Setih se scene iz jednog starog filma o Dzejms Bondu.ladno ima i umetnicko skijanje i bob spustove.
www.hcl.hr
Uf, i ja sam krljao Barbariana, Vaterpolo, Saboteur, Match Point, Kick Off, Kung Fu Master... Ne mogu silnih igara da se setim i koliko me je izluđivalo ono podešavanje glave kasetofona i gledanje u linije... Ko ne zna o čemu je reč verovatno misli da sam lud. 🙂 🙂^
Ja sam u to vreme najvise igrao MicroProse Soccer tzv. Micro Soccer.
Nekoliko igara koje sam tada cesto igrao.
Wizard Of Wor
Bubble Bobble
Barbarian
Street Sports Basketball
Rocketball
Burger Time
Sad mora da istrazim sta je Roblox 😀 Cuo sam ali nikad nisam dublje zalazio.Naopako 😳
![]()
Roblox sada ima veću mjesečnu aktivnost igrača nego Steam i PlayStation zajedno | HCL.hr
Jedno izvješće o stanju industrije videoigara donosi pomalo zastrašujući činjenicu. Ništa se u svijetu gaminga ne može mjeriti s popularnošću Robloxa.www.hcl.hr
![]()
Mada ima i toga da cesto sve previse sija, previse efekata. Ne znam jNije uvek bas realisticno, zavisno do igre. Ne znam je l' nsotalgija, ali nekako mi je i Crysis 1 lepsi od novijih delova iako je graficki prostiji, bas zbog te neke realisticnosti.Smešno je što su deca potpuno neimpresionirana real-life kvalitetom grafike modernih AA naslova, a hipnotisana 16-bitnim igrama "u kvadratiće" samo zato što su sandbox.
Nije samo sandbox tu krivac nego mehanike i reward sistem. Koriste i skične "algoritme" kao AI za navlacenje. Daje darezljiovo i onda posle (pred kraj free perioda, odnosi se na AI) oduzima to jest ne daje koliko očekuju i onda kreće ono poznato jurcanje za prvobitnim nivom dopamona, serotonina i onaj treći koji je već. Klasično izazivanje zavisnosti skriveno iza "____________" upiši željenu reč.Smešno je što su deca potpuno neimpresionirana real-life kvalitetom grafike modernih AA naslova, a hipnotisana 16-bitnim igrama "u kvadratiće" samo zato što su sandbox.
The 3dfx Voodoo2 (1998) is a PCI-based dedicated 3D accelerator, featuring a 90 MHz chipset with 8MB or 12MB of 90 MHz EDO DRAM.
It uses a three-chip architecture (1x FBI, 2x TMUs) delivering a 90 Mpixels/s fill rate, 3 million triangles/s, and supports 800*600 resolution, with SLI capabilities for 1024*768
Kolkp beše dvojka ima 128mb memorije ili 256. Mislim da mi je to prva ili druga 3d karta
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari