Šta je novo?

Poslednji odgledani filmovi 2026

Primate 2025

vec je opisan ovde , iako nije Netflixov film uklopio sam se u profil netflixove publike o kojoj je pricao Met Dejmon u intervjuima o filmu Rip, da su ponavljali kroz dijaloge 3-4 puta bitne elementa zapleta zbog gledalaca koji u kucnim uslovima provode dosta vremena na telefonu gledajuci film.
E upravo sam ja ovde sam proveo solidno vremena na telefonu, ali sam i pored toga uspeo da shvatim o cemu se radi.
Plitkoumni horor uz jos jednu potvrdu da ispod ocene 6.0 na imdb ne treba nista gledati , a naravno iako je malo iznad nije garancija da je dobro
5/10

Brate meni je taj fim u top 3 😁 aj da kažem toga žanra, da ublažimo malo 🙂 gledao ga jedno 10 puta 🤣 ali nisam baš dugo dugo.. kakva artiljerija od glumaca, kakva muzika.. kakav uvod, razrada i zaključak filma.. ma milina za gledanje 👌
Ако мислиш да је овај топ, погледај "Infernal Affairs" по коме је "Departed" и рађен. Само треба издвојити времена и стрпљења да се одгледају 3 дела. Конфузно је у почетку похватати ко је ко са тим њиховим именима и ликовима, али ово је једна од најбољих трилогија икада, тако да заслужује пажњу.

Kada smo vec kod filmova sa prelaska iz jednog u drugi vek
Film koji po meni ima prenisku ocenu 7.0 na IMDB.
2h:30m film me drzao prikovanog za tv.
Taj film iz nekog razloga uvek spajam sa Vidocq-om
https://m.imdb.com/title/tt0164961/?ref_=nv_sr_srsg_5_tt_1_nm_7_in_0_q_vido
mada bih morao oba da obnovim.

Bas sam malo Francuskih filmova pogledao a svaki mi je ostao u najmanju ruku upecatljiv.

EDIT sad gledam i Amélie je iz 2001 godine.

Poslednja izmena:
Reckless(2026)

Na foru starih filmova Gaj Ričija, britanski humor, i brza dešavanja. Doduše meni je ovo bilo zabavno, ako ste ljubitelj Gaj Ričija i njegovog fazona, preporuka.

Одличан. Случајно налетех на њега, описан као потпуно политички некоректан, а такав и јесте. Уживао сам у причама, јер често и ја размишљам као протагонисти. Велика препорука.

Iskreno, jako retko (bolje reći gotovo nikad) gledam baš ovoliko stare filmove ali naleteh na ovaj, odgledah ga i nisam zažalio - reč je o odličnom špijunskom trileru sa elementima romantizirane drame svojstvene tom vremenu (ili je možda obrnuto) snimljene dok je sve bilo još vruće.

Добар. Има и смеха и акције и тананијих осећања 🙂
Нисам до сад ништа од Едгара Рајта гледао, мислим да ће се гледати. Прилично млад режисер, има још пуно хитова да понуди.

Од "28" франшизе сам први део гледао, баш добар. Не знам да ли да гледам двојку и тројку. Овај нови бих погледао, видим да га хвалите.

BlackBerry

Mada me fenomen BlackBerry brenda nikada nije posebno zanimao niti sam ga ranije pratio, ovaj film me je iznenadio koliko mi je dobro “legao”. Zapravo sam stekao utisak da me je prilično oduševio.
Inače volim korporativne drame i taj polu-mocumentary stil, a ovde je sve to protkano i crnim humorom sa veoma upečatljivim likovima.
Film, bar meni tako deluje, prilično verno prikazuje uspon jedne male tehnološke kompanije koja doživljava ogroman uspon, ali i kako ego, pritisak i određena tehnološka arogancija mogu da dovedu do njenog pada.
Ocena koju film ima deluje mi sasvim realno. Ali utisak koji mi je ostao nakon gledanja govori da je 8/10 sasvim zaslužena ocena od mene.

@tozovac
Prvo pogledaj film Hot Fuzz iz 2007 od Edgara Rajta.
Ja пре пар дана погледао Hot Fuzz, сад видим да је овде главни глумачки двојац исти као у HF. Обавезно се гледа.
Хвала за информацију!

^То је одлична комедија! То је наставак серијала National Lampoon's Vacation са Chevy Chase-ом, само што је он сад стар за неке комедије, али опет, ок је изнео ту малу улогу.
Обожавам сцену на извору, плачем 😅

Na youtube-u sam pogledao film Playtime iz 1967 za koji sam skoro cuo. Nemojte ocekivati da cete se smejati kao kada gledate filmove Luj de Fina ali Playtime je odlicno reziran i moze se reci da je u filmu sve pod konac kao u filmovima Vesa Andersona. Verovatno se nece svima svideti preko pola veka star film ali nista vas ne košta da ga pogledate na youtube-u. Playtime dosta lici na odlicni film The Party iz 1968.

Poslednja izmena:

Шта знам, некако ми је недефинисан овај филм. Не личи на зомби хорор, више је као драма. Или као комбинација та два. Подсећа ме на Предатор: Бадландс. Не могу да дам оцену, али нека буде препорука. Нек' иде живот 😏

Last Night in Soho сам гледао, солидан. Остали из Корнето трилогије су ми на реду за гледање, а Baby Driver такође.

Nazad
Vrh Dno