Šta je novo?

Temu - online prodaja (praćenje pošiljki u zasebnoj temi) - FAQ u postu broj 2

Ja sam dva kruga odradio ali drugi krug mi je podiglo cenu ultimativne nagrade na 1500
Tako da mislim da kada se podvuce crta ne isplati se
Jer na putu do zadnje nagrade se potrosi i vise koliko kosta nagrada
nakon prve kupovine ne moras kupovati vise nista do glavne nagrade, samo otvaras polja

Upravo sam završio četvrti QQQQ. U proseku potrošim oko 8-9.000 dinara po krugu.
Prva kupovina od 5.000 se i najviše isplati. U tom krugu za te pare dobijem 4 stavke koje sam izabrao kao besplatne, plus to što sam kupio za tih 5.000 din. Do krajnje nagrade kupim još par stvari za po 1.000 i pokupim usput još te dve "besplatne". I na kraju kupim nešto za još 1.000 i pokupim glavnu nagradu.

Teško je da se proceni vrednost svega što kupim i dobijem u toku QQQQ, najviše zato što Temu ne prikazuje realne cene. U QQQQ su uvek veće cene nego što možeš da kupiš direktno. Ali kako god da računam, treba mi bar 15.000 dinara da kupim sve te stvari.
Poslednja "glavna nagrada" mi je bio digitalni mikroskop koji mi je danas stigao. Vrlo dobar za to što meni treba. Sada čekam neki šubler, koji i nije preterano skup, ali mi je potreban i izabrao sam ga umesto nečeg skupljeg a što mi ne treba. Dugo tražim neki sa većim ekranom i CR2032 baterijama.

Ako ti ne trebaju te stvari, onda nema smisla da se upuštaš u QQQQ. Meni je su igrom slučaja trebale, pa sam rešio da ih tako kupim, a ne preko kupona ili direktno.

kako nema smisla da se upusta u qqqq? svako treba da igra
jel su uslovi kod tebe drugaciji?
  • Prva kupovina bez minimuma, uzmes nesto za ukupno 200din
  • Free item, 0din minimum. Samo taj free i uzmes
  • Glavna nagrada u vrednosti 4000-5000din, uz minimalnu kupovinu od 1000-1500din

sta jos imas u izboru? watch 5 active je 3000din kod nas i sasvim korektan kao sat i za notifikacije, moze preko njega i da se razgovara.
Pa od malo poznatiji proizvoda, xiaomi trimer, brdo android boxova, philips one blade, g304 logitech, retro konzole kopije, svakako gledam nesto da me sutra nije sramota i da poklonim 😂

Mora inicijalna porudzbina da se obavi i finalna
Ali da priboravih da inicijalna bese moze samo dva itema
Tako da moja greska
Zadnji put mi je ispalo sada sam pogledao, 800 dinara i 1500 za finalnu
2300
Kredit ne racunam jer i to je od nekih tamo real money
Svakako 20 i kusur dana cimanja mi nije vredno
Ali kao sto rekoh to je zato sto su mi podigli na 1500 dinara a nekima je podiglo jos vise

kako nema smisla da se upusta u qqqq? svako treba da igra
jel su uslovi kod tebe drugaciji?
  • Prva kupovina bez minimuma, uzmes nesto za ukupno 200din
  • Free item, 0din minimum. Samo taj free i uzmes
  • Glavna nagrada u vrednosti 4000-5000din, uz minimalnu kupovinu od 1000-1500din

Ja sam tako zadnji put i više nemam QQQQ... Samo prva i zadnja kupovina. Na tom nalogu mi uredno izlazi Claimcredit, Discountcard...

Malo su poboljšali Claimcredit, meni izlazi 17k za 19k kupovine ili 7350 RSD za oko 10000 kupovine... Sada su između ubacili kupone kada se povlače rate. U principu kupon od 500 din na korpu od min. 1700 din.

Screenshot 2026-02-22 at 06.49.46.png

Kako 2500, ja poslednji krug obrnuo za 1314 dinara. Od toga 304 je bio kredit.

Ja na jednom telefonu nenamerno obrnula krug za manje od 300 dinara - poručila kao prvi poklon neke espadrile, ispao skroz pogrešan broj (kineska posla, poslali dva broja veće), refundirala to za iznenađujućih ~1300 din, posle taman toliko potrošila za glavnu nagradu. Da je bolje, ne bi valjalo 🤪

A situacija mešana na telefonima gde imam qqqq - na jednom mi krenuo četvrti krug danas bez ikakvih limita (dva proizvoda za prvu, ~1000 za poslednju nagradu), na jednom završila četvrti krug sa podignutim limitima (~700 za prvu, ~1500 za poslednju), na ovom gore pomenutom je to bio prvi krug, drugog još uvek nema.

Trenutno ni na jednom od uređaja nemam ni claimcredit ni discount777, bez obzira na to šta se sa nalogom dešavalo, da li ima ili nema povrata ili uopšte porudžbina, jednostavno nema tih promocija i to za to. A realno, pored qqqq mi i ne trebaju trenutno, i tako više nemam blage veze šta da uzimam. Majka me gleda kao s marsa da sam pala kad krenem da joj pričam o poklonima, nagradama, kreditima - u fazonu wtf? to tako random daju stvari? pa kako im se isplati? ma ajde ne *****avaj!? JA TI VIŠE NE ČEKAM POŠTU!!!!!

@DonMarkon

Isplati se uci , jer verovatno uz neke manje bitne stvarcice mozes naci i nesto sto stvarno vredi vise od 1000
a biras kao poklon.

*** - ovo je moje misljenje , ko smatra suprotno , ne teram ga da ucestvuje...

Zavisi šta kupuješ i kakve ti proizvode i cene ponudi.

Prvo, nema uvek ono što gledaš, ne pomaže ponekad ni dodavanje u listu želja ni u korpu, da ti nešto slično pa uzmi ili ostavi.
Drugo, ako se ne varam uvek cena bude neki dinar viša, pošto ti ne računaju nijednu spoljnu "promociju" niti kupone koji malo obore tu regularnu cenu.

Tako da za 200-300-700 ajde i nekako, već preko 1000 bih se zamislila, pošto će tu verovatno i cifra za glavnu nagradu da se dobro poveća, a izbor je isto vrlo upitan.

A na šta se odnosi taj qqqq, ono kalendar?

QQQQ = kalendar
zeka81 je u pravu što se tiče cena.
Evo ponudio mi ga je i peti put. Hteo sam da sada ne učestvujem, nego samo da pokupim poslednju (i eventualno prvu) nagradu. Ali u izboru besplatnih sam našao baš neke stvarčice koje mi odgovaraju. Uskoro moram da odlučim šta ću 🙂

Što se tiče cena, ponudi ti da kao besplatnu stvar za koju navede da je cena 2500 dinara, a košta u stvari 800 dinara ako je regularno kupuješ. Tako da ne vredi da to uopšte gledaš kao nešto relelvantno. Nego samo šta je prozivod i da li ti treba. Slično je i kada trošiš novac u QQQQ. Da bi dobio tu besplatnu, treba da kupim nešto u vrednosti od 1000 dinara. A tu što kupim za 1000 bih inače našao za 700 dinara. Nije uvek tako, ali jeste u dosta slučaja.
Ako kupuješ radi kupovine, onda se ne siplati, ali ako bi obe stvari inače kupio, onda se isplati da platim 1000 din, a znam da u zbiru besplatna + kupljena koštaju zajedno preko 1500 dinara.

A na šta se odnosi taj qqqq, ono kalendar?
da. Primarno gledas glavnu nagradu zbog koje jedino i vredi pokrenuti kalendar. Obicno bude 5-6 brendiranih stvari koje su u regularnoj prodaji 4-5000 a kroz kalendar ih dobijes za 1000-1500din. Ostale obicne nagrade su 99% smece

A jel moraš sve da kupiš ili ne?

Ne mora ni da se otvara nista, sem prve i poslednje. 18 su kuponi u vrednosti od 250k

Mozda u pocetku prodje par takvih paketa ali sigurno imaju nesto smisljeno za takve domisljate poduhvate

Nemogu da unesem u link, izbaci mi pogrešan.
Uglavnom, sad mozemo da poručimo telefon i zamolimo ih da napisu da je nešto jeftino
bas me zanima kako ce to funkcionisati. Posta nema nikakvu kontrolu nad deklaracijama, a kinezi ce i dalje da upisuju nizu vrednost. Morace dobar deo da pregledaju rucno kao do sad a to im se bas i ne uklapa u ovaj plan

Ako pokupim sav kredit sa claimcredit promocije i dobijem parcijalni povraćaj za jedan od proizvoda koji su učestvovali u promociji jer je stigao oštećen, da li će mi oduzeti sakupljeni kredit?

Na kraju poručio RG35XX (ili je H ili je Plus), kinez ga zove Pro... Deluje da je original Anbernic po komentarima i Geminiju. Prodavac prodaje 3 modela, svi su Anbernic i svi komentari su za sve uređaje pozitivni. Sa nekim kuponima i 20% OTP Visa popusta ispao 4429rsd. Ako je original, trebalo bi da je dosta bolji od R36, svakako javljam kad stigne.

Stigla konačno konzolica. Original je (Allwinner H700 čipset, Cortex-A53 x4, 1GB RAM, mini HDMI, BT, WiFi) i ipak je PRO verzija, malo noviji model. Danas je tek stigla, tako da se nisam puno igrao, ali ovako na oko i dodir deluje dosta dobro i kvalitetno. Instalirao sam mu muOS (baš za ovaj model) i mnogo bolje radi od fabričkog, mnogo brže, mada sigurno igra ulogu i SanDisk Ultra kartica, a ne ova kineska od 32GB. Igre rade odlično, treba se malo prilagoditi na kontrole, ali mi se sviđa. Probao sam par PS1 igara (Twisted Metal 2, Soul Reaver), PSP (GTA Vice City), N64 (Mega Man), par Sega i Super Nintendo igara i zadovoljan sam kako sve to radi. Biće super za ubijanje vremena. ( :

U ovom clanku su Temu samo uzgred pomenuli jer se na njega ovo sigurno nece odnosti jer ti paketi i ne stoje danima 15+ dana na carini.
AliE. je pomenut i to tek treba da vidimo sta i kako. Meni izgleda da ce poceti da naplacuju PDV na svaki paket i na one male koje su ranije propustali bez naplate. Jer ce sve ici automatizovano. Pa dok naplate PDV, pa proviziju na naplatu od 60 din. mogu da naplate i "podnosenje paketa na carinski pregled" iako pregleda nije bilo vec su oni skenirali.
Mozda imaju racunicu ako naplate PDV na 100 % paketa malih i velikih tj. po 20 % plus provizije, onda im na kraju ostane vise novca nego da su pustili 95 % paketa bez ikakavih naplata a 5 % naplatili i carinu i PDV znaci 10 % samo vise.

Bukvalno sa CN posiljkama postoji ista stvar i placa se samo PDV, to ce i ovde da bude 99%.

Kako god da bude, ako ubrzaju i resi se pouzdanost dostave, gore dole nesto sitno nema ni da se oseti

Nazad
Vrh Dno