Šta je novo?

PlayStation 5 - opsta tema

Moze da se koristi i bez PS5.

Može stream, s tim što mora da se ima aktivna PS Plus pretplata.

99.99% da jeste, ali kolega iznad rece da mu radi a SBB stavlja bezobrazno veliki broj uredjaja na istu IP.

Ne znam, apsolutno ništa nisam dirao i podešavao, sve je na default. Ako nešto znači, na Portalu piše da je NAT 3. Čitam kao najbolje radi na NAT 2, ali sasvim lepo radi remote play da nisam imao potrebu da petljam išta dodatno.

Da li ima neko odredjeno vreme kada se PS gift kartice na amazon.in vracaju u prodaju ili bude random?

E kako je bilo ono onda... "Jedva čekamo da naše ekskluzive dođu na PC i jako smo uzbuđeni zbog toga što će igrači imati priliku da odigraju naše naslove na mašini 💩
Dođe mi da 🤢 od izjava radi marketinga".

Pa dobro, veliki broj ekskluziva i jeste došao na PC, i to ne neke bezveze nego stvarno A liga.

Legitimno je i da se predomisle.

da su izbacili day1 onda bi videli razliku ovako portuju nakon sto opadne hajp i cude se sto je slaba prodaja

To bi bila lutrija jer postoji opasnost od krekovanja. A neke igre krekuju i prvog dana što bi onda posebno uticalo na prodaju. Ovako igraju na sigurno.

Oni odustaju od PC portova jer je sve izvesnije da će naredni Xbox imati Steam podršku i samim tim bi oslabili svoj brend i sveukupnu dobit na softver i hardver.

Jer PC gejmeri (pored toga što im služi i za druge stvari + mod scena i opcija piratizacije samih igara) mahom žele da posle nekog vremena odrade upgrade komponenti i dobiju bolje performanse. Ovako je to i dalje zatvorena kutija koja je takva tokom cele svoje generacije, dakle minimum 6-7 godina.

Uzeo ga baš juče i pozitivno iskustvo za sada. Ali brate koliko je na remotu loše rešeno menjanje naloga ka ta stro fa. Japanac radi streaming bruka, rekao bih čak i bolje od lokalnog remotea. Lag se jedva primecuje sem npr na pesu ali baš malo. Moram Tailscale da namestim za van mreže jer sam iza CG Nata pa da vidim.kakva je situacija preko hot spota sa telegona npr.

Super radi na hotspotu, gazim ga na poslu kad je 'ladovina, čak mi ni signal nije nešto posebno tamo i šljaka. Inače je sbb provajder, ništa nisam podešavao, sve je default. Mada neki kažu da je još jače ako NAT3 promenim na NAT2, ali ne vidim potrebu

Nisi ti iza CG Nata ne bi radio da jesi sem ako nisi neki subnet routing odradio. Moze da se reši Tailscaleom. Probacu jedan dan
..

Klinac dobio za rodjendan Hori Racing Wheel Apex, znam bolji je Logitech.
Kako nije bilo na stanju da se uzme odmaK bežičnu (gde deda da dodje na tortu bez poklona) uzeo je žičanu varijantu. Naravno on nije moga da čeka da ja idem i zamenim mu za Logitech i doplatim, a i moj ćale gori nego on, to je moralo odmah da se krene sa igranjem.
E sada moje pitanje i traženje preporuke od vas je da li je moguće i koji USB kabal koristiti za produženje već postojaćeg da bi ga što više odaljim od TV-a?
Naravno ja sada moram da sponzorišem i postolje za volan, ali to ću ipak da prežalim koliko neću da prežalim što nije mogao da sačeka da sponzorišem Logitech.

Hvala svima na odgovorima.

Edit: Zaboravio sam da napišem. Ne treba mi neka ekstremno velika dužina kabla, maksimalno da bude još 2m pored ovog što ide direktno u volan.

Poslednja izmena:
Ja koristim neki najobicniji USB 3.0 produzni od 2 metra. Mada mislim da mislim da moze i USB2.0 za tu namjenu da posluzi. Svakako je razlika u cijeni minimalna.

Klinac dobio za rodjendan Hori Racing Wheel Apex, znam bolji je Logitech.
Kako nije bilo na stanju da se uzme odmaK bežičnu (gde deda da dodje na tortu bez poklona) uzeo je žičanu varijantu. Naravno on nije moga da čeka da ja idem i zamenim mu za Logitech i doplatim, a i moj ćale gori nego on, to je moralo odmah da se krene sa igranjem.
E sada moje pitanje i traženje preporuke od vas je da li je moguće i koji USB kabal koristiti za produženje već postojaćeg da bi ga što više odaljim od TV-a?
Naravno ja sada moram da sponzorišem i postolje za volan, ali to ću ipak da prežalim koliko neću da prežalim što nije mogao da sačeka da sponzorišem Logitech.

Hvala svima na odgovorima.

Edit: Zaboravio sam da napišem. Ne treba mi neka ekstremno velika dužina kabla, maksimalno da bude još 2m pored ovog što ide direktno u volan.

Ja sam za Logitech G920 koristio neki skroz običan produžni USB od jedno 1.5m koji mi se našao u fioci. I to sa USB-USB-C konvertorom na PS5.

Koliko se sećam, nije htelo 1+1 produžni kada sam pokušao ali ovo je prošlo

Nalegoh i ja na rudu što bi rekli. Zapravo dobih na poklon od ljepše polovine 🤭 Čitao sam malo al računam informacija iz prve ruke je najbolja, da li da otvaram USA nalog ili imate neki drugi savet? Vidim da je kontroverza oko položaja horizontal VS vertical pa jel treba da vodim o tome računa?

Ja sam kao novajlija ispratio šta pišu ljudi ovde i nisam se pojakao, toliko mogu reći. Uživam sad u igranju i laganica.

Napravio nalog u USA i drugi u Indiji, na tom Indijskom uplatio PS+ i sad igram redom...

I ja sam se razmišljao oko toga kako e da stoji ali evo već neko vreme stoji vertikalno i sve okej.

Nalegoh i ja na rudu što bi rekli. Zapravo dobih na poklon od ljepše polovine 🤭 Čitao sam malo al računam informacija iz prve ruke je najbolja, da li da otvaram USA nalog ili imate neki drugi savet? Vidim da je kontroverza oko položaja horizontal VS vertical pa jel treba da vodim o tome računa?
Prvo procitas prvi post ove teme, da pokupis neke osnovne, ali bitne informacije.

Svakako, kao sto rece Willy US+Indija mislim da je mozda i najbolja opcija.

USA > Alaska ili neka druga država zbog dodatnog poreza.
Indija je isto ok, ali je već neko vreme egzibicija za dopune, planu na Amazonu.
Ne znam da li je dozvoljeno, admin neka briše ako nije, registruj se na razmeni igara ako planiraš naloge da kupuješ, jes da je forum na veštačkom disanju, ali se i dalje koprca. Vertikal vs horizontal, ne opterećuj se.

Jel' probao neko ove dodatne ventilatore sa Temu-a mozda?

Prilozi

• Screenshot_20260321_093225_Temu.jpg
    Screenshot_20260321_093225_Temu.jpg
    95.2 KB · Pregleda: 25
Realno to radi više štete nego koristi.

Па, откад сам очистио конзолу и преместио је, ситуација је много боља.
Али видех за 10-ак евра па рекох дал' да пробам.
Јуче играм ФФ7 Ремејк, од пре неколико година игрица, и дува као фен за косу.

Nazad
Vrh Dno