Pogledaj OpenRouter
Jeste dobra alternative, ima skoro sve free modele kao i Ollama ali sa besplatnim nalogom je ograniceno na 50 poziva dnevno. Ollama nema ogranicenja jer je sve lokalno.Pogledaj OpenRouter
Mislim da je jasno šta tražiDa ali treba mi konkretno api, da nije lokalno na masini
Verujem da je gemini najbolji, ali su ga urnisali nacisto za free od skoro, i skresali na 20 upita dnevnoBesplatno, a dobro, teško. Gemini je OK što se tiče prevoda, što znači Flash model je bang for the buck. Ako se ipak udlučiš za plaćeno, idi ovde, pa scrolluj na Pricing.
Jasno mi je sta je trazeno samo sam ponudio alternativu jer koristim lokalno i znam da funkcionise. Potpuno je besplatna za odredjene modele. Cloud API koji imaju free tier uvek dolaze sa ogranicenjima i cesto sa skrivenim troskovima. Na @dEXE je da odluci sta ce koristiti od ponudjenog. Mislim da forum za to i sluzi da se razmene iskustva drugih korisnika foruma.Mislim da je jasno šta traži
theconversation.com
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari