose napravio.
To znaci da na buvljacima komuniciraju direktno i koncizno? I to je problem?i sto admin smatra da je ok da prica sa mnom kao na buvljaku
Nije. I opet, da si malo pratio forum ni za tim prvim ne bi bilo potrebeOvo je tvoj prvi direktan odgovor meni, gde kažeš korektno šta je problem
Ne pada nam na pamet, oglasi nas uopste ne zanimaju, sto je takodje x puta navedenoTakodje pozabaviti se ljudima na forumu koji bukvalno mole za spuštanje cene
I opet, da si pratio, znao bi da je to nemoguce jer je ogranicenje platforme a ne nasa voljaOno što bih najljubaznije tražio nazad je pravo (il kako vec) da vidim oglase, jer koliko prodam, sigurno vise kupim od kolega forumaša. A malo je glupo da posle ovoliko godina idem u incognito mod da bih uopšte video oglase
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari