Ma zena je porucila, nisam se ja tu mesao, a i odgovarala nam je mogucnost da je podignemo u radnji jer cesto nismo kuci zbog posla pa stalno muku mucimo sa kurirskim sluzbama. Sto je najsmesnije ja nisam do sada imao nekih negativnih iskustava sa njima, mada znam da se svi stalno zale. Ali iz obazrivosti nikada ne kupujem kod njih u radnji nego samo online zbog mogucnosti odustanka od ugovora.Posle ovoliko pisanija na temi o WinWin/Tehnomanija/Dijaspora Shop (sve ista firma) i njihovom odnosu prema kupcima, nemam više ni ič sentimenta prema onome ko kupuje tamo.
Hahaha , e ali kako sam se danas strecnuo, sedim pijem kafu u kaficu, zavrsio sa tehnomanijom dao im racun, stize mi poruka od banke, legla uplata 3700. Odmah sam pomislio ovi lesevi mi skinuli pola pegle, joj ja ulazim u aplikaciju da vidim ko je uplatio ono nesto nece koci, znaci pritisak mi je bio skocio na 200. Nekako se ulogovah na bank apk, ono firma mi uplatila nocni rad hahaha. Kako sam se strecnuo.Ja bih na tvom mestu to kada je nešto u Tehnomaniji prošlo bez ikakve peripetije upisao u kalendar kao crveno slovo i slavio svake godine.
Maloprodaja Ewe comp...Ok, a ima li neko iskustva sa list computers i kakvi su? vidim pise free dostava preko 5000 din
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari