Šta je novo?

Najjeftiniji market lanac za online kupovinu kod nas? (Zabranjeno traženje i zamena vaučera - instant ban)

• Začetnik teme Začetnik teme owim
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Idea nudi termin (BG) tek za 6 dana. Šta se njima desilo?

Maxi
CTA1000 na 6000din

Za isporuku od 28-30.11

Uštedi 500 rsd uz Maxi Online!

Uz promo kod KTB500 ostvari 500 rsd popusta pri kupovini od minimum 5.000 rsd+troškovi dostave.
🗓️ Promo kod možeš iskoristiti jedanput za termine isporuke 30.11-02.12.

Nove opcije plaćanja su dostupne na Maxi Online!

Izaberi Apple ili Google pay i ukoliko plaćaš Visa karticom, u roku od 72h na mejl ti stiže promo kod u iznosu od 2.000 rsd za narednu kupovinu na Maxi Online!

Aktivacija važi u periodu od 1.12. do 31.12.2025. godine ili do isteka sredstava predviđenih za promociju.

Promo kod možeš iskoristiti jedanput, zaključno sa 31.01.2026. godine!

Pogledah uslove, prva kupovina (preko google ili apple pay) mora da bude preko 7500, onda se dobija vaučer od 2000 na 5500. Ako se iskoristi vaučer od hiljadu za tu prvu kupovinu, ispadne ukupna ušteda 3/13 hiljada. Nije loše, ali ništa specijalno.

Pogledah uslove, prva kupovina (preko google ili apple pay) mora da bude preko 7500, onda se dobija vaučer od 2000 na 5500. Ako se iskoristi vaučer od hiljadu za tu prvu kupovinu, ispadne ukupna ušteda 3/13 hiljada. Nije loše, ali ništa specijalno.
Ali treba imati i vaučer od 1000 RSD, koga trenutno nema... + Ne zna se u trenutku plaćanja da li će stići vaučer ili su "istekla sredstva za promociju"...

A dodatno onda prvi racun mora biti 8500 da bi posle umanjenja bilo placeno apay 7500.
Tako da je racunica 3/14 😏

2000 vaučer za 7500 rsd Visa karticom posredstvom wallet-a (MAXI Online):

Prilozi

• VISA.jpg
    VISA.jpg
    112.9 KB · Pregleda: 60
Jel to onda ispada 2000 Dinara popusta na potrošenih 15000?
Ja kako sam razumeo je ovako - od 7500 koliko potrošiš vrate ti se 2000 u formi vaučera.
Ono što je otvoreno pitanje je da li se može kombinovati sa Maxi kodovima radi još veće uštede - tipa onaj kod koji umanjuje 1000 rsd na preko 6000 rsd, ako može ti onda imaš mogućnost da dobiješ robu u vrednosti od 8500 koju ćeš platiti 5500 tj. ostvaruješ rabat od oko 35%.

Jel to onda ispada 2000 Dinara popusta na potrošenih 15000?
Ja kako sam razumeo je ovako - od 7500 koliko potrošiš vrate ti se 2000 u formi vaučera.
Ono što je otvoreno pitanje je da li se može kombinovati sa Maxi kodovima radi još veće uštede - tipa onaj kod koji umanjuje 1000 rsd na preko 6000 rsd, ako može ti onda imaš mogućnost da dobiješ robu u vrednosti od 8500 koju ćeš platiti 5500 tj. ostvaruješ rabat od oko 35%.

Poručio sam i platio sa Apple Pay. Isti interfejs kao na TEMU, skenira se Apple Pay kod na ekranu.
Gde stiže vaučer, nema ništa automatski? 🙂

Jel ovo Maxi počeo da sklanja neke proizvode sa Online-a?

Dugo već uzimamo suncokretovo ulje kod njih, većinom njihovu robnu marku, sad gledam ostavili samo Iskon od 200 dindži...

Jel ovo Maxi počeo da sklanja neke proizvode sa Online-a?

Dugo već uzimamo suncokretovo ulje kod njih, većinom njihovu robnu marku, sad gledam ostavili samo Iskon od 200 dindži...
Maxi SO za sudomašinu ne prodaju već duže vreme...i još neke stvari...ne znam šta je. Nema ni Omegol ulje

Jel neko uspeo da plati google pay-om maxi? Kaže da prodavac nije u regionu koji podržava gPay... A Srbija jeste na spisku.

Uz promo kod TIR500 ostvari 500 rsd popusta pri kupovini od minimum 5.000 rsd+troškovi dostave.
🗓️ Promo kod možeš iskoristiti jedanput za termine isporuke 13.12. i 14.12.
Beograd

Uštedi 1.000 rsd uz Maxi Online!

➡️ Uz promo kod ITK1000 uštedi 1.000 rsd pri kupovini 5.000 rsd+troškovi dostave.
📅Promo kod važi jedanput za porudžbinu kreiranu do 19.12.

Tvoj Maxi Online

Moguće je da važi samo za Niš

^ verovatno, neće da ga prihvati (hoće ali ne umanjuje ništa)

Stigao Apple Pay vaučer... Isporuka je bila u petak, danas na mail je stiglo.

🫠🫠🫠Da li neko može da mi pomogne da instaliram aplikaciju za Idea online?

Promenila sam telefon i ostadoh bez aplikacije. Nema je na Google play store-u.

Kada pokušam da izvršim narudžbinu van aplikacije, nema mesta gde bih mogla da ukucam kod. Postoji polje za nekakve kupone, ali to nisu ovi kodovi koje nam šalju.

Nazad
Vrh Dno