Šta je novo?

Temu - online prodaja (praćenje pošiljki u zasebnoj temi) - FAQ u postu broj 2

Ekstra, hvala. Uzimam onda, do PS1 me i zanimaju, Sega, Nintendo i PS1. Deluje kao fina zanimacija za povremeno ubijanje vremena.
Značilo bi mi da ostavite i linkove odakle ste uzimali, ako ste zadovoljni primerkom.

Ne znam samo na koju foru provaliti prilikom kupovine da li je "kvalitetnija" verzija.
Ali i pored razlika koje imaju, obe su upotrebljive i guraju igre do PS1 ere.

Teško, ja sam kada sam kupovao moju, gledao slike u review-ima, slike kutije - moj zaključak sa slika je bio da je original. Međutim, nije. Kod ove moje joypad-i su OK. Ne kao kod pravog SNES-a, ali prihvatljivo.

To me svakako ne sprečava da igram npr. Golden Axe u avionu.

Radi sve sto sam probao i na ovoj "manje kvalitetnoj" verziji (ukljucujuci i PS1 igre), samo nisam siguran koliko ce da traje, tasteri su omeksali vec posle sat vremena koriscenja, baterija je isto diskutabilna.

Ono sto je obavezno odraditi prilikom kupovine, jeste backup kartice.
Dva puta mi se desilo da ne moze da se upali, bude corrupted kartica. U tom slucaju mi je pomagao chkdsk iz komandne linije sa windows laptopa.

Imam ja dve r36s sa Temu-a. Jednu sam uzeo pre godinu dana, drugu krajem prosle godine.
Ta od pre godinu dana ima Emuelec, dok novija ima ArkOS.
Iako fizicki isto izgledaju, ova starija je mnogo kvalitetnija. Bolji ekran, bolji tasteri, bolja baterija, bolje performanse i jednostavno je bolje sklopljena. Ima cak fora da se instalira i ArkOS.

Ne znam samo na koju foru provaliti prilikom kupovine da li je "kvalitetnija" verzija.
Ali i pored razlika koje imaju, obe su upotrebljive i guraju igre do PS1 ere.
mislim da postoje kopije, iako su unbranded konzole

Software Indicators: Authentic R36S consoles run ArkOS; however, many clones operate on EmuELEC firmware. These clones may falsely display ArkOS branding to deceive users. Notably, attempts to install ArkOS or AmberELEC on these devices often result in a black screen and flashing red light, indicating incompatibility.

Radi sve sto sam probao i na ovoj "manje kvalitetnoj" verziji (ukljucujuci i PS1 igre), samo nisam siguran koliko ce da traje, tasteri su omeksali vec posle sat vremena koriscenja, baterija je isto diskutabilna.

Ono sto je obavezno odraditi prilikom kupovine, jeste backup kartice.
Dva puta mi se desilo da ne moze da se upali, bude corrupted kartica. U tom slucaju mi je pomagao chkdsk iz komandne linije sa windows laptopa.

Kod svih se obavezno menja kartica, original ili klon. Odmah uz konzolu poruciti i jedan npr. Kodak od min. 64gb ili bolje 32gb za sistem i 64gb za ROM-ove.

da li j neko vracao neku stvar a da je izabrao pod opcijom da mu više netreba proizvod? da li ima nekih penala ako se to izabere kao razlog za vracanje?

Mislim da bi onda bilo 90% pod "ne treba".

Imaš youtube sigurno, kucaj temu u pretragu pa će ti već izaći neka reklama

princip je isti i objašnjenje kao u ovom linku

uputstvo

ako ne rade linkovi imaš na 195-toj strani linkove koji provereno rade.
YT gledam preko Brave-a, zbog blokade reklama. 🙂
U linku koji si naveo napominje se da se koristi Chrome. Kako npr preuzimanje paketa sa paketomata ne radi preko Brave-a i ako je Chromium based, mora link da se otvori iz Chrome-a, možda je to slučaj i sa Temu-om.
Zato sam i napisao da se obrate pažnje na "cake" odnosno sitnice koje se uzimaju kao podrazumevane jer nismo svi isti.

Odgovor na pitanje o 99 Dianara je u postu broj 2 a ja javljam ako iz Chrome-a ubodem nešto za 99 Dinara.

Caka:
Ja npr nemam društvene mreže, nema odakle da mi iskoči reklama.
Probao sam "100 puta" onako kako ste objašnjavali i nikako nisam uspeo da dođem do ponude od 99 Dinara za bilo šta.
Dakle, napravite takav vodič da predvidite sva moguća pitanja unapred ili bar onoliko koliko je moguće. Da se ne izostavi neka sitnica zbog koje pada cela kombinacija.
Odes na telefonu na Youtube i ukucas u poretragu "flashsale Temu". Onda prvo izleti onaj njihov klip reklama gde ona zena dobija tablet. Posle ono sto su snimali stranci neke klipove to ne vredi gledati.
Znaci na ovaj nacin svaki put dobijas link ali samo za tablete Teclast.
Nisu svaki dan isti, menjaju svaki dan drugaciji u ponudi.

Obratite paznju prilikom porucivanja, ako se nesto salje iz lokalnog skladista naplacuje se dostava.
Ne znam gde im je to lokalno skladiste, moguce da je negde u Srbiji jer sam porudzbinu izvrsio pre dva dana, a malopre dobio poruku da je Bex preuzeo poljisku.
Porucio sam desetak predmeta, taj jedan se izdvojio i naplacena mi je dostava za njega 462 dinara sto sam tek sad skontao
Izgleda da Temu ima ovde kod nas skladiste za neke predmete.

Danas stigao Magcubic L018 Led projector. Na kratko sam ga testirao. Fabricki zapakovan. Folija preko kutije. Iznenadjen sam kvalitetom izrade. Daljinski onako moze da prodje. Zvuk me oduvao. Nije toliko glasan, da kazemo dovoljan ali tako cist bez ikakvih distorzija na maksimumu. To nisam ocekivao. Sam projector je dovoljno svetao za mracne prostorije. Za preko dana ne. Na standard nije bucan, ali promenom moda za veci brightness postaje bucniji. Nepotrebna opcija jer se ne dobija mnogo na svetlini a projector postaje bucniji. Ocekivano zbog 1GB rama sistem nije tako fluidan.
Probao samo youtube, ocekivano 4k nikako ne pusta, 2k uz seckanje dok 1080p radi odlicno. Nisam bas zadovoljan ostrinom mislim da moze to jos bolje i samim podesavanjima ima tu jos neke sitnice da sredim. Moguce je takodje uci u skrivena fabricka podesavanja preko Everything Launchera i uraditi jos neka podesavanja (korekcija gamme, brightnessa...). Ostaje mi da ga testiram uz Xiaomi Mi Box S. Nadam se da hdmi input lag nece biti toliko izrazen... Jer mi je namera da projector koristim uz Mi Box S. Kako je L018 kupljen uglavnom od zaostalog credita (claim credit) i kupona (2000din iz qqqq promocije) ja sam zadovoljan kupovinom.
IMG_20260210_184822.jpg
IMG_20260210_175746.jpg
IMG_20260210_175758.jpg
IMG_20260210_175811.jpg
IMG_20260210_181033.jpg
IMG_20260210_181054.jpg
IMG_20260210_181910.jpg
IMG_20260210_182310.jpg

Jel uzimao neko Mini PC sa Temu-a? Ako jeste moze malo utisaka. Drugar bi nesto za surf i lagano koriscenje.

Stigla i moja prva "glavna" nagrada sa qqqq promocije. Kutija ostecena ali proizvod je nov i nekoriscen. Morao sam ovo da odaberem da bih opravdao kupovinu projectora kod moje gospodje 😁.
IMG_20260210_200810.jpg

Danas stigao Magcubic L018 Led projector. Na kratko sam ga testirao. Fabricki zapakovan. Folija preko kutije. Iznenadjen sam kvalitetom izrade. Daljinski onako moze da prodje. Zvuk me oduvao. Nije toliko glasan, da kazemo dovoljan ali tako cist bez ikakvih distorzija na maksimumu. To nisam ocekivao. Sam projector je dovoljno svetao za mracne prostorije. Za preko dana ne. Na standard nije bucan, ali promenom moda za veci brightness postaje bucniji. Nepotrebna opcija jer se ne dobija mnogo na svetlini a projector postaje bucniji. Ocekivano zbog 1GB rama sistem nije tako fluidan.
Probao samo youtube, ocekivano 4k nikako ne pusta, 2k uz seckanje dok 1080p radi odlicno. Nisam bas zadovoljan ostrinom mislim da moze to jos bolje i samim podesavanjima ima tu jos neke sitnice da sredim. Moguce je takodje uci u skrivena fabricka podesavanja preko Everything Launchera i uraditi jos neka podesavanja (korekcija gamme, brightnessa...). Ostaje mi da ga testiram uz Xiaomi Mi Box S. Nadam se da hdmi input lag nece biti toliko izrazen... Jer mi je namera da projector koristim uz Mi Box S. Kako je L018 kupljen uglavnom od zaostalog credita (claim credit) i kupona (2000din iz qqqq promocije) ja sam zadovoljan kupovinom.
Pogledajte prilog 527602
Pogledajte prilog 527603
Pogledajte prilog 527604
Pogledajte prilog 527605
Pogledajte prilog 527606
Pogledajte prilog 527607
Pogledajte prilog 527608
Pogledajte prilog 527609
Više ovakvih review i od ostalih članova, molim 🙂

Pogledajte prilog 527602
Pogledajte prilog 527603
Pogledajte prilog 527604
Pogledajte prilog 527605
Pogledajte prilog 527606
Pogledajte prilog 527607
Pogledajte prilog 527608
Pogledajte prilog 527609
Javljaj kako ti se ponasa odziv sa android boxom.
Hy320 ima perfektan odziv i sa slikom (android box) i sa zvukom (dodatni BT zvucnik)
Perfektan budzetski projektor 👌 L018 je sigurno bolji sto se kvaliteta slike tice, ali kazu da odziv nije ispeglan...

Javljaj kako ti se ponasa odziv sa android boxom.
Hy320 ima perfektan odziv i sa slikom (android box) i sa zvukom (dodatni BT zvucnik)
Perfektan budzetski projektor 👌 L018 je sigurno bolji sto se kvaliteta slike tice, ali kazu da odziv nije ispeglan...
Da negde sam i ja nasao podatak da je hdmi input lag los na L018. Toga sam se i najvise plasio. Medjutim upravo sam povezao Xiaomi Mi Box S na Magcubic L018 i sve je savrseno nema nikakvog laga sa slikom i zvukom. Probao za pocetak SmartTube, Move app, SkyShowtime, HBO Max sve radi. Zatim Stremio i Kodi. Pustao vece remuxove. Sve ide glatko. Malo cackao podesavanja slike i u globalu sam zadovoljan.
IMG_20260211_011931.jpg
IMG_20260211_012018.jpg
IMG_20260211_005047.jpg
Iako sam kupovinu projectora planirao vec neko vreme jos pre mesec dana sam prvo kupio tripod za projector.
IMG_20260211_013908.jpg
Uzeo ga na nekom snizenju za oko 700 din. Solidnog kvaliteta. I mnogo pomaze u pronalazenju idealnog polozaja (najvise polozaja visine projectora).
Slika je dobrog kvaliteta na belom zidu. Ali zbog pozicije sedenja planiram i kupovinu nekog platna sa postoljem za projectore.

Na kraju poručio RG35XX (ili je H ili je Plus), kinez ga zove Pro... Deluje da je original Anbernic po komentarima i Geminiju. Prodavac prodaje 3 modela, svi su Anbernic i svi komentari su za sve uređaje pozitivni. Sa nekim kuponima i 20% OTP Visa popusta ispao 4429rsd. Ako je original, trebalo bi da je dosta bolji od R36, svakako javljam kad stigne.

Da li je, možda, neko kupovao lanac za motornu ili električnu testeru?
Čisto sumnjam da jeste al' za svaki slučaj....

Preko OTP kampanje, jel vam odmah uracuna i skine -20%?
Ili skine pun iznos, pa kasnije vam se dodeli tih 20% na tekuci racun?

Stigao prvi paket sa temua, tačno 8. dan od narudžbine. Izgleda da ću Ali da ostavim samo za neke sitnice koje se teško nalaze na drugim mestima. Definitivno se ne isplati više otkad su uveli one CN pošiljke.

Nazad
Vrh Dno