Šta je novo?

Najjeftiniji market lanac za online kupovinu kod nas? (Zabranjeno traženje i zamena vaučera - instant ban)

• Začetnik teme Začetnik teme owim
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Zdravo,

Žao nam je što zbog tehničkih problema nismo bili u mogućnosti da dostavimo tvoju porudžbinu planiranu za nedelju 23.11.

Kao mali znak pažnje, pripremili smo promo kod ATC500 za 500 RSD popusta na tvoju sledeću kupovinu iznad 4.000 RSD.

Promo kod nije vremenski ograničen, a možeš ga iskoristiti jednom.

Tvoj Maxi Online!
👍

Hvala.

Ali, dajem mi obaveštenje da je aplikacija namenjena za starije verzije androida i da moj telefon to ne prihvata. Zatim me pita da li želim da uklonim neku zaštitu. Odgovorim potvrdno, međutim, i dalje nije instalirana aplikacija.

Sve radim po proceduri nekoliko puta i svaki put isto.

Molim članove foruma koji su zaposleni u idei da osposobe aplikaciju za novije modele mobilnih telefona.

Uzgred, imam realmi telefon koji je u srednjem cenovnom rangu, tako da sumnjam da je baš novi model. Iz nekog razloga aplikacija ne funkcioniše, a to nije dobro za firmu jer umanjuje prodaju.

Zašto sve mora iz aplikacije?

da neko nema koju maxi markicu a da mu ne treba ... hocu one posude za rernu 🙂

Uštedi 1.000 rsd uz Maxi Online!

➡️ Uz promo kod TVH1000 uštedi 1.000 rsd pri kupovini 5.000 rsd+troškovi dostave.
📅Promo kod važi jedanput za porudžbinu kreiranu do 15.01.

Tvoj Maxi Online

Ali verovatno samo za Nis.

^

Da, za Beograd ne važi... A za Niš se dobija neka 1.000/4.000 "Promocija" i bez da se upiše ikakav kod, pa onda još dodatnih 1.000/5.000 RSD popusta sa ovim TVH1000 kodom. Tako je barem kod mene. Čudno?!

Odakle vama uopšte izviru ovi Maxi kodovi?

Jel ste možda poslovni korisnici... Ili treba nešto da se klikne u profilu na web stranici... Ili nešto da se radi u Android aplikaciji... Ili šta?

Sad više ne važi. Moguće je da, ako se ne potroši predviđena količina kodova za Niš, puste ostatak za BG, jer se već desilo nešto slično i bukvalno je po jedan dan važio kod.

To je "kompenzacioni" vaučer od pre par godina, isto kao i sad ovaj ATC500. Verovatno si ga odavno iskoristio.

Uštedi 500 rsd uz Maxi Online za isporuke ovog vikenda!

Uz promo kod GIT500 ostvari 500 rsd popusta pri kupovini od minimum 5.000 rsd+troškovi dostave.
🗓️ Promo kod možeš iskoristiti jedanput za termine isporuke 24.01. i 25.01.

Tvoj Maxi Online!

Ja nisam dobio kod od Idee ne pamtim. A u poslednja dva meseca ni od Maxija. Ranije su bar redovno slali one od 500, pa ponekad od 1000. Sad ni te od 500.

Uz promo kod ZIT500 ostvari 500 rsd popusta pri kupovini od minimum 5.000 rsd+troškovi dostave.
🗓️ Promo kod možeš iskoristiti jedanput za termine isporuke 26.01-28.01.
Beograd, ako je bitno.

Uz kod IMP500 ostvari 500 rsd popusta pri kupovini od minimum 6.000 rsd+troškovi dostave.
🗓️ Promo kod možeš iskoristiti jedanput za termine isporuke 29.01. i 30.01.

Tvoj Maxi Online!

Maxi RIT1000 na korpu od 5000 + troškovi..
Hmm a promo kod 1000..skida ipak 500..
Za termine od 02.-04.02.
Malo kasnim..ako nekome znaci bar za 04. da iskoristi..

Čestitamo! Osvojili ste vaučer od 1000 RSD za kupovinu na IDEA Online! 🎉
Iskoristite ga već danas – minimalna vrednost korpe je 5.000 RSD ili više, a vaučer važi do 09.02.2026.

Ukucaj kod vaučera: 1000VLKM

Pravo učestvovanja u ovoj aktivnosti imaju isključivo korisnici obavešteni putem Viber poruke, samo za online kupovinu u Beograd i Novom Sadu. Važi samo za fizička lica.

Vaša IDEA Online

Nazad
Vrh Dno