Šta je novo?

PlayStation 5 - opsta tema

Ja bih išao na Slim verziju jer ima više prostora na SSD-u, primetno manja konzola i gamepad verzija se pokazala nešto boljom da evo ne znam nikoga da se žalio na

Ako imaš regulare garanciju i slično, meni je ovo top ponuda. Npr. ne bi škodilo da se malo "iscimaš" da vidiš da li Ištvan nudi isti paket, onda je no brainer.
Dve godine ćeš uzimati minimalno ili ništa igara, imaš ogroman katalog da se igrate...
Istvan?

Možda ga i nema na stanju, nego obnavlja oglas po automatizmu? Tako mnogi rade. Treba kontaktirati prodavca i proveriti.

Istvan nema slim digital na stanju, znam jer ja jurim…nudili su mi disc verziju za 470 eur

Glasine od sinoć kruže da je već implementirano u RE9, ne znam dal je potvrđeno u međuvremenu.

Kako je onda krenulo u startu gde gotovo da nismo imali igre za ps5 ovo je solidan period. Ovde razlike u odnosu na base model ima ali nisu preterane, u praksi automobiili na ulici imaju bolji odsjaj i bolja je refleksija na ogledalima. Zahvaljujući svom enginu vrhunski su optimizovali igru, videh da i jako stare graficke mogu fino da guraju na niskim podesavanjima. Requiem ima i dobar haptic feedback. Jedino gde sam primetio evidentne razlike je bilo kod Creed Shadowsa, a Stellar Blade zbog malo vise rezolucije u odnosu na obican model.

Hladni rat u stvarnom svetu, a evo sad će i u gaming svetu.

To iako se desi (a teško, jer su već dve generacije podbacili u prodaji hardvera), biće u nekoj daljoj budućnosti (pod uslovom da ne batale hardver i odu potpuno u 3rd party izdavaštvo).

Starfield verovatno stiže na PS5 u aprilu u sklopu tog "2.0 update-a".

Jel koristi neko PS Portal? Uzeo sam ga jer slabo dolazim do TV-a, tek uvece kad spakujemo dete da spava, a pisu po netu da je spas za oceve 😂

Povezao sam Sony kablom, mreza je dva Xiaomi rutera u wired Mesh-u. Na 5GHz mi prikazuje svega 2ms latency, mislio sam da ce biti vise. Probao sam GoW 3 remaster, Crash Nitro Cart i Death Stranding.

Nisam znao sta da ocekujem s obzirom da strimuje preko mreze i cinjenicom da je displej relativno losih specifikacija (1080p 60Hz), ali deluje dosta dobro za sada.

Bilo bi lepo da ubace streaming i za regije gde nije još uvek podržano (Indija, Turska itd..)

@ivanbass1

Fin je portal. Da znaš da nije moranje da budeš na lokalnoj mreži, radi i van nje. Pikam ga često na poslu kad imam lufta, pustim hotspot i samo šije.

@ivanbass1

Fin je portal. Da znaš da nije moranje da budeš na lokalnoj mreži, radi i van nje. Pikam ga često na poslu kad imam lufta, pustim hotspot i samo šije.
Ovo ti radi verovatno jer imaš statičku IP adresu?
Ja sam pokušavao da se povežem preko dinamičke (doduše remote play app, čitao sam da je isto i za portal) i nije bilo šanse...

Moje iskustvo je da je odlicna stvar 😀
Igrao sam na 250km od kuce, radilo je odlicno. Jedini problem koji sam imao je ako nestane struje gde je PS5, jer onda portal ne moze da ga probudi, mora da bude u rest mode-u konzola. Pisalo se ovde na temu kako to da se resi, ali toliko retko mi se to desava da nisam imao snage da se cimam 😅
Konkretno igram jedi survivor trenutno, i oseti se razlika kada je direktno na konzoli i kada je preko portala, kao da ima neki mali lag, ali kad se naviknes bude mi ok.

Sto se tice komentara za staticku IP adresu, nisam siguran kako to funkcionise, nisam obracao paznju da li na mts optici imam tu uslugu ili ne, ali je cinjenica da sam igrao iz drugog grada duzi period vremena.

Ovo ti radi verovatno jer imaš statičku IP adresu?
Ja sam pokušavao da se povežem preko dinamičke (doduše remote play app, čitao sam da je isto i za portal) i nije bilo šanse...

Ma jok, SBB, dinamička adresa. Sve šljaka bez problema, samo konzola neka bude na rest mode, kao što reče kolega iznad.

Onda jedino da je zez zbog aplikacije jer sam na Android tabletu sve namestio i kada preko kućnog neta koristim sve radi ali van kuće neće.

99.99% da jeste, ali kolega iznad rece da mu radi a SBB stavlja bezobrazno veliki broj uredjaja na istu IP.

Nazad
Vrh Dno