Šta je novo?

Temu - online prodaja (praćenje pošiljki u zasebnoj temi) - FAQ u postu broj 2

Stigao Teclast T50 Plus, danas ga ubacili u paketomat. Prvo da razjasnimo nedoumicu odozgo, 99 din. je cena sa pdv-om, prava cena je na slici 🤪

Pogledajte prilog 527200

Došle dve kutije, jedna je sam tablet + kablić (bez punjača), druga "luxury gift pack" u kome su futrola, tastatura i miš + podloga za miša, olovčica, stalak, žičane slušalice i usb adapter.

Prvi utisak je da je tablet OGROMAN, da sam ga nešto kupovala u radnji nisam sigurna da bih ga uzela. Van toga jedina da kažem zamerka koju za sada imam je da su i prednja i zadnja kamera krš, ali s obzirom da mi apsolutno ne trebaju niti će, boli me uvo. Videću kako će da se ponaša kad krenem da ga koristim, za sada sve u fulu. Za 82,5 din. odlična kupovina 😁
Pošto nisam pratio i nemam Temu nalog, lepša polovina me smara za neku odeću, kako se dobija ova cena za ovaj tablet, da li to za nove korisnike nešto pošto vidim da dobila 100% popust?
Da joj onda uzmem ovaj tablet a odelo će se kupi, jeftinije je 🙂

Neki su ovde javljali da su 2x dobijali flashsale sa istog uredjaja. Medjutim samo su drugi podaci uneti.
Probaj.
Forumaš koji je to javio nije oba naloga kreirao na istom uređaju iako poklone jeste dobio na istom.
Možda to ima neke veze, naravno prinuđeni smo da spekulišemo u čemu je fora jer ako bi se striktno gledao njihov TOS važilo bi ono citirano u postu #6,919.

Samo pod uslovom da neko od moderatora stavi u prvi post kao FAQ.
Inace, nema smisla.

Stigla AJAZZ AK820 Wired sa QQQQ promocije za TEMU. To je bio glavni "poklon" na kraju promocije (uz kupovinu drugog artikla u vrednosti od 1000 din, tastatura je 0 din).
Tastatura je sa plavim svičevima koji su negde između tradicionalnoh pravih klik tastera i bučnijih taktilnih svičeva.
Kapice su zanimljive, jer su light-through. Točkić je metalni.

Sve je bilo neotvarano u fabričkom pakovanju

IMG_2366.JPGIMG_2364.JPGIMG_2368.JPGIMG_2365.JPG

Sinoc mi se po cetvrti put za redom otvorio qqqq kalendar, obavim porudzbinu za nagradu i kad udjem u porudzbinu jedan predmet mi se izdvojio kao poseban na kome pise "Porudzbina uspesno placena", a nije u pitanju poklon, obicno pise da je skladiste pocelo sa pakovanjem.
Cak mi na tom predmetu koji se izdvojio stoji datum usporuke 11-20 februar, a kod ostalih 18 februar-12 mart.
Jel neko zna o cemu se radi i da li je imao ovakvu situaciju?

Vi koji ste dobili, jel mora do 1700 dinara nešto još da se uzme da bi moglo i to da bude validno?

Molim da neko sazvace I ispocetka na ovoj strani objasni ponovo po 5000 put jer me mrzi da citam, iako sam na forumu. 👆
I evo ga, mora da iskoči jedan da se pravi pametan, nisi pomogao ali za ovo si imao vremena, bravo.
Ja ljudima odgovaram i nikad tako nešto nisam nekom napisao makar milion puta pisao jedno te isto. Ako ne veruješ proveri u temi gde sam prisutan.
To je razlika između tebe i mene.

Pošto nisam pratio i nemam Temu nalog, lepša polovina me smara za neku odeću, kako se dobija ova cena za ovaj tablet, da li to za nove korisnike nešto pošto vidim da dobila 100% popust?
Da joj onda uzmem ovaj tablet a odelo će se kupi, jeftinije je 🙂
Ne ovo je kao neka nagradna igra koja vazi za sve. Samo ne dobija svako. I treba biti uporan.
Prvo nadjes reklamu na telefonu, ima na Instagramu iskoci, na youtubu itd. ima i linkova na forumu da ne trazis reklame po netu. Ali to moras da procitas stare postove sa linkovima.

Odeca je teski bofl i ja tamo vise nista ne bih kupovao od odece !
Danas mi stigla trenerka donji deo ocekivao sam po slikama da bude standardna kao kod "nasih Kineza" . Kad ono tanka kao da je od najlonske kese za jednokratnu upotrebu ?
Pre toga kupio "jaknu" od sintetickog somota. Stigla neka "jakna" toliko tanka da bi se pre moglo reci da je kosulja !
Vise ne porucujem nista od odela, a od obuce sam davno digao ruke, jer ne vredi ni novac sa svim akcijama popustima itd.

@djalf

Ne vredi čitati ovu temu u nazad. Možda stranu dve i to je to. Ni linkovi nisu uvek važeći, a pravila Temu "igara" se menjaju. Ko je lud da čita 200 i kusur strana gde je 90% postova ko je šta kupio za 99 dinara i da li mu je stiglo ili su ukrali na carini i zašto nema Credit claim 🙂

Ukratko, Milew ti je napisao šta da radiš. Ako si ranije negde video Temu reklamu koja te je nervirala i preskako si je, sada je odgledaj i klikni na nju (obavezno na uređaju gde imaš instaliran Temu sa svojim nalogom). To odradiš u periodu 20:00-20:10 pošto samo tada je aktivan "flashsale01". Zaključili smo da ne moraš da juriš i klikćeš, pošto algoritam već odluči ko će da dobije. Kad jednom dobiješ, ne možeš ponovo.

Januara puno nas je osvojilo, u februaru su baš utanjili, izgleda da je to, to. Biće prava retkost dobiti.

Ove glavne nagrade sa qqqq koje su mi stigle su obe polovne, odnosno otvarani proizvodi. Ambalaza ostecena, I vidi se da je neko vec cackao. Takodje je par strana u nazad vec neko prijavio da je dobio koriscen mis, tako da smo mi izgleda odlicno trziste za uvaljivanje vracene robe.

Kod mene je isto stiglo sve novo sa promocija. Danas sam se igrao malo sa ovom AK820 sa QQQQ, sa dodatim Kailh Box Jade switchevima - odlicna bekap tastatura... Svojevremeno su mi tableti sa Flashesale01 takode stizali novi, neotpakovani. Retko kada sam imao neki problem, a veoma lako se vrati ili refundira, ako je nesto sitno.

Piše mi u FS da ugrabim Samsung A06 sutra. Jel mogu da izbrišem ovu ponudu i eventualno apliciram za drugu?

Jel' kupovao neko onu ručnu konzolu RS36s? Deluje mi zanimljivo, ali po komentarima nisam baš siguran jel vredi i koja od njih je u stvari Ok

Jel' kupovao neko onu ručnu konzolu RS36s? Deluje mi zanimljivo, ali po komentarima nisam baš siguran jel vredi i koja od njih je u stvari Ok

Imam ja jednu sa TEMU-a. Zamenio sam samo SD karticu za Kodak, takođe sa TEMU-a. Radi super i odličan im je ekran. U pitanju je, bar u mom slučaju, klon R36S, ako to ima ikakve veze.

Drugo je pitanje kakva je sama R36s konzola, ali za to ima druga tema.

Imam ja dve r36s sa Temu-a. Jednu sam uzeo pre godinu dana, drugu krajem prosle godine.
Ta od pre godinu dana ima Emuelec, dok novija ima ArkOS.
Iako fizicki isto izgledaju, ova starija je mnogo kvalitetnija. Bolji ekran, bolji tasteri, bolja baterija, bolje performanse i jednostavno je bolje sklopljena. Ima cak fora da se instalira i ArkOS.

Ne znam samo na koju foru provaliti prilikom kupovine da li je "kvalitetnija" verzija.
Ali i pored razlika koje imaju, obe su upotrebljive i guraju igre do PS1 ere.

Do PS1 ili i PS1? Pošto bi igrao malo i neke starije poput Twisted Metal. ( :

Samo pod uslovom da neko od moderatora stavi u prvi post kao FAQ.
Inace, nema smisla.
Obavezujem se da stavim detaljno objašnjenje u drugi post. 👍

Caka:
Ja npr nemam društvene mreže, nema odakle da mi iskoči reklama.
Probao sam "100 puta" onako kako ste objašnjavali i nikako nisam uspeo da dođem do ponude od 99 Dinara za bilo šta.
Dakle, napravite takav vodič da predvidite sva moguća pitanja unapred ili bar onoliko koliko je moguće. Da se ne izostavi neka sitnica zbog koje pada cela kombinacija.

Hvala unapred svakome ko se prihvati ovog posla! 🍻

Poslednja izmena:
Imaš youtube sigurno, kucaj temu u pretragu pa će ti već izaći neka reklama

princip je isti i objašnjenje kao u ovom linku

uputstvo

ako ne rade linkovi imaš na 195-toj strani linkove koji provereno rade.

Nazad
Vrh Dno