Šta je novo?

Raiffeisen bank

Ako se ništa skorije nije menjalo, mora uživo. Ranije je čak dvaput moralo, zatezali su. Kao podneseš zahvet, a u međuvremenu te zovu da pitaju što ih napuštaš.

Pre je bilo da se jedan dan otkažu kartice, a drugi traži gašenje, a posle kovida su uveli da može sve na licu mesta, ali ne može još uvek gašenje na daljinu, samo odustanak od ugovora u prvih 14 dana i to zbog zakona.

• Like
Reagovanja: fiy
Drug je otvorio 29.01 i danas mu leglo 3k pa bi da zatvori pa gledam el bi mogao preko app da im pusti ili mora do ekspoziture da dodje

Drug je otvorio 29.01 i danas mu leglo 3k pa bi da zatvori pa gledam el bi mogao preko app da im pusti ili mora do ekspoziture da dodje
Izjavu o odustanku od ugovora na daljinu sa prijavljenog mejla banci šalje na [email protected]

jel moze da se otvori iracun u ekspozituri?

Mora da se počne online otvaranje, a može da se dovrši u banci, da citiram @uji 😃

Novina od prošle godine je da identifikacija može da se dovrši u ekspozituri za one kojima je video identifikacija prekomplikovana (ali kada je moj deda od 92 godine uz moju asistenciju koja je podrazumevala pisanje markerom na A4 papir uspeo da ga otvori, sve se može kad se hoće)

Da li neko zna koji je proces gašenja računa, tj da li postoji mogućnost da račun bude neaktivan, da se ne naplaćuje održavanje itd?

predji na iracun

Da li neko zna koji je proces gašenja računa, tj da li postoji mogućnost da račun bude neaktivan, da se ne naplaćuje održavanje itd?
Mislim da zavisi od ugovora. Ako si recimo preuzet iz CA i tarife su predviđale da nema naplate u slučaju neaktivnosti, to ostaje.
predji na iracun
Tu ima jedan mali problem što mora da prođe 6 meseci od gašenja tekućeg dinarskog i/ili deviznog.

Videću, ne plaća mi se održavanje dok ne budem u radnom odnosu jer sam na onom skupljem paketu

Dali neko ko ima IRacun ima i kreditnu karticu , dali se placa odrzavanje i dali ima kamata naprimer na 6 meseca , hvala na info

Dali neko ko ima IRacun ima i kreditnu karticu , dali se placa odrzavanje i dali ima kamata naprimer na 6 meseca , hvala na info

Znači digitalne se i dalje izdaju kao što smo već konstatovali i čak do 2030 važe a za nas kojima istekle zaključno sa zadnjim danom stare godine ćao đaci.

Stigao izvestaj o naplacenim naknadama u 2025.

Meni skoro 11k

Bas mi drago da sam liferovao njihovu revolving karticu

Znači digitalne se i dalje izdaju kao što smo već konstatovali i čak do 2030 važe a za nas kojima istekle zaključno sa zadnjim danom stare godine ćao đaci.

Pa izgleda da je trenutno pravilo da se izdaju samo pri otvaranju računa na 4 godine i onda ćao đaci. Onome ko je otvorio račun pre 4 godine sad su istekle, a onome ko je sad otvorio račun trajaće 4 godine i 2030. će njemu biti ćao đaci.

Ma i gomili nas koji smo pretprošle godine otvorili Iračun na onu preporuku su istekle, nije bilo striktno vezano za period od 4 godine. Konkretno april 2024-decembar 2025.

Da, u pravu si ti. I meni su istekle u decembru, 2 meseca pre fizičkih.

Stigao mi mail od banke:

"Za Vas smo do 30.04.2026, za transakcije u iznosima preko 1.000 evra, omogućili povoljniji kurs u odnosu na zvaničnu kursnu listu banke."

Stigao mi mail od banke:

"Za Vas smo do 30.04.2026, za transakcije u iznosima preko 1.000 evra, omogućili povoljniji kurs u odnosu na zvaničnu kursnu listu banke."

Nadam se da su malo preciznije naglasili na šta se ovo odnosi. Na kurs u menjačnici ili drakonski kurs kod autokonverzije.

U menjacnici preko aplikacije/ROL sajta.

Ova pogodnost važi za kupovinu i prodaju evra u našim digitalnim servisima.

Posetite menjačnicu u okviru Moja mBanka aplikacije ili internet bankarstva RaiffeisenOnLine i proverite ovu ponudu!

Je l to iracun i koliko je taj kurs?

Meni je isti kao i pre, loš

Screenshot_20260204_181344_Moja mBanka.jpg

Nazad
Vrh Dno