Neko odustane u roku od 14.dana.Drug je otvorio 29.01 i danas mu leglo 3k pa bi da zatvori pa gledam el bi mogao preko app da im pusti ili mora do ekspoziture da dodje
Izjavu o odustanku od ugovora na daljinu sa prijavljenog mejla banci šalje na [email protected]Drug je otvorio 29.01 i danas mu leglo 3k pa bi da zatvori pa gledam el bi mogao preko app da im pusti ili mora do ekspoziture da dodje
help.raiffeisenbank.rs
jel moze da se otvori iracun u ekspozituri?
Novina od prošle godine je da identifikacija može da se dovrši u ekspozituri za one kojima je video identifikacija prekomplikovana (ali kada je moj deda od 92 godine uz moju asistenciju koja je podrazumevala pisanje markerom na A4 papir uspeo da ga otvori, sve se može kad se hoće)
Mislim da zavisi od ugovora. Ako si recimo preuzet iz CA i tarife su predviđale da nema naplate u slučaju neaktivnosti, to ostaje.Da li neko zna koji je proces gašenja računa, tj da li postoji mogućnost da račun bude neaktivan, da se ne naplaćuje održavanje itd?
Tu ima jedan mali problem što mora da prođe 6 meseci od gašenja tekućeg dinarskog i/ili deviznog.predji na iracun
Odnesi raskid ugovora o radu, da bi ti stavili račun u pasivno stanje, bez naplate održavanja.Videću, ne plaća mi se održavanje dok ne budem u radnom odnosu jer sam na onom skupljem paketu
Dali neko ko ima IRacun ima i kreditnu karticu , dali se placa odrzavanje i dali ima kamata naprimer na 6 meseca , hvala na info
Da i da.Dali neko ko ima IRacun ima i kreditnu karticu , dali se placa odrzavanje i dali ima kamata naprimer na 6 meseca , hvala na info
Da i da.
Iračun nema održavanje. Održavanje kreditne kartice svakako postoji i iznosi 230 din. plus osiguranje 60din. Kupovine od 15001-30000 se dele na 6.rata bez kamate. Sa tim da kod prve rate plaćaš proviziju za podelu na rate koja iznosi 5% (min.500 din) od iznosa kupovine.
Hvala na infoDa i da.
samo da potvrdim da moze. sinoc sam zapoceo danas dovrsio u poslovnici.Mora procedura da se pokrene online, zavrsnica moze u ekspozituri.
Znači digitalne se i dalje izdaju kao što smo već konstatovali i čak do 2030 važe a za nas kojima istekle zaključno sa zadnjim danom stare godine ćao đaci.
Stigao mi mail od banke:
"Za Vas smo do 30.04.2026, za transakcije u iznosima preko 1.000 evra, omogućili povoljniji kurs u odnosu na zvaničnu kursnu listu banke."
| Ova pogodnost važi za kupovinu i prodaju evra u našim digitalnim servisima. Posetite menjačnicu u okviru Moja mBanka aplikacije ili internet bankarstva RaiffeisenOnLine i proverite ovu ponudu! |
Nije, premium paket je u pitanju.
118.11 je kurs.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari