Šta je novo?

Najave filmova i serija

За све љубитеље филма који нису у могућности да присуствују биоскопским пројекцијама, online приказивање „И Бог створи кафанску певачицу“ биће организовано истог дана, , 25. фебруара, од 20.30 часова на Facebook страницама Југословенске кинотеке и А1 Србија. Најаве свих до сада рестаурисаних филмова доступне су на званичном А1 Кинотека YouTube каналу.

Gledaj dok je jos zima.
Ista ekipa je radila i Aliens Expanded isto odlican dokumentarac skoro 5h.

Najbolja stvar koja može da se desi da skontam da The Thing nikada nisam gledao iako sam ubedjen da jesam. Taman je jasno koliko sam ga zaboravio kad nisam siguran da sam ga gledao. Nadam se da sam gledao nešto slično ali sumnjam sećam se Kurta.

A dokumentarce o filmovima nisam nikada gledao...mozda krenem

Kakav je to (svojevremeno) dozivljaj bio, gledas film bez ikakve najave i ispadne ovakvo iznenadjenje. Pogotovo kada je SF tematika.
...a secam se i crno bele verzije koju sam jos ranije gledao na TV.

Prosle godine je izasla odlicna serija Asterix & Obelix: The Big Fight i novi strip Asteriks u Luzitaniji a ove godine ce izaci film Asterix: The Kingdom of Nubia.

Najbolja stvar koja može da se desi da skontam da The Thing nikada nisam gledao iako sam ubedjen da jesam. Taman je jasno koliko sam ga zaboravio kad nisam siguran da sam ga gledao. Nadam se da sam gledao nešto slično ali sumnjam sećam se Kurta.

A dokumentarce o filmovima nisam nikada gledao...mozda krenem
Mislim da se iz određenih razloga, tj zbog određenih scena, The Thing tesko zaboravlja.

Prva slika iz GoW serije.

god-of-war-tv-show-2.900x.jpg

Nazad
Vrh Dno