Ако мислиш да је овај топ, погледај "Infernal Affairs" по коме је "Departed" и рађен. Само треба издвојити времена и стрпљења да се одгледају 3 дела. Конфузно је у почетку похватати ко је ко са тим њиховим именима и ликовима, али ово је једна од најбољих трилогија икада, тако да заслужује пажњу.Brate meni je taj fim u top 3 😁 aj da kažem toga žanra, da ublažimo malo 🙂 gledao ga jedno 10 puta 🤣 ali nisam baš dugo dugo.. kakva artiljerija od glumaca, kakva muzika.. kakav uvod, razrada i zaključak filma.. ma milina za gledanje 👌
Taj film iz nekog razloga uvek spajam sa Vidocq-omKada smo vec kod filmova sa prelaska iz jednog u drugi vek
Film koji po meni ima prenisku ocenu 7.0 na IMDB.![]()
2h:30m film me drzao prikovanog za tv.
Moj omiljeni francuski film i top 5 film generalno 🙂EDIT sad gledam i Amélie je iz 2001 godine.
Ne čudi uopšte, ista godina + dosta sličnosti u vizuelnom stilu. Gledala se oba.Taj film iz nekog razloga uvek spajam sa Vidocq-om
Slazem se i bas sam razmisljao da ga ponovo pogledam.
Tetris iz 2023.
Nekako mi promakao i konacno ga odgledao, odlican, 8.5/10.
Ja пре пар дана погледао Hot Fuzz, сад видим да је овде главни глумачки двојац исти као у HF. Обавезно се гледа.@tozovac
Prvo pogledaj film Hot Fuzz iz 2007 od Edgara Rajta.
Meni one scene sa Chrisom Hemsworthom i slika na kraju sa plaže🤣 pao sam🤣Обожавам сцену на извору, плачем
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari