Moj nije ja moj mogu da ugasim kad ne gledam mene jedino nervira kad menjam na primer kanale idem normalno gore dole na daljinskom ona lampica na boxu blinka non stop kao na pc-u lampica or hdd-a.Stigao i meni novi Xiaomi TV Box S (3rd Gen) EU, naručio u nedelju, stigao u utorak, plaćen 5841 dinar, naručio ovde po promotivnoj ceni uz popust 10% za prvu kupovinu:
Vidim sad da su vratili cenu na 8490 :-(
I meni je bilo malo čudno što traže broj lične karte ili matični broj prilikom naručivanja....
Box je brži od prethodnih, meni prethodna verzija nije bila kompatabilna u svim aplikacijama sa Samsung OLED HDR TVom,
(STREMIO je pogrešno puštao HDR ili HDR10 filmove i serije (tamna slika) ova verzija nema tih problema.
Jedino me nervira što je kod ove verzije box stalno upaljen (svetli lampica) i misim da je online stalno :-(
Kad ga ugasiš da li ti svetli lampica, kod mene svetli non stop ? A kod instalacije sam izabrao maksimalnu uštedu energije.Moj nije ja moj mogu da ugasim kad ne gledam mene jedino nervira kad menjam na primer kanale idem normalno gore dole na daljinskom ona lampica na boxu blinka non stop kao na pc-u lampica or hdd-a.
Ako se dobro secam ne.Ugasi se lampica nisam ovde kupio box u Grckoj Sam ga uzeo. Upario sam onaj mali daljinac njegov sa Hisense tv-om pali I gasi i njega.Kad ga ugasiš da li ti svetli lampica, kod mene svetli non stop ? A kod instalacije sam izabrao maksimalnu uštedu energije.
Ja sam to primetio dok je god izbor HDMI onaj gde je on priključen kad ga ugasi i pođe da se prebaci na drugi HDMI on se ponovo upali. Jedini način da ga ugasi je da se prebaci na drugi HDMI i onda samo njegovim daljinskim ga ugasiti.Kad ga ugasiš da li ti svetli lampica, kod mene svetli non stop ? A kod instalacije sam izabrao maksimalnu uštedu energije.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari