Danas ne ni za te datume isporuke.Radi i za termine isporuke 29.11. i 30.11. u Beogradu.
Danas ne ni za te datume isporuke.Radi i za termine isporuke 29.11. i 30.11. u Beogradu.
Ali treba imati i vaučer od 1000 RSD, koga trenutno nema... + Ne zna se u trenutku plaćanja da li će stići vaučer ili su "istekla sredstva za promociju"...Pogledah uslove, prva kupovina (preko google ili apple pay) mora da bude preko 7500, onda se dobija vaučer od 2000 na 5500. Ako se iskoristi vaučer od hiljadu za tu prvu kupovinu, ispadne ukupna ušteda 3/13 hiljada. Nije loše, ali ništa specijalno.
Jel to onda ispada 2000 Dinara popusta na potrošenih 15000?2000 vaučer za 7500 rsd Visa karticom posredstvom wallet-a (MAXI Online):
Ja kako sam razumeo je ovako - od 7500 koliko potrošiš vrate ti se 2000 u formi vaučera.Jel to onda ispada 2000 Dinara popusta na potrošenih 15000?
Ja kako sam razumeo je ovako - od 7500 koliko potrošiš vrate ti se 2000 u formi vaučera.Jel to onda ispada 2000 Dinara popusta na potrošenih 15000?
Bukvalno postovi pre ovoga.2000 vaučer za 7500 rsd Visa karticom posredstvom wallet-a (MAXI Online):
"Promo kod stiže na tvoj e-mail 72h nakon dostave."Poručio sam i platio sa Apple Pay. Isti interfejs kao na TEMU, skenira se Apple Pay kod na ekranu.
Gde stiže vaučer, nema ništa automatski? 🙂
Maxi SO za sudomašinu ne prodaju već duže vreme...i još neke stvari...ne znam šta je. Nema ni Omegol uljeJel ovo Maxi počeo da sklanja neke proizvode sa Online-a?
Dugo već uzimamo suncokretovo ulje kod njih, većinom njihovu robnu marku, sad gledam ostavili samo Iskon od 200 dindži...
Jel neko uspeo da plati google pay-om maxi? Kaže da prodavac nije u regionu koji podržava gPay... A Srbija jeste na spisku.
🫠🫠🫠Da li neko može da mi pomogne da instaliram aplikaciju za Idea online?
Promenila sam telefon i ostadoh bez aplikacije. Nema je na Google play store-u.
Kada pokušam da izvršim narudžbinu van aplikacije, nema mesta gde bih mogla da ukucam kod. Postoji polje za nekakve kupone, ali to nisu ovi kodovi koje nam šalju.
Tnx but
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari