Šta je novo?

AliExpress - ŠTA DA KUPIM? (i komentari - iskustva u vezi predloženih proizvoda)

Narucih malopre za 33.97$ pa javljam kad stigne, noviji model od M200, tip C konekcija za promenu pa nema petljanja sa micro i slicnim kablovima

I just found this on AliExpress:
AZDOME 4K Dash Cam M200 Max Wi-Fi 6 Car DVR Voice Control G-Sensor Dashcam for Car Night Vision Loop Recording 24H Parking Mode

Je l su menjali mozda nesto kameru, senzor u tom novijem modelu? M200 bas lose ono sto sam video po yt. Cudi me da nisi uzeo neki model 70 mai...

Tesko da je bog zna kako dobra, ne ocekujem da je neki kvalitet, mada ja nemam bog zna kakva ocekivanja, samo da snima.

70mai ne salju kod nas, bar meni ne izlazi, tako da bilo je izbor izmedju DDPAI sa mikro usb konektorom ili ova

Valjalo bi iskopati neki PD 3.2 punjač pa javite ako nalepite 💪

Pa ti nisi obelezio AK 380...

Preporuka za ovu četkicu, izašla 61.41$ sa kuponima. Za te pare je vrhunska pogotovo što su slične mnogo skuplje u Srbiji.

Napomena, može engleski, ali region mora da bude China:
Because this product is a Chinese version, please change the country to "China" when connecting "Xiaomi Home" app, and the language can be set according to the local country.
If your Xiaomi Home account have connected to other devices and other regions, then it cannot be connected to China devices at the same time!

Poslednja izmena:
Po čemu je ta cetkica posebna? Koliko vidim ima sve isto što i gomila OralB za manje para - fensi display.
Inače u Bosni češće nego kod nas OralB budu na popustu.

Po čemu je ta cetkica posebna? Koliko vidim ima sve isto što i gomila OralB za manje para - fensi display.

Meni je stomatolog rekao da su bolje te Oral B rotacione, nego ovaj tip glave kakav je na Xiaomi-ju. Ipak, verovatno bitnije od toga je sto se glave za Oral B buvalno mogu kupiti bilo gde: LIDL, AliExpress, Temu, Gigatron... Original, kopije, jeftine, skupe.

Treba mi preporuka za nosač za mobilni telefon za kvad.
Kako je u pitanju offroad predpostavljam, moja preporuka je za prvi model, jer smanjuje vibracije.
Jedino se za prvi placa shipping, za drugi ne

Edit:

Evo jos jedan, koji je po meni najbolji izbor za ovu cenu

Treba mi preporuka za nosač za mobilni telefon za kvad.
Na motoru koristim Quad lock klon. Na predhodnom sam imao original i klon nije loš.

Vibracije uništavaju kameru telefona bez obzira na nosač zato i nosim neki stari telefon.

Koja Oral-B?
npr. ORAL-B Power iO 10 košta 60000+ din!?
Skoro sve te funkcije sa te preskupe četkice poseduje i ova Xiaomi za mnogo manje para 😉

Pa koje to fukcije trebaju? I osnovni modeli danas imaju tajmer i senzor pritiska, jedino ko se loži na BT/aplikacije i budalaštine.

Koja Oral-B?
npr. ORAL-B Power iO 10 košta 60000+ din!?
Skoro sve te funkcije sa te preskupe četkice poseduje i ova Xiaomi za mnogo manje para 😉
Ja imam neku OralB, pojma nemam koji model, stara je nekih 6-7 godina... Ima 3 moda rada, senzor pritiska, tajmer ono da ti signalizira svakih 30 sec, I BT i aplikaciju (koje ne koristim) . Plaćena 4000 tadašnjih.

Koliko vidim sa videa ova ima sve to plus fensi ekran koji je apsolutno nepotreban na cetkici.

Sinu sam uzeo neku OralB električnu, dečiji neki dezen, sve isto ima ko moja samo bez BT za 15e na akciji.

I just found this on AliExpress:
Sound Amplifier 2.0 Channels Bluetooth 5.0 HIFI Amplifiers Home Digital Audio Bass Amp AK380/AK370 for Home Audio-visual Systems

21.5 долар са купонима и новчићима. Ак 380.

Na TEMU - oko 2000 i stize za 15 dana ( i plus ne moras da brines da li ce na carinu ili ne )
Kome je aktivan QQQQ - realno , kupi ga za 500 dinara 😉 😉 😉 😉 😉

Хвала, отказах пошиљку. Не би стигла месец и по дана сигурно. На Тему сам тражио ак 380, није је било, кад сам укуцао ак380 онда је нашао. 😁

Nazad
Vrh Dno