Šta je novo?

Najjeftiniji market lanac za online kupovinu kod nas? (Zabranjeno traženje i zamena vaučera - instant ban)

• Začetnik teme Začetnik teme owim
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Koji je telefon u pitanju?
Isključi sve te "sigurnosne" aplikacije u podešavanjima.
Koristi Brave kao browser na mobilnom telefonu.

• Like
Reagovanja: Nea
Postoji zaštita na nivou operativnog sistema, moraš da je isključiš da bi mogla skidati na telefon bez ikakvih polisa.
Tek onda ide predlog da koristiš Brave.

Postoji zaštita na nivou operativnog sistema, moraš da je isključiš da bi mogla skidati na telefon bez ikakvih polisa.
Tek onda ide predlog da koristiš Brave.
Možeš li mi reći kako konkretno da skinem tu zaštitu?
Na prethodnom telefonu sam bez problema skinula aplikaciju.

Prilozi

• Screenshot_20251217_223945_ChatGPT.jpg
    Screenshot_20251217_223945_ChatGPT.jpg
    95 KB · Pregleda: 36
  • Like
Kod je kao i svi generalni kodovi, plati kako god zelis.
Napravi porudžbinu u vrednosti od 7.500 RSD ili više putem Maxi Online prodavnice.
Prilikom online plaćanja izaberi Apple ili Google Pay i koristi svoju VISA karticu.
Ostvari promo kod od 2.000 RSD koji možeš iskoristiti za sledeću porudžbinu preko 5.500 RSD, najkasnije do 31.1.2026.
Promo kod stiže na tvoj e-mail 72h nakon dostave.
Pravo na promo kod možeš ostvariti od 1. do 31. decembra 2025. godine. Promo kodovi su količinski ograničeni, zato požuri!
Promo kod možeš iskoristiti zaključno sa 31.1.2026. godine.
Aktivacija važi na teritoriji Beograda, Novog Sada, Niša i Pančeva.
*Važi samo za online plaćanje.

Da li je neko naručivao narandže za ceđenje u pakovanju od 2 kg iz maxi-ja i da li su OK?

Zavisi od stanja u magacinu, odnosno sta je stiglo na red za pakovanje. To ti niko ne moze garantovati kakve ces dobiti. Bar je moje takvo iskustvo sa vocem i povrcem kod njih.

• Like
🫠🫠🫠Da li neko može da mi pomogne da instaliram aplikaciju za Idea online?

Promenila sam telefon i ostadoh bez aplikacije. Nema je na Google play store-u.

Kada pokušam da izvršim narudžbinu van aplikacije, nema mesta gde bih mogla da ukucam kod. Postoji polje za nekakve kupone, ali to nisu ovi kodovi koje nam šalju.
evo vam apk sa mog telefona

• Like
Uz promo kod ZIK500 ostvari 500 rsd popusta pri kupovini od minimum 5.000 rsd+troškovi dostave.
🗓️ Promo kod možeš iskoristiti jedanput za termine isporuke 27.12. i 28.12.

Maxi Beograd

Ako je neko u međuvremenu dobio neki drugi kod, mogao bi da podeli sa Bench zajednicom 🤣

^
Zna li se do kad važi?
Zdravo,

Žao nam je što zbog tehničkih problema nismo bili u mogućnosti da dostavimo tvoju porudžbinu planiranu za nedelju 23.11.

Kao mali znak pažnje, pripremili smo promo kod ATC500 za 500 RSD popusta na tvoju sledeću kupovinu iznad 4.000 RSD.

Promo kod nije vremenski ograničen, a možeš ga iskoristiti jednom.

Tvoj Maxi Online!

Nazad
Vrh Dno