Šta je novo?

Android (TV) multimedia uređaji (box-evi i stick-ovi) [nije tema za Mi Box/Stick, FireOS, Google Chromecast/Streamer]

• Začetnik teme Začetnik teme Broker
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Koliko sam izguglao jedino Nvidia vredi, ostalo su manje više kompromisi..
Pa kad kupujete krseve sa Aliexpress i Temu i trazite boxove do 5000 jer vam sve preko mnogo. Ne postoji savrsen uredjaj, postoje samo razlicite potrebe. Secam se te Nvidie i zalbi pojedinih clanova, mozda su sve to do sad "ispeglali" ali uvek ce nekome nesto da nedostaje.

"Znas li koliko si Shield-ova mogao da kupis za pare koje si potrosio na cigare?"

Elem, da ne kukamo tehnika ne bi napredovala

Ali najjaci spin ikad, "to ti je paklica cigateta, dve".. to ako se ti trujes time ne znaci da svi to radimo.

Cigarete su nezvanična valuta u zatvoru, ne znam doduše koliko pakli traže za ćomija...
Е, сад... Зависи које цигарете и који ћомин, хбг. Није исто.
ПС - колико то дође у чија семенкама (питам за другара), или у лименкама хајнекен 0,5 (ово већ погађате да питам за себе 😁)???

Pozdrav,
Jel ima neko iskustva sa DUNEHD Homatics Box R 4K Plus. Vidim da ga hvale , ali ipak da proverim ovde 🙂

Баш са DUNE нисам имао, а бокс је одличан.
Ево шта каже неки стручњак који је имао прилику да га тестира

Izbaci mi na vontaru nešto tipa system udate asks root access i ja ga izignorišem Primetio sam sad kad ga restartujem notifikaciju system update root denied. Šta mislite da bi trebao uraditi, Oće nešto da brlja?

Dozvolite da predstavimo novi Homatics TV Box 4K V2 Pro u bronza/laminat izvedbi 😅

Whats-App-Image-2026-02-20-at-02-05-21.jpg

Whats-App-Image-2026-02-20-at-02-05-14.jpg

Whats-App-Image-2026-02-20-at-02-05-30.jpg

Prvi licencirani sa x5m sa 4GB ram-a (ima i sa 2). Gigabitni LAN. Na ovoj prezentaciji deluje kao da je Android TV. Ako nije nesto zaostalo i netacno, veliko iznenadjenje.

Cena kod Turaka ovde 89 eura za 4/64

Poslednja izmena:
Zanimljivi uređaji, pogotovo što oba imaju po 4GB RAM-a 🙂

Juče je za Homatics Box 4K V2 pisalo 4/64, danas 2/64 GB, a realno i bilo je čudno da PRO verzija ima isto rama kao i ova slabija 🙂

To 2 je malo preko 1. Instalirate 5-6 zahtevniji apk i ispod 1GB. Radiće to ali ako treba svaka apk da guši box, to je onda samo za mazohiste.

Koje IPTV plejere (Tivimate, OTT, Iptv smarters pro, Ultimate Iptv loader, itd.) koristite na android boxu?
Jel imate odredjeni plejer koji vam se pokazao najbolje za odredjenu vrstu plejliste (MAC, stalker portal, m3u, xtream...) ?

@s5p postoji tema

Pa neće valjda da ih prodaju po nabavnoj ceni. Da rizikuju da plate uz pdv i carinu. A nabavna cena skuplja nego što je bila. Ako si hteo kupiti trebao si požuriti dok su bili aktivni.

Занимљив бокс, само што је проблем што га (највероватније) неће слати овамо.
Својевремено сам у октобру контактирао Vseebox за уређај на рецензију. Пристали су на прву, али када су затражили адресу рекли су да нешаљу за Европу (барем не у Србију).

Nazad
Vrh Dno