Šta je novo?

Prodavnice tehničke opreme u Srbiji - loša iskustva

Zdravo društvo, dobio je neko onih famoznih 5% nakon gotove liste želja u Gigatronu?

Ja

Nije stigao ni meni. Prošli put je bio univerzalni, koji je kod?

GMWISH - 5% popusta na sledeću online kupovinu

Na mail, taj GMWISH, ja iskoristio juče za online, radi... btw do 15.01 važi

...i izgleda može da se koristi koliko hoćeš puta, naravno za zasebne kupovine 🙂

Kupio peglu preko WINWIN-a online, stavio da preuzmem u radnji, par dana niko nije zvao, poslao im e mail gde mi je odgovoreno da je pegla vec par dana kod njih. Otisao u radnju, neka decurlija rade totalno neozbiljno, odmah je jedan rekao da su me zvali i da se nisam javljao, rekoh ok, ajde daj mi da vidim gde si to zvao, daj taj telefon i pokazi mi, naravno poceo nesto da mrsi pa sam mu rekao ajde daj tu peglu , znam da niste zvali i nema potrebe da bzv lazes... Preuzeo peglu i zena kaze da kapa prilikom rada. Pegla uopste nije jeftina, tefal FV6840E0 eto da napisem model da je izbegavate ako neko bude kupovao. Inace tu nekadasnju WINWIN radnju su preimenovali u Tehnomanija i gledam sada ovaj obrazac za odustanak, nigde nema da traze broj racuna, kako oni vracaju novac, ja im posaljem uredjaj na trazenu adresu...?

Ne nesto previse, 2000 i imao onaj kod petak 13. Po ostalim radnjama bila 11-12000, ja je uzeo za 8000, ali uz taj kod.

Posle ovoliko pisanija na temi o WinWin/Tehnomanija/Dijaspora Shop (sve ista firma) i njihovom odnosu prema kupcima, nemam više ni ič sentimenta prema onome ko kupuje tamo.
Ma zena je porucila, nisam se ja tu mesao, a i odgovarala nam je mogucnost da je podignemo u radnji jer cesto nismo kuci zbog posla pa stalno muku mucimo sa kurirskim sluzbama. Sto je najsmesnije ja nisam do sada imao nekih negativnih iskustava sa njima, mada znam da se svi stalno zale. Ali iz obazrivosti nikada ne kupujem kod njih u radnji nego samo online zbog mogucnosti odustanka od ugovora.

Moze li mi neko reci kako ide taj povrat kod njih? Cudno mi je da ne traze broj racuna u obrazcu o odustanku na daljinu. I sta predtsvlja broj ugovora koji traze, da li je to broj porudzbine u stvari?

Danas zvali iz tehnomanije, izdiktirao im ziro racun, vracanjw proslo ok, nisu pravili problem. Juce mi na viber stigla potvrda da je preuzeta posiljka i broj slucaja, malopre zovu da traze ziro racun.

Ja bih na tvom mestu to kada je nešto u Tehnomaniji prošlo bez ikakve peripetije upisao u kalendar kao crveno slovo i slavio svake godine.
Hahaha , e ali kako sam se danas strecnuo, sedim pijem kafu u kaficu, zavrsio sa tehnomanijom dao im racun, stize mi poruka od banke, legla uplata 3700. Odmah sam pomislio ovi lesevi mi skinuli pola pegle, joj ja ulazim u aplikaciju da vidim ko je uplatio ono nesto nece koci, znaci pritisak mi je bio skocio na 200. Nekako se ulogovah na bank apk, ono firma mi uplatila nocni rad hahaha. Kako sam se strecnuo.

Da li se ovi iz big bang (bc group) uopste javljaju na kontakt telefon ikad?

Nisam racunao, a mislis li da bi porudzbina jednog IT artikla stigla do petka bar?

Ako ga već nisi naučio već planirao da tek naručiš može da se desi ali je velika verovatnoća da to ipak bude sledeće nedelje.

🤔

hm.jpg

Biće realizovana počev od 16.04. a to počev je u našoj zemlji jako rastegljiv pojam i verovatnije je da bude 26-27. nego 16. Ili 17.

Ok, a ima li neko iskustva sa list computers i kakvi su? vidim pise free dostava preko 5000 din

To je stara firma za koju znam odavno.
Ne znam zasto bi bilo problema sa njima.

Big Bang, naručeno 07/04/ rano ujutru, rok 5 radnih dana, na stanju "više od 15kom". Rok 5 radnih dana, šaljem mejl danas pošto se nisu makli dalje od kreiranja porudzbine, kažu da im dobavljač još uvek nije poslao. Na moje pitanje zašto pišu na sajtu da imaju na stanju, samo uvrću da oni zavise od dobavljača i da ne mogu da garantuju izdavanje porudzbine dan za dan. Dakle uopšte ne odgovaraju na pitanje. Da su jednostavno napisali da nema na stanju nego se poručuje svakako bih poručio i čekao koliko treba jer je jeftinije za 2k od ostalih. Ovako kad su prevaranti zvao drugu radnju koja ima lager, stiže u petak.

Big bang je drop shipper uostalom kao i vecina dilera danas.

Nazad
Vrh Dno