Kultni film!![]()
Konacno old school komedija sa istim takvim humorom. Sve vreme mi je bio osmeh na licu. Prolete 90 minuta

Kancer ne bira 😑. Bio mi je omiljen lik u Dawsons Creek 😢
Baš se setih tog filma kad sam pročitao da je glumac pokojni. Doduše ja se iz tog filma više sećam Shannyn Sossamon i Jessica Biel 😋The Rules of Attraction
Secam se kao klinci smo isli u Tuckwood da ga gledamo
Pakao prso sam skroz spavam po 4 sata. Ušao u cast i video nekog drugog klinca i ocas doneo pogresan zakljucakPa i jeste 😄
Prvi put i vidim i čujem za ovog glumca, a nije puno nešto mlađi od mene. Tuga...
![]()
Emotivno jako težak film koji kroz sirov prikaz ciklusa zavisnosti bavi odnosom oca i sina.
I pored toga što Steve Carella organski ne podnosim i taj njegov izuzetno iritirajući pokušaj povišenog tona ako to uloga od njega zahteva i kao pojava mi u rangu Elisabeth Moss u ženskoj konkurenciji, uspeo sam prevazići taj hendikep kod sebe, jer film ima šta da ponudi.
Prolazio sam kroz ovu priču zbog drugara koji je imao problem sa zavisnošću i to od sredine 90-ih pa sve do prošle godine i mogu samo reći da je ovo jedan tipičan obrazac prikazan u filmu (rađen po istinitim memoarima) i da ne postoji pojedinac koji će kroz ovaj pakao proći drugačije, nebitno da li "juri zmaja" da li je na met-u, igli, tabletama. Govorim o običnim smrtnicima.
Ovo poslednje kod mene je malo drugačije iskustvo. Poznajem jednu osobu izuzetno jake volje koja se iščupala bez povratnih lečenja a ona najgora priča je bila u pitanju. Naravno ima i svakakvih drugačijih priča ali ima "ljudi" koji mogu da se iščupaju.
I ovaj moj se iščupao, sad je kao ok, ali nije čist jer ima terapiju, skidao se sa tableta u Drajzerovoj, a svašta je u dugom razdoblju probao. Narkofil iz 1 u 1. E sad koliko zloupotrebljava terapiju, sigurno manje nego kad je bio bez nje, jer se vidi ponašanje, ali ostaje večito pitanje kada će preći prag i vratiti se na neke ogromne dnevne količine. Kao mlađi je umeo da se nosi sa dopom, dr se krstio jer nije mogao da veruje da je na njemu u odnosu na to kako izgleda i komunicira, ali morao da ispoštuje matore tada. Teško je to i za nas koji to gledamo a još teže njima, a možda najteže roditeljima.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari